ComputereProgrammering

"Hvad er det" det er på stakken, "at det" kom tilbage: abstrakt fundament af virkeligheden

Måske i en fremtidig computing virksomhed glemme alt om ettaller og nuller, og processorer vil ikke operere på byte og ord, men indtil videre alt er repræsenteret binær verden og leve efter hans regler. Hvad er stakken, og hvor det gælder - sandsynligvis er helt klart. Allerede i begyndelsen af sin optræden var de første processor registre, og logikken i hans arbejde var behov for hukommelse. Som et resultat af enkle idéer stak "at det" er blevet de facto "som det er nødvendigt."

Funktion processor, binær logik

Processoren styrer hukommelsen og implementerer en cyklisk kode logik. Programmet - en en eller et sæt af funktioner, der repræsenterer en sekvens af operationer: at vælge noget at gøre det er at sætte noget. Operativsystem - den samme kode, mere ansvarlig: det har mandat til at udføre og styre andre programmer.

Faktisk fungerer (algoritme uafhængigt element) - blot en sekvens af binær operator. Programmet adskiller sig fra den funktion, der realiserer sig selv og koordinerer andre dele af koden.

Accepterede designalgoritmen som en sekvens af separate og forskellige elementer. Hver bærer sin egen (som regel kun én) funktion - det er bekvemt for debugging, visuelle, praktisk. Denne programmering gør det muligt at forenkle udviklingsprocessen, for at skabe et bibliotek af algoritmer og bruge dem i andre projekter.

Afsendelse og Retur Management

Programmet kalder funktionen, der passerer det data, beregner resultatet. Da udførelsen af anden kode del er initieret udefra, fordi afkastet kontrol bør udføres på den næste indkaldelse af drift. Denne mekanisme er leveret af rækkefølgen af kode og opnåelsen af programmets resultater som helhed.

Kode er indlæst i hukommelsen og henrettet i rækkefølge. For at kalde en funktion (en anden stykke kode), bliver stakken bruges. Hvad er det? Hukommelse (og en pegepind til det), som adskiller sig fra den almindelige ved, at hver successiv element anbringes over den foregående. Fordi at få alle, der er under, er du nødt til at tage på arbejde, og alt, hvad der er på den. Pointer altid peger på den aktuelle position i stakken.

I første omgang stakken får returadressen - adressen efter opkaldet operation. Så for at sætte alle de nødvendige data til den kaldte funktion. Den kaldte funktion vælger dataene, behandler dem, og genererer resultatet returnerer kontrollen til det sidste element af stakken. Hold: "stable det" flytter markøren til den tidligere givet, og valgt "det" går til behandling.

Registre AX, BX, CX, DX, EX blev et symbol på begyndelsen af den æra af de oplysninger, alder, men SP og SS - er dens vigtigste maskot. Sådan bruges en stak af programmering? Eksempler på fortiden, vil ikke være monumenter af arkitektur af den tidlige æra. Stak kom i den binære verden, sammen med ordene "funktion" og "rekursion" og forsvandt i den generelle logik programmering praksis.

Serveres dataene til at beslutte, hvad de skal gøre

Stacking mekanisme tillader flere opkald til forskellige dele af koden, herunder rekursion: en funktion kalde sig. Der er naturlige grænser: hukommelsen størrelse for stakken og en kode skulle være tilstrækkeligt. Hvis programmet er korrekt, så dens ydeevne vil være stabil, overførsel / retur management - nøjagtig.

Stack er fuld, da pladerne ligge i en stabel, som sendes til lægge tabellen. Den skæbne af pladerne, der er, deres indhold, er løst på et sted, hvor den overføres. Ifølge den logik interaktion, holdet "stakken, det" giver et på forhånd aftalt dette mellem dem, der kaldte, og dem, han kaldte. Ved afslutningen af processen er det vigtigt at returnere kontrollen til den adresse efter den, der sendte stakken på bordet.

Meget enkel og effektiv logik. Hvad er på bordet, da beslutningen er truffet - det fungerer som det går med resultaterne - sin bekymring over, hvad tabel den vil sende en stak af data - dens pleje, det vigtigste er at altid vende tilbage kontrol til den næste udfordring for operationen. Funktionen kan kalde sig kun, hvis det indrømmer rekursion, men rekursion er kun muligt, hvis dataene falder i stakken.

Den grundlæggende abstraktion

Når den almindelige og bliver grundlaget for et praktisk perspektiv, næsten, vi med rimelighed kan forvente at være objektiv, og lang levetid af sidstnævnte. En stak af plader fødte stakken, og stakken forudsat arbejde processorer, operativsystemer, programmer, funktioner og højteknologiske sektor som helhed.

Klassisk tilfælde var grundlaget for en enkel, men sjældne tilfælde, når det kan skønnes uden tomme tvist om syntaks, semantik, programmering arrangementer og prioriteringer i kampen for overlevelse i sproget.

Dels som var den hukommelse celle, og det forblev den dag i dag, men det er tanken om det har ændret sig. Trygt at passere gennem den tykke af stærk skrive, de nu hævder, at noget kan være alt og hold i den virkelige hukommelse af noget, fordi det allerede er ret vigtigt.

Opgave operatører, betingelser, løkker, blokke ... forvandlet meget mindre i forhold til dets betydning, så godt, gør syntaksen i lang tid ikke noget. Kæmp for idealer programmeringssprog er ikke givet en chance for at vinde en af dem. Værktøj (compiler / tolk / shell) er forpligtet til simpelthen at arbejde, være stabil og alle funktioner, og hvordan og hvad man skal skrive / brug - at tage sig af programmøren, ikke sproget i forfatteren.

Stak har erhvervet en ny betydning i den globale proces for udvikling af ideer og teknologier. Variablerne i den form, hvori de hensigtsmæssigt har oven på hinanden, og algoritmer og operatører er inkluderet i hinanden. Du kan ofte høre om protokolstakken, når man giver et andet job.

Stak, funktionalitet og rekursion - ikke synonymt, men de supplerer hinanden perfekt, så du kan skabe unikke versioner af indgivelse og behandling af oplysninger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.