Hjem og familieTilbehør

Håndtag til venstrehåndede i dag er ikke et problem

Det synes ikke så almindelige yourselfers der foretrækker venstre. De fleste af dem er omskolet og skrive fuldstændig ret. Så er der et behov for produktion af særlige produkter, hvis det er nødvendigt, såsom en kuglepen for venstrehåndede?

10% af befolkningen - venstre-hander

Statistikere siger, at den venstre hånd en ud af ti børn er født. Det viser sig, at de ikke er så små?! Hvis barnet vi finder det bekvemt at gøre alt for ikke at højre og venstre, betyder det, at den højre hjernehalvdel af hjernen mere aktiv end den venstre. Psykologer siger, at børn med venstre-hander mere emotionelle, mere kreative. Og at omskole dem, for at gøre alt, hvad du ikke kan gøre med sin højre hånd. Forældre, der stadig praktiserer det, der ikke ser godt for barnet, og den bekvemmelighed for dig selv.

Selvfølgelig er der nogle problemer med at deres læring. Lefty er svært at lære at skrive godt. Han har brug for mere tid, kræfter og stress, end højrehåndede. Hvordan kan man hjælpe usædvanligt barn? Løsningen er enkel - særlige folde til venstrehåndede. For førskolebørn og første gradere der lige er begyndt at skrive, de er væsentlige. I verden er der er venstrehåndet specialbutikker. De dukkede op i Rusland. Find disse knapper kan være i normal "Papir". Også, online-butikker tilbyder lignende produkter. I dag præsenteret en temmelig bredt udvalg af håndtag af forskellige modeller og producenter.

usædvanlige nyheder

Det særlige ved dem, end de adskiller sig fra almindelige? Håndtag til venstre-hander er sikker på at have: et særligt område, som regel gummi, med fordybninger til fingrene; tilpasser sig nogen kraft skubber spidsen af fjederen; usædvanligt specifik blæk, der er ikke smurt og hurtigt tørrer.

Venstre-hånds greb takket være dens kvaliteter hjælper børn udvikle en smuk håndskrift, ikke giver hånd stamme. Processen med at skrive bliver komfortabel, håndtaget ikke glider eller udtværet i en notesbog.

Barnets forældre kan ikke bekymre forgæves, mange virksomheder producerer specialprodukter til disse børn, herunder kuglepenne, skrivning så let.

Stabilo - det perfekte valg

Et eksempel på dette - faste Stabilo. Håndtag til venstrehåndede - dens vigtigste mærke. Specialisterne af videnskabelige undersøgelser er blevet udført, de nyeste resultater af ergonomi undersøgt. Således blev opfundet den fantastiske pen Rollerball, der giver maksimal komfort, når du skriver med venstre hånd. Usædvanlig form legeme, ekstra-bløde gribeområde af gummi med særlige udsparinger til fingrene af en pensel fikseret på plads, forhindrer muskeltræthed under skrivning. Blæk er identiske med konventionelle fyldepenne, men valsen skriver lettere, blødere, hurtigere, ingen udstrygninger. Laboratorie ergonomi og design af Warszawa Universitet Teknologi hans certifikat bekræfter alle de unikke kvaliteter af Stabilo produkter. I hele varigheden af den ryddeligt, komfortable og behagelig brev garanterer denne fantastiske pen til venstrehåndede. Foto viser, at det har et stilfuldt usædvanligt design møder modetrends.

Produktet fås i fire farver, i et sæt med ekstra blå blækpatroner og nye roller spids. Erstatningspatroner kan købes separat.

Stabilo selskab selv udviklet en sjov online spil til at lancere sin opfindelse i Det Forenede Kongerige. Hun anbefaler det som et pædagogisk støtte til børn og som et praktisk håndtag til stilfulde voksne venstreorienterede.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.