ComputereSoftware

Hvilket program til at formatere harddisken eksisterer? Systemværktøjer

Den første ting at forstå er, at formateringen. Det er en proces, som renser dit drev på tilgængelige oplysninger om det. Det bruges oftest i de tilfælde, hvor du har brug for hurtigt at frigive disken fra indholdet og gemme den til andre data. Eller før du installerer operativsystemet. Hvordan er det muligt at udføre en sådan operation? For at gøre dette, er der et program til formatering af harddisken. Før du bruger det, tage sig af bevarelsen af de nødvendige filer og dokumenter, kopiere dem, for eksempel til et eksternt drev.

Formatering ved hjælp af kontrolpanelet

Den allerførste måde at udføre den rengøring drev er at bruge din egen computer kapaciteter. For at bruge dem, skal du bruge din enhedens kontrolpanel. I dette afsnit, skal du vælge "Diskhåndtering" og se alle muligheder: at tildele etiketter og navne til at oprette partitioner, så gør os til den rigtige format og så videre.

Vi finder den rigtige drev eller partition ved at placere musen, højreklik og vælg "Format". Denne mulighed er praktisk, fordi vi oprindeligt se alle drev tilsluttet computeren, selv dem, der er inaktive, og vi vil ikke se dem i Windows Stifinder. Før du starter proceduren i vinduet er det muligt at foretage nogle justeringer. Du kan ændre lydstyrken etiket, der er navnet på det valgte drev, skal du vælge klynge størrelse og filsystemtype. Det er nødvendigt at bemærke, at disse indstillinger allerede er konfigureret og præ-eksponerede, så de kan ikke røre, undtagen når der er en præcise formål med ændringerne.

programmet til at formatere harddisken Dernæst tilbyder et udvalg af en fuld-format eller hurtig, som adskiller sig væsentligt fra hinanden. Hvis den første mulighed fjerner dataene så effektivt som muligt, uden mulighed for helbredelse, så den anden disk vil blive anerkendt tom, men hvis du vil have oplysningerne kan inddrives fra det. Det anbefales at bruge, når tilliden til den fulde medier funktionalitet.

Brug af Windows Stifinder

Den ovenfor beskrevne metode ikke er den eneste beslutning om foran os opgaven. Det er muligt at hurtigere formatere drevet. For dette er helt nok, til at åbne "Denne Computer" komme til de aktive logiske drev. Derefter vælge de ønskede os på højre museknap åbner et menupunkt, og klik på "Format".

Foran os er et andet program til at formatere harddisken. Med det nye vindue med yderligere indstillinger kan justere forskellige parametre for operationen. Samtidig husker, at den faktiske kapacitet af drevet er mindre end de data, der leveres til os af producenten. For eksempel vil disken 2TB faktisk har ledig plads 1.81 Tb.

Hvordan formatere et system disk?

Hvis disken indeholder operativsystemet, det er, selvfølgelig, kan ikke overskrive sig selv, fordi nødt til at bruge andre metoder. Hvorfor gøre det? En sådan procedure er udført, hvis systemet disk med det eksisterende operativsystem vil blive installeret en ny. For at gøre dette, computer / bærbar indsætte installationsdisken med operativsystemet. Han vil starte og vil fremsætte et forslag for at starte installationen. Du behøver kun at følge instruktionerne til at udføre denne operation.

Først og sine to typer at vælge installation fra bunden, opgradere mulighed ignorere systemet. På den anvendte harddisk, kan du oprette og slette logiske partitioner, udføre en hurtig format. Derefter fortsætter vi til at sætte styresystemet eller ved at fjerne disken, fortsætte med at arbejde på computeren.

Vi kiggede på Windows 7-versionen af. De operativsystemer Windows Vista og Windows XP, alle lignende handlinger. Men hvis du opretholde systemet drev, er det at foretrække at bruge en tredjeparts startdisketter, kaldet Live CD'en.

Gratis harddisk formatering program

For at formatere eventuelle oplysninger lagringsenheder, herunder harddiske forbundet til enheden, kan du bruge HDD Low Level Format Tool program. Systemværktøjer - det er helt sikkert god, men kvaliteten rengøring er bedre til at producere ved hjælp af tredjeparts software. Ovenstående nytte en praktisk, understøtter en række grænseflader, såsom SATA, IDE, USB, Fir, SCSI. Du kan tage højde for enheder fra følgende producenter: Seagate, Maxtor, Fujitsu, Samsung, Quantum, Toshiba, IBM. Fungerer også med flash-kort.

Hvad andet er god dette program er? Lavt niveau format harddisken - dens største fortjeneste. Det ødelægger alle de data, der er optaget på medierne, ikke springe og bootsektorer med separate LPARs. Husk, at blive genoprettet umulig slettede oplysninger.

Hvordan virker HDD Low Level Format Tool?

Download distribution, køre og installere. Det er så enkelt, at dvæle ved det ikke. Efter at læse licensaftalen og vælg: bruge den gratis version eller betale ekstra tre dollars og tredive cent og få opdateret og hurtigere program. At vælge den første mulighed. Den eneste ulempe ved dette værktøj - er det nødvendigt hver gang du begynder at se og fjerne et vindue med et tilbud om at betale pengene.

Interfacet er meget enkel. Umiddelbart vil vi se, hvad lagerenheder tilsluttet computeren og klar til at gå. I nærvær af en række data på disse enheder, forskellige baggrund.

Vi udfører test. Vi vil ikke eksperimentere med harddisken med en normal USB flash drive, med et volumen på 4 GB. Vælg den på listen og klikke på «Fortsæt >>>». Se stick egenskaber og start / stop-formatering-knappen. Før starten af processen, vil programmet afklare, om du helt vil have det til at køre. I vinduet kan du se forløbet af operationen.

Funktion af den gratis version - lav hastighed (4,3 Mb / s), så alle vil vare cirka 10 minutter. HDD Low Level Format Tool ikke kun vil formatere dit drev, men også være i stand til at "pynte" i tilfælde af, at computeren ikke se stokken.

Hvad mere kan du formatere en harddisk?

En af de mest kraftfulde og funktionelle redskaber til dette er Acronis. Dette program til at formatere harddisken opdateres løbende og holder trit med tiden. Hun betalte, men det har også en gratis prøveperiode. Så hvis du nyde et hjælpeprogram, kan du købe en fuld version. Systemkrav er ikke for stor, så næsten hver computer, det kan installeres.

Indstillinger for Diskoprydning foreslog meget det rigtige valg for dig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.