Mad og drikkevarerOpskrifter

Mastiks af kondenseret mælk. Mejeri mastiks kondenseret mælk. Mastiks med kondenseret mælk - opskrift

Jubilæer, bryllupper og - især! - børnefødselsdage er vigtigt ikke så meget kage som dens udsmykning. Meget rørende udseende figurer af brud og brudgom lavet af fødevaregodkendt mastiks. A børnene sikkert nyde hele komposition gjort baseret på den populære tegneserie "Mary og Bjørn" eller computerspil "Ingres Berdz". Du kan naturligvis gå til butikken og købe færdiglavede dekorationer til kagen af skumfidus, glucose og glycerin. Men for det første, disse kranse, Boucicaut og buer med blomster ikke bære spor af din individualitet og fantasi, og for det andet, og er ikke billige. Så i dag vil vi lære, hvad , hvordan man laver pasta fra kondenseret mælk. Opskriften er meget enkel, og resultatet vil glæde selv den uerfarne. Måske første gang, vil ikke være i stand til at blænde smukke figurer, men sikkert vil mastiks lækker.

ingredienser

Hvad skal du bruge? For at dekorere kagen med mastiks ikke nødvendige komponenter, ødelæggende familiens budget. Alt hvad der behøves er en bank af kondenseret mælk, tør fløde, flormelis og citronsaft. Nå, farvestoffer til levnedsmidler, selvfølgelig, medmindre du har besluttet på forhånd, at din kage vil være ensartet beige. Men nu lad os tale om kvaliteten af de produkter, fordi det er afgørende for succes af sagen. Mælkepulver eller creme skal være frisk, ikke klæbrig i et stykke, en behagelig creme (ikke gul) farve. Det er tilrådeligt at tage strøsukker finformalet at indsætte fra kondenseret mælk ikke smuldrer og ikke revet, og var fleksibel. Holde i foreliggende tilfælde og kartoffelstivelse. Under støbningen dyppet i hans fingre, så fugemasse vil ikke holde sig til hænder. Vodka vil give din skulptur appetitvækkende glans. Og endelig, kondenseret mælk. Tag de belarussiske eller ukrainske produkter. Kondenseret mælk bør være fremstillet af sødmælk og sukker, og ingen kemikalier.

Hvad creme under mastiks med kondenseret mælk til at vælge

Før vi begyndte at gøre troede dette komplekse ingrediens: vi har brug for det? Efter alt, hvis toppen af vores kage dækket med fløde, protein creme eller flødeskum, smykker lavet af kondenseret mælk og sukker bare opløses i et fugtigt miljø. Af samme grund kan man ikke anvende indretningen af mastiks gennemblødt med rom eller marmelade kager. Men også på "nøgen" test belægning af flormelis og mælk vil ikke holde. Kage at tilpasse før. Til dette formål allerede frosset i køleskabet olie creme, marcipan eller ganache. Du bagt honningkage? Her er den perfekte creme under mastiks. Smør, kondenseret mælk og smeltet chokolade (alle komponenter i lige store andele) pisket mixer indtil ensartet. Vi sidestille Medovikov kanten af en kniv, ælte crumb med en lille mængde creme. En temmelig viskos masse. Dyppet i varmt vand med en spatel vi sætte det på toppen af produktet og sætte i køleskabet. Tilsæt derefter resten af cremen. Igen, det frysning. Grundlaget under mastik er klar. Nu kan du begynde at dække.

En anden creme under mastiks

Olie stuetemperatur mix med naturlig chokolade smeltet uden fyldstoffer (fortrinsvis sorte, bitre). Andele af omkring en halv til en. Når du modtager en ensartet jordnøddesmør, kan du blande i lidt kondenseret mælk. Vzobem hele massen i en blender, til at få bløde og fluffy creme. Anvend den på toppen og siderne af kagen. Mejeri mastiks kondenseret mælk vil holde godt i denne creme. Men for at dette skal vi give det til at stå i flere timer i køleskabet.

Mastiks med kondenseret mælk: opskriften

Først bland tørre produkter. I en stor skål kombinere mælk eller fløde og flormelis. Bedste både ingrediens Sigt gennem en sigte, for at undgå dannelse af klumper. Hvis de er til stede i mastiks, vil det gå skørt og revnede. I hvilke proportioner at blande fløden med sukker? Hidtil alligevel - et glas. Grundigt ælte. Vi begynder at hælde kondenseret mælk, konstant sejler sin ske i én retning (fx mod uret). Til mastiks ikke kom ud sukkerholdige, kan du makulere nogle pulveriserede sukker erstatning stivelse. Denne komponent vil give den ønskede viskositet i massen. For en smag af mastiks kan syrnet med en teskefuld citronsaft. Arbejdsflade rundhåndet drysset med flormelis (ca. en halv kop). Vi flytter det Mastic fra en skål. Fortsæt med at ælte, podsypaya strøsukker fra periferien til centrum, indtil blandingen bliver elastisk og ikke længere klæber til fingrene.

