SundhedPræparater

Neglelak "Belvedere": fordele og ulemper, instruktioner og indikationer for brug, real

"At være en fornuftig person kan tænke over skønheden af søm" - ja, Pushkin, som altid, i mange årtier at komme gemme den aktuelle af hans tanker. I dag er velplejede hænder - et tegn på menneskelig trivsel som person, hans opmærksomhed til hende. Mange værktøjer neglepleje at vedligeholde deres skønhed, såsom "Belvedere" - neglelak.

problematiske negle

Velplejet hænder - er en nødvendighed. Men nogle gange sker det, at neglene er beskadiget. Der kan være mange grunde - mekanisk skade, udsættelse for husholdningsrengøringsmidler stoffer eller mere aggressive midler, som en afspejling af sygdom søm ulempe hele organismen, en svampeinfektion i neglene. I en sådan situation er det nødvendigt at minimere synlige skader og bestemme årsagen til problemerne med søm. Du bør altid huske, at kosmetik ikke kan være en erstatning for passende behandling om nødvendigt. Derfor, før du køber nogen måde at maskere problemer med hænderne, skal du se en læge for at finde ud af, hvad der er galt. Kun en læge kan finde ud af, hvad der sker, tildele tilstrækkelig støtte til kroppen. Nå, ser morgenfrue hjælp til at rette "Belvedere" - neglelak. Hvad er dette værktøj?

Den linje af neglelakker fra "Belvedere"

Midler til neglepleje - ornamental, medicinsk - produceret et stort antal virksomheder over hele verden. En af de mest populære mærker af medicinsk pleje negle i Rusland - Belweder. Under dette navn, er der to virksomheder, der producerer identiske produkter af samme navn - Belweder i Letland og Barbra Lab. i Polen. Rækken af lak af dette mærke er ret forskellige. De har både medicinske og dekorative egenskaber, der har nuancer tæt på naturlig.

I rækken af værktøjer til neglepleje mærke "Belvedere" neglelak mod nippe en af de mest specielle. Problemet izgryzannyh søm bekymringer mange, ikke kun børn, men også en hel voksne piger og drenge. Dette er meget skadeligt, kærlig vane, som er meget svær at slippe af med nogle, og søm "Belvedere" af nippe negle vil hjælpe hende med at overvinde.

En anden populær værktøj - neglelak 3 i 1 "Belvedere". Han omfattende løser tre store problemer på én gang:

 • beskytter mod infektion med en svamp;
 • Det giver velplejet udseende;
 • forhindrer delaminering af neglepladen.

Det er især populært blandt dem, der ryger, og selv de damer i den alder, hvor den naturlige negl bliver gullig nuance, der ikke ser meget attraktivt og æstetisk tiltalende.

"Belvedere" også producerer:

 • søm, styrker benene;
 • lak, der dækker ujævnheder i neglepladen;
 • neglelak, er tilbøjelige til delaminering;
 • søm bryde ofte og langsomt voksende negle;
 • sløve, skøre negle;
 • klaringsmiddel.

Alle produkter af mærket "Belvedere" har bestået de krævede test og er i konstant efterspørgsel.

Aktive ingredienser til at hjælpe morgenfruer

Virksomheder, der producerer "Belvedere" (neglelak), har placeret deres produkter som fri for formaldehyd og toluen, og efter at alle disse komponenter, oftest findes i negleplejeprodukter, kan forårsage betydelig skade på menneskers sundhed. Alle komponenter, der udgør produktet til neglene i brand, en sikker, gennemprøvede, har ofte en naturlig, naturlig oprindelse. Så i dette produkt, "Belvedere" (neglesvamp) indeholder grøn te-ekstrakt, som er en aktiv beskyttende komponent i svampeinfektion. Naturligvis hvis svampen er aktivt ødelægger neglene, du har brug for høj kvalitet behandling med svampemidler, kan ikke engang være lokal og kompleks. Men her er at beskytte neglene mod infektion betyder "Belvedere" er udmærket i stand. Også komponenter af neglelak med behandling og dekorativ effekt er:

 • keratin;
 • silkeprotein ekstrakt;
 • glycerol;
 • silicium;
 • koral ekstrakt;
 • ceramider;
 • calcium;
 • kompleks vitaminer.

