Mad og drikkevarerOpskrifter

Brylluppet brød

I århundreder blev ægteskabet betragtet som en munter uforglemmelig ferie, der kombinerer de to elskende, den såkaldte dag i fødslen af en ny familie, så alle ønskede at denne dag alt var bare perfekt.

Blandt bagning, dekorere en festlig bord, altid i prisen på brød var som han spillede en vigtig rolle i familiens ritualer og er et symbol på frugtbarhed og velstand. Det er derfor, altid bagt brød af brylluppet, fraværet af hvilke transporterer defekt ritual betød. De salve ung til en velstående lang levetid.

Den er fremstillet af mel, som æltede dej med tilsætning af smør og æg. Top kager dekoreret med kogler, ænder eller duer, småaks og blomster, som blev foretaget fra den samme klud. Og i nogle regioner i Ukraine brød bryllup klædt grene af frugtbærende træer, bundet med røde bånd, forskellige greens, småaks af hvede, blomster, viburnum, bær. Alt dette blev gjort af flere grunde. For det første er de fleste af de aktiviteter, der udføres i løbet af efteråret periode, på tidspunktet for høst, og for det andet, Viburnum og hvede symboliserer den stærke kærlighed og lykke. Nogle gange et symbol på velstand bundet med et håndklæde.

Fordi brødet, kogt til brylluppet, der symboliserer status for et ungt par, det forsøgte at gøre en større, nogle gange nåede størrelsen af brylluppet bordet. De mødte bruden og gommen, at tilbyde dem en smag af den søde søde brød er i midten, hvilket betød fødslen af et nyt liv. Det blev også troede, at dem, der forsøger kager vil være heldig i alt.

Jeg må sige, at denne tradition har slået rod i den slaviske kultur. Hver gang vi mødes unge brød med forskellige mønstre og ornamenter, som velsigner en lang gift liv.

Overvej hvor godt bagt brød af brylluppet.

Så for dette har vi brug for følgende ingredienser: otte glas mel, tyve gram tørgær, et hundrede gram olie (vegetabilsk eller smør smeltet), en halv kop mælk, ti æg, syv skeer af sukker, to spiseskefulde salt, citronskal af en citron, kanel smag.

Gær med en skefuld sukker fortyndet i mælk, tilsæt æggeblommer, sukker rastortye og alt godt blandet.

Den store kapacitet slide drysset mel og lave en fordybning i midten, som hældes i den resulterende gær massen æltes dejen.

På bordet, hæld en halv kop mel, sætte den resulterende dej æltes godt det, indtil det er glat (på det tidspunkt, det ville tage omkring tyve minutter). Således bør det have to kilo.

Før bage brød ved et bryllup, bør adskilles fra den samlede vægt af seks hundrede gram dej fra resten gøre bolden og placere den på en bageplade, beklædt med pergament papir. Denne bold er smurt med vand, men resten af massen forme forskellige ornamenter, såsom blade, blomster, pigge, etc., som er placeret på campingvognen. Overfladen af hele produktet fedt med æggeblomme og bages i en ovn ved en høj temperatur på omkring en halv time på det lavere niveau.

Efter dette, er du nødt til at slukke for ovnen, åbne døren og lad den køle bagning. Derefter er det taget ud, dække med en serviet og henstår natten over.

Således et brød ved et bryllup er den uundværlig egenskab, der forudsiger et langt og lykkeligt liv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.