Til opnåelse af den ønskede farve

Naturlig gummi mastiks af kondenseret mælk opnået ved fysisk, beige skygge. For at give det den farve, du har brug for at bruge fødevarer farvestoffer. De sælges i butikkerne, ofte før påske. Efter alt, er dette den nødvendige tid "farvet med" æg. Hvis farvestoffet er tør, gnide pulveret og æltet det med mængden af mastik, som du har brug for. Til dette formål, i første omgang beregne, hvor meget skal være grønne blade, rød, orange og blå farver. Kan handle anderledes, wielding en flydende farvestof. Første lepim rosetter Så pipette dryppe ned på det en dråbe rød maling. Få en meget original - farven er ikke kontinuerlig, men med overløb fra beige til dyb blodrød. Glem ikke at bruge naturlige farvestoffer: sirup hindbær marmelade (rød), gulerod saft (orange), roer ekstrakt (bordeaux), kakaopulver (brun), Zelenka.

Sådan holder mastiksen

Dette produkt udendørs tørrer hurtigt, hvilket gør tallene begynder at knække og drys. Køleskabet også nenakrytaya mælk mastiks kondenseret mælk absorberer kondensatet bliver der. Fra denne proces, stuk "flyder" som smeltet is. Hvad er løsningen? Hvis vi bruger en mastiks syet kage (øverste glatte lag belægning), så det kan anvendes med det samme. Men her forme figurer bedste inden servering. Og i mellemtiden mastiks Bunnies nødt til at rulle eller pølse af forskellige farver, rulle op stramt i plast wrap og sættes i køleskabet. Når du trækker den ud og tage til forme, vil du opdage, at vægten er blevet mere solid og smuldrende. Må ikke være foruroliget. Varm det i dine hænder, og det vil vende tilbage til den daværende elasticitet.

modellering tal

Til modellervoks kvalitet mastiks viste sig til fulde, skal du pakke farvede stykker i plastfolie og lad dem trække i køleskabet natten over. Efter dette, får og lad i en halv time. Mastic af kondenseret mælk i løbet af denne tid obmyaknet. Før skulptur, knivspids off et stykke og mos sine hænder. Prøv, hvad er dens kvaliteter? Hvis fugemassen klæber til fingrene, tilsæt flormelis. I tilfælde af for fast og uelastisk produkt tilføjer lidt kondenseret mælk, citronsaft eller kogt vand. Vi arbejder på en overflade støves af med flormelis - så produktet vil ikke holde sig til bordet. Ud over den kreative fantasi væbne os selv en lille kniv med en skarp spids. Hvis du har brug for at forbinde to stykker af mastiks, er det nødvendigt at fugte den klæbende sæde med vand eller æg protein. I dette tilfælde skal du bruge silikone pensel.

Nogle hemmeligheder til at arbejde med kit

Små figurer bedst gøres kort før fodring, da de tørrer ud i luften. Og på kagen i køleskabet, eller de kan obmyaknut. Volumetrisk skulptur konstrueret af flere stykker, tværtimod, du skal gøre på forhånd, og lad det tørre. Efterfulgt af forsigtigt pak det i plastfolie og opbevares i køleskab før fastgørelse på kagen. Mastic af kondenseret mælk vil se ud skinnende glasur, hvis det er at fodre fedt vodka eller alkohol. Desuden kan disse flygtige elementer fortyndes pulveriserede farvestoffer og imprægnere deres masse før støbning. Hvis fugemassen er for hårdt og dårligt valset, varme det et par sekunder i ovn eller mikroovn - og det igen bliver ligesom modellervoks.

Hvordan man laver en flad kage tætsiddende

Top og sider af produktet dækning marcipan eller ganache er godt frossen smør creme. Vi nedbrydes på bordet et stort stykke mad film. Let drys den med stivelse eller fedt med en børste med vegetabilsk olie. Mastiks kage af kondenseret mælk skal opnå stuetemperatur. Rul ud med en kagerulle hende, pulverformige stivelse eller sukker. Plast formodes at være større i størrelse end toppen af produktet og dets side. Marcipan fugtig koldt vand. Tag plastikfolie over kanterne og overføre forsigtigt kagen på toppen, ombrydes siderne, afbrød alle udragende ender. Ikke at tage plastlåg, forsigtigt holde en kagerulle på mastiks at udvise eventuelle luftbobler. Så filmen skal fjernes.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.