ForretningSpørg eksperten

Hvad betyder udtrykket "retten til at arbejde med klienter?" Hvad vil de, og - vigtigst af alt - hvordan de tilbyder det?

Jeg vil vædde på, at en masse "sælgere" fra begyndelsen af deres arbejde forsøger at hamre ind i hans hoved, at kunden altid har ret. Tja, eller noget lignende "kunden - det er den person, der betaler vores løn." I overensstemmelse hermed følgende postulat: retten til at arbejde med kunder involverer deres fulde tilfredshed og opfyldelse af enhver indfald.

Lad os tage et kig på, hvordan der er faktisk en dialog med kunder, besøgende og andre lignende lyudom. Hvad er deres relationer med dem, der er "på den anden side af hegnet?"

Måske nogen kan synes, at kompetent arbejde med klienter - det er samspillet af kontrolsystemet med sine kunder. Noget som Customer Relationship Management. Det vil minde dig, når en fødselsdag eller navnedag, sende dig blomster på mail eller postkort. Og hvad så? Men hvis du spørger dig selv: Er det virkelig venter på mig af en klient? Måske han er interesseret i noget andet? Praksis viser, at i kampen mellem kortene og en procent rabat vinder en eller anden måde rabat ...

Nu er spørgsmålet: hvis vi betragtede kategori af borgere som godt og, tør jeg sige det, perfekt, så hvorfor hun hyre en specialist til at udføre enhver opgave? Hvorfor anskaffer varer tilbydes? Så kunden er afgjort interesseret i et bestemt specialist. Det vil sige, vi har en situation, hvor begge parter ønsker at få en aftale i at kommunikere med hinanden en vis fortjeneste. Kun den første eller anden måde drømmer om, hvordan du får mest, men til at betale minimum. Og det andet - en god specialist til at arbejde med kunder - gør alt for at alt viste sig præcis det modsatte. Og hun og den anden side er det rigtige, og beskylde dem for noget, selvfølgelig, umuligt.

Det viser sig, at arbejdet med klienter er en meget hårdt arbejde. Fra min egen erfaring ved jeg, at blot et par telefonopkald til en længde på 10-20 minutter hver begået op til klokken 11 om morgenen, kan helt skræmme resten af arbejdsdagen. Og det er bare at tale med to personer. Som et resultat, den - faldet (inden for rimelige grænser), selvværd, mere deprimeret sindstilstand og en følelse af, at du hele dagen slået med bambus pinde. Og ikke kun på hovedet. Og alt sammen på grund af hvad? På grund af det faktum, at den person, der betaler lønnen ikke bør forblive utilfredse. Han - kongen, kejseren, lineal (understregning).

Strengt taget professionelt arbejde med klienter indebærer at finde en balance mellem de to begreber "tilfredsstille kunden (besøgende, og så videre)" og "få penge for det." Det vigtigste i dette tilfælde - ikke mister sig selv, sin "I", så at sige. Det er en skam, at det ikke er alle viser sig. Nogle folk i almindelighed har en tendens til at opfatte alt for personligt.

De, hvis arbejde indebærer mennesker, må nødvendigvis forstå, at kundestyring er baseret på tre grundpiller: tiltrækning af nye, eksisterende støtte, holder utilfredse. Efter at have opnået succes i hvert af disse tre områder, vil du opleve selv, hvor din opgave er ønskede og nødvendige.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.