HjemlighedHavearbejde

Tomatpeper: funktioner og sorter.

Russiske opdrættere står ikke stille, ikke så længe siden, på basis af den traditionelle form for fløde blev sorter med lange og smalle frugter opdrættet. Det nye udvalg har fået navnet - en tomat "Pepsevidnyj" eller "Long-fruit". Alle sorter er af ubestemt type, frugterne er meget søde, med kødfulde vægge og tomme inde. Følgende tegn kan variere i de fleste sorter: vækst, udbytte, resistens mod sygdom, tendens til at knække, holde kvalitet, farve, vægt og form af frugten. Navnet "Pepper" -valg af lang fløde blev opnået takket være strukturen af halvkamre med hulrum samt en vis ekstern lighed med peberfrugter. Der var også ulemper: som regel fra frø købt i poser, planter vokser, tilbøjelige til apical rot og krakning af frugter. Det er værd at foretrække sorter af folkevalg.

Tomat "Peberlignende stribet" - denne sort er kendetegnet ved dens højde, op til 2 meter. I en børste dannes op til 9 bær, røde tomater med ikke-udtrykte gule strimler, deres masse varierer fra 80 til 200 gram. God til betning og betning. En stunted, lavt voksende sort af denne sort produceres også med en frugtmasse på op til 250 gram.

Tomat "Peberlignende 9804978" - refererer til mellemstore (1-1,7 m) og mellemfristede, frugtens vægt - 80-100 gram. Frugterne er røde, med en tynd hud, god til salater og saucer, ulempen er, at de falder let under modningstiden, så du skal indsamle det hver dag. Meget lignende sorter - "Tomatpeper" lyserød og gul.

Variety "Auria" (eksakt analog af "Eros"). Bush højden er op til 180 cm, frugterne er meget lange - op til 12 cm, rød og tæt i konsistens, meget lezhkie, god og frisk og til bevaring. Spidsen af cremen synes at bifurcate. "Eros" med de samme egenskaber skelnes af appelsinbær.

Sort "italiensk firkant". Busken er høj, planten er resistent overfor sygdomme og giver gode høst. Frugterne er røde, ribbet på en sektion med rektangulære sektioner, bredden er meget lille - 2,5 cm i en længde på op til 13 cm. God til frugtbevarelse og takket være god opbevaring og dosering, egnet til langvarig brug i frisk form.

Sorten "Tropical Semigroup" refererer til høje. Frugter er meget store til 400 gram, røde, op til 10 cm lange, temmelig tyk og med en karakteristisk "næb" på toppen. Formålet er universelt.

Grade "Goldfish" - ekstraordinært høj, vokser i form af en bue, meget produktiv. Planten er dækket af bærbørster fra top til bund, takket være den ser meget dekorativ ud. Gule frugter af mellemstore størrelse (op til 150 gram) og ca. 10 cm lange, afviger i finheden af huden, er meget følsomme over for ujævn vanding, meget velsmagende og egnet til frisk forbrug.

Tomatpeperformet "Pappier Russian" ("Pearl Pleasure") er en sjælden lang række med usædvanlig velsmagende frugter af usædvanlig crimson-brown farve, en masse frugter på op til 100 g.

Vifte af tomatpeperlignende "Khokhloma" (eksakt analog af "Chukhloma") Disse sorter ligner "Golden Fish": højtydende, med en fin smag og saftig pulp. Evnen til at binde frugt er høj, og temperaturområdet er meget bredt. "Khokhloma" er rødbær, "Chukhloma" - med appelsinbær.

Forskellige peberlignende tomat "Main love" , også høj, kan give en fremragende høst uden en whine til trellis og pasynkovaniya. Frugterne er store - op til 350 gram, rød, op til 10 cm lang og temmelig tyk (i form som noget ligner pølser), er gode i frisk form og til fremstilling af saucer.

Variety "Sabelka" - lyse røde frugter af mellemstore størrelse (150-250 gram), fremragende smag, tykke vægge, frø næsten fraværende. God til frisk brug og hel frugt konserves.

Hvert år, og ikke kun i vores land, men også i verden, vokser populariteten af langfodede tomater. Og fortjenesten i dette tilhører russiske entusiaster-opdrættere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.