SundhedPræparater

"Hofitol" - en analog af lægemidlet. Når du har brug for at hente en erstatning

Stigende grad folk forsøger at behandle din krop til at ty til folkemusik retsmidler: drikker grøntsagssaft, bruge en enorm mængde af cellulose og brug af primitive midler udføres såkaldte udrensning derhjemme. Men mange er ikke engang klar over, at forskere længe har udviklet naturprodukt "Hofitol" - sirup, tabletter eller opløsning, der tager sigte på fjernelse af galde og urinsyre fra kroppen. Denne plantelægemidler. Det er lavet af bladene af en artiskok felt, som har i sin sammensætning, biologisk aktive stoffer, såsom ascorbinsyre, caroten, vitaminer, inulin og tsinarin. Det er disse elementer i behandling af en positiv effekt på metaboliske processer i kroppen. Hertil kommer, at brugen af dette stof hjælper med at reducere kolesterol og kreatinin. I medicinsk praksis er lægemidlet ordineret til biliær dyskinesi af hypokinetisk art, såvel som i kroniske sygdomme, såsom nephritis, hepatitis og nyresvigt.

drug-analoger

Skønheden i dette værktøj er dens naturlighed, så valget af mange mennesker, der ser efter deres helbred, bliver det et lægemiddel "Hofitol". Analog af det er ganske vanskeligt at samle op, selv om ganske reel. For det første skal vi overveje ikke kun handlingen, men også en naturlig bestanddel. For eksempel kan den artiskok erstatte Helichrysum blomster, mælk tidsel, dymyanki. Disse planter indeholdt i præparater "Gepabene", "Flamen", "Artihol" og "Holebil". Men det er værd at overveje, at udskiftning af selve "Hofitol", en analog, der er let at finde på hylderne i apoteker, er det nødvendigt at vurdere, om virkningen af et bestemt lægemiddel kan påvirke tilstanden af den menneskelige krop. Tag for eksempel tabletter "Flamen", hvilken handling er rettet kun til udskillelsen af galde, de er tildelt udelukkende cholecystitis og dyskinesi, mens narkotika "Hofitol" kan være en assistent i bekæmpelsen af nyreinsufficiens, og nefritis. Det samme er tilfældet med midlet "Gepabene" har sine egne nuancer. Derfor er spørgsmålet om at erstatte stoffet er at kontakte lægen.

Pris analoger

I betragtning af den prisklasse, ville det være korrekt at sige, at de gennemsnitlige omkostninger ved et lægemiddel "Hofitol". Analoger, hvis pris afhænger af producenten og på nettet af apoteker, der er billigere, således som det allerede er blevet sagt medikament "Flamen", og tværtimod, dyrere, som et middel mod "Gepobene".

Uanset om at prioritere jævnaldrende?

Men ikke altid et spørgsmål om at erstatte et medlem kun i mangel af lægemidlet til salg, hvilket ikke er ualmindeligt. Det sker også, efter længere tids brug forekommer bivirkninger som diarre eller urticaria. I dette tilfælde, bare nødt til at ændre stoffet "Hofitol". Den analogi er at være af samme handling, men sammensætningen er bedre at ændre, fordi bivirkningen indtraf, sandsynligvis på grund af de artiskok blade. Derfor vælger en erstatning, er det nødvendigt at tage hensyn til formålet med at tage denne medicin, og baseret på destinationen, at drage konklusioner med hensyn til analog.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.