Alle disse stoffer er af naturlig oprindelse, mange af dem er meget udbredt i kosmetik i årtier, hvis ikke århundreder.

Usædvanlige midler - til at hjælpe børn

Det nye ved brand "Belvedere" - lak fra neglene nippe - indeholder som aktiv komponent denatoniumbenzoat - kemisk have en udpræget bitter smag, der varer i mange år, selv når de udsættes for sollys. Det betyder at aflære bider sine negle, der er beregnet til brug, selv børn i alderen fra tre.

Hvordan kan du hjælpe dine negle?

Velplejet negle ser æstetisk tiltalende, men fordi i samtalen opfattelse altid falder på hånden - de kan fortælle en masse. Rart at se på den smukke palme, sunde negle, velplejede look, der skaber tillid og respekt. Hvis dine hænder og negle ske nogen problemer, kan hjælpe mærke betyder Belweder. Produktsortimentet af brandet er, måske, hvad det kræver at håndtere problemer ofte opstår - et bundt af neglepladen, dannelsen af uregelmæssigheder, farveændring. For eksempel, skal du rense gulerødder på en salat eller friske kartofler til kartoffelmos og bo med rene umalede negle kan kun anvendes, hvis de på forhånd slid handsker, som for mange er simpelthen uacceptabelt. Så neglelak afklaring "Belvedere" vil hurtigt rette op på situationen, genoprette den naturlige negl plade ren nuance. Desuden er alle klarlakker mærker har en sådan funktion - eller de ikke plette neglen har en fysisk eller transparent eller gennemskinnelig farve.

Hvordan lak "Belvedere"?

Køb "Belvedere" (neglelak) - en enkel sag, men det skal bruges korrekt. Før du anvender midlet ved hånden, skal de vaskes grundigt med sæbe og vand og tør grundigt med et rent håndklæde. Hvis du har brug for at fjerne neglebånd, trim neglepladen, giver det danner, så det skal gøres på forhånd. Ethvert værktøj markerer Belweder lak påføres i et eller to lag. Tør det på en naturlig måde hurtigt nok. Fjern værktøjer kan være en hvilken som helst egnet materiale, men bedre at bruge mild flydende "Belvedere" neglelakfjerner. De indeholder naturlige ingredienser, også, omsorg for negle. "Pusterum" fra terapeutiske fremgangsmåder kan udføres med olie, voks og Belweder cremer til hænder og negle. De kiggede efter, mættet med fugt og vitaminer, blødgør huden, hjælper med at fjerne neglebånd. Den samlede virkning af midler fra "Belvedere" vil hjælpe med at gøre dine hænder smuk, velplejet.

anmeldelser

Pleje, sundhed og skønhed gør det muligt at opnå midler af mærket "Belvedere". Neglelak, anmeldelser, hvoraf kun de bedste, hjælper befri dem for alle de problemer, der kan opstå kun fra neglene. Og brugerne siger, at hele linjen af lak ikke kun succes masker fejlene i neglepladen, men også har helbredende egenskaber, fordi de indeholder komponenter. Midler til pleje af negle er blevet testet før du får på kosmetiske hylder. Feedback fra dem, der brugte midlerne, men taknemmelig. Mennesker med både kvinder og mænd, ros klarlakker "Belvedere" for deres nødhjælp, lav profil med højtydende løsninger på problemer med søm.

Hvor kan man købe en sådan bistand?

"Belvedere" (søm) sælges i mange lande, herunder Rusland, men for at få alle de midler kan kun være i apoteket netværk eller via online forhandlere. Dette viser de terapeutiske egenskaber af mærkevarer. En anden konkret plus alle midler under Belweder mærke, hvilket er en stor samling af læbemidler, fødder, negle og hænder - den rimelige pris. Værktøj - kvalitetsprodukter, som har terapeutisk, korrigerende handlinger, er de ikke dekorativ i sig selv, men efterhånden forbedre udseendet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.