Mad og drikkevarerOpskrifter

Lækker og enkle opskrifter: laks bage i folie

Laks er en af de mest lækre fisk. Det er nyttigt, dietichna, meget velsmagende og nærende. Små laks, ristede hele, eller større individer, kogte portioner, skal du sørge for at tiltrække opmærksomhed på bordet. Selv de, der holder en streng diæt, gør det ikke ondt. Hvis vi bage laks i folie, fiske et særligt mørt og saftigt. Gør det til en leg. Men hvis du ikke ved, hvordan lækker bagt laks i ovnen, skal du blot bruge en af opskrifterne.

Laks med ost og grøntsager

Du skal bruge hundrede gram fisk, tomat, frisk dild og halvtreds gram parmesan, Fyrre milliliter mayonnaise, en halv citron, olie, salt, peber. Skyl med koldt vand bøffer, krydr med salt og peber på begge sider, hæld saften af en halv citron og lad marineret for en fjerdedel af en time. Tynde skive tomaterne i runde skiver, Hak dild. På en fin rivejern riv osten. Lægge hvert stykke laks på et separat stykke folie, drys med krydderurter. Sæt tomaterne med ost, støvregn med smør og let hælde mayonnaise. Wrap og bages laks i folie i en halv time ved en temperatur på to hundrede grader. Bemærk, at under tilberedningen fisk udtrækker saften, så brikkerne ikke bedre at sætte på grillen og i bagning fad. Om ønsket kan den samme fremgangsmåde koges i ovnen ikke laks, og på trækul. Få en meget velsmagende og duftende. Denne skål ville være passende, selv i en galla aften.

Laksefilet med rosmarin

Tag fire gram fisk, pære løg, citron tredjedel, to teskefulde tørret rosmarin, rød peber, salt. Skyl og rengør fileten fra huden, skåret i portioner, gnide med salt og peber. Citron skåret i tynde cirkler, som skal opdeles i kvarte. Løg skæres i halve ringe. Tag på bladet af folien på hver servering, placere løg på toppen - fisken, drys med rosmarin, sætte en citron. Wrap plader og bage laks. Folien er kogt i femogtyve minutter ved en temperatur på et hundrede og firs grader. Serveres med en hvilken som helst side parabol til at smage.

Laks med svampe

For at forberede denne parabol vil tage seks stykker af laks, to hundrede gram svampe, to gulerødder, to løg, citron, salt, peber, vegetabilsk olie. Skyl steaks i koldt vand, dup tør med køkkenrulle og krydr med salt. Hak løg ringe og gulerødder skåret i strimler. Vask svampene og skær dem i skiver. Steg løgene. Når det bliver en gylden, tilsæt gulerødder og et par minutter senere og svampe. Salt og peber. Fjern fra ovnen, så snart en lille saft fra svampene er fordampet. Hvert stykke folie børste med smør. Placer bøf der, og på toppen af det - stegte svampe med grøntsager. Wrap og bages laks i folie. Det får brug for en fjerdedel af en time ved en temperatur på et hundrede og firs grader. Serveres kan være direkte ind i folieposer, hvor alt er klar. Da fisk er saftig og varm længere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.