SundhedPræparater

Lasolvan: sirup til børn

Lægemiddel "Lasolvan" (sirup til børn) er inkluderet i gruppen af mucolytika. Ud over denne form er medikamentet fremstilles i form af kapsler, tabletter og vedvarende (forlænget) virkning, oral opløsning. Også produceret "Lasolvan" til inhalation til børn.

Medikamentet har sekretoliticheskim, og secretomotoric slimløsende virkning, har en stimulerende virkning på de serøse kirtel celler i bronkialslimhinden, og øger indholdet af sekretprodukter sufraktanta (overfladeaktivt middel) i bronkierne og alveolerne, stabiliserer den brudte forhold mellem serøse og mukøse sputum komponenter. "Lasolvan" (sirup til børn, tabletter, kapsler etc.) kan øge motoriske aktivitet hos cilierede epitel, øger mucociliær transport. Medikamentet gennem aktivering hydrolyserende enzymer og forøge frigivelsen af lysosomale Clark celle, sænker viskositeten af spyt.

"Lasolvan" (sirup til børn, og andre former for forberedelse til internt brug), får virkning efter udløbet af en halv time og forbliver aktiv i seks til tolv timer.

Viser et medikament til luftvejssygdomme, ledsaget af dannelsen af viskose slim (bronkitis kronisk og akutte former for lungebetændelse, astma bronchiale med besvær sputum udledning, COPD, bronkiektasi). Hertil kommer, "Lasolvan" er tildelt stimulering af prænatal (intrauterin), lunge modning, forebyggelse og behandling distress syndrome (luftvejs) hos nyfødte og for tidligt fødte børn (når vist for tidligt fødte (kunstig) arbejdskraft mellem den otteogtyvende og fireogtredivte uge af graviditeten og tidlig fødsel hvis kliniske manifestationer antyder forlængelse af tre dage).

Kontraindikationer for lægemidlet, er: phenylketonuria (for former indeholdende aspartam), overfølsomhed, graviditet i første trimester. Med omhyggelig forberedelse anvendes til leversvigt.

Som negative displays efter modtagelse betyder "Mucosolvan" (sirup til børn, tabletter og andre doseringsformer) allergiske reaktioner i form af urticaria, hududslæt, angioødem. I nogle tilfælde kan udvikle anafylaktisk shock, allergisk dermatitis. Sjældne bivirkninger manifestationer betragtes hovedpine, svaghed, udslæt, tørhed i luftvejene og munden, dysuri og forstoppelse.

Langvarig brug af lægemidlet i høj dosis kan forårsage gagging, gastralgia. Overdosis er karakteriseret ved følgende symptomer: kvalme, dyspepsi, diarré. Gastrisk lavage behandling anvendt i den første time eller to efter administration, anvendelse af fedtholdige fødevarer.

instruktion

"Lasolvan" (sirup til børn) patienter fra fem til tolv år udpeger femten milligram to eller tre gange i løbet af dagen, mellem to og fem år - 7,5 mg tre gange dagligt til patienter under to år - to gange dagligt 7,5 milligram.

Lægemidlet er ikke anbefalet i kombination med hostestillende lægemidler, som er i stand til at hindre fjernelse af slim.

Opløsning til inhalation lades bruges med alle moderne enhed, undtagen damp inhalatorer. Patienter med astma for at forhindre uspecifik irritation og spasmer i luftvejene forud for udførelsen af denne procedure anbefales at tage bronkodilatatorer.

Sirup er tilladt at bruge af patienter med diabetes.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.