Kunst og underholdningFilm

Sovjetiske og russiske skuespillerinde Doronina Elena: biografi, personlige liv og kreativ aktivitet

Elena Doronina - den skuespiller, der for mange år udført på Maly Teater. Hun formåede også at medvirke i flere film. Er du interesseret i hendes biografi, kreativitet, dato og dødsårsag? Alle disse oplysninger er tilgængelige i artiklen.

Kort biografi af skuespillerinden

Doronina Elena Vitalevna blev født i Moskva i 1955, den 2. januar. Hun voksede op i en kreativ og respekteret familie. Hendes mor - Konstantsiya Roek, en professionel skuespiller med polske rødder. Og Elenas far behøver ingen særlig introduktion. Det er Vitaly Doronin, det vandt 1964 titel af Folkets Kunstner af RSFSR. Mange seere vil huske ham for hans rolle som pilot Ivan Kroshina militær film "Den usikre økonomi."

Elenas far døde i juni 1976. Årsagen til hans død - et hjerteanfald. Vitaly Doronin var kun 52 år gammel. Som for mor til vores heltinde, hun levede et langt liv. Constance Frantsevna døde i 81 år.

I skolen, Doronina Elena glad for musik og maleri, besøgte afsnittet sport og en kreds af håndarbejde. På tidspunktet for opnåelse af studentereksamen havde hun besluttet på erhvervet. Lena drømte om en skuespillerkarriere. Det første skridt til realiseringen af drømmen var arkivering af dokumenter i Moskva Art Teaterskole. Hun var i stand til at klare indgangen test. Unge moskovitiske indskrevet i et kursus ledet af P. Massalsky.

I 1976 modtog hun et diplom. Han blev derefter optaget i de største selskab af Maly Teater. I første omgang, Lena voldsramte bittesmå roller, der ikke kræver at huske et stort antal sætninger. Over tid, begyndte direktørerne til at stole Doroninoj mere levende og komplekse billeder. Toppen af hendes teatralske karriere kom i 1980'erne. På det tidspunkt, Elena Vitalevna spillet centrale roller i sådanne produktioner som "Almindelige" The Living Corpse "" umodne hindbær "og så videre.

I 1999 blev hun tildelt ordenen "for tjenesteydelser til Fædrelandet" 2nd grad. Men titlen på hædret kunstner, kunne hun ikke vente.

filmkarriere

For første gang på sovjetiske skærme dukkede Doronina Elena i 1981. Det var en film-play "en rentabel Post", hvor en ung skuespillerinde spillede Yulia.

I 1986 udgav han et andet billede med hendes deltagelse. I filmen, skuespillet "Ægteskabet Bal'zaminova" Hun prøvede på billedet af pigen, hvis navn er Masha.

I 2008 E. Doronin medvirkede i det historiske og biografiske drama "Galina", som fortæller om livet i datter af generalsekretær Bresjnev. Hendes karakter, konen Bronnikova, vises kun i 1., 3. og 4. serie.

I 2009 premieren på filmen, skuespillet "Children of the Sun". Doronin havde en lille rolle. Hun held reinkarneret som Avdotya, gift med Jegor.

Den sidste film værker af skuespillerinden blev en kriminel-mystisk melodrama "syvogtredivte roman," udgivet i 2010. Hun fik en tilbagevendende rolle Andreevny Faith. Og kolleger E. Doronin VAR Antonova Natalya, Sergey Chonishvili, Ogurtsov Aleksey, Tatiana Lyutaeva og andre stjerner i den russiske filmindustrien.

Nu lidt om historien filmen "syvogtredivte roman." Hovedpersonen er en romanforfatter G. Vetlugin. Han har udgivet 36 romaner. På den instruktion af udgivere mand sendes fra Moskva til provinsby. Gregory der møder Anna Gurev. Om kvinden havde han drømt om i mange år. Hans starten deltager frygtelige visioner med Anna. Og snart damen får bag tremmer for mordet på sin værelseskammerat.

Personlige liv

Inden for murene af Maly Teater, mødte hun sin kommende mand. Vi taler om skuespilleren Alexander Ovchinnikov. På hans konto snesevis af glimrende spillede roller i produktioner. I 1986 blev han tildelt titlen hædret kunstner af RSFSR.

Elena og Alexander har arbejdet sammen, tilbragte sommeren i sommerhuset i Shchelykovo. Børn fra fungerende par var ikke. Doronina Elena var den anden kone af Alexander Ovchinnikov. En første kone fødte ham to børn - datteren Nastya og hendes søn Igor.

I 1997, vores heltinde blev enke. Hendes elskede mand døde den 24. oktober.

død

For nylig, skuespiller alvorligt syg. I 2008 stoppede hun går på scenen i Maly Teater. I filmen Elena Vitalevna heller ikke fjernet. 31. december 2011 skuespillerinde Doronina forlod denne verden.

Før sin 57th fødselsdag, har hun ikke levet kun to dage. hendes farvel blev afholdt 3 Januar 2012 i nærheden af Maly Teater, hvor hun har arbejdet i over 40 år. Den sidste tilflugt Doronina Elena fundet på Troekurov kirkegård.

Som konklusion

I dag husker vi andet lys, hårdtarbejdende og begavet mand. Rollerne af E. Doronin spilles i film og på scenen, vil leve for evigt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.