Sport og FitnessFiskeri

Fiskeri i Sol-Iletsk - en fantastisk ferie for hele familien

Halvfjerds kilometer hede steppe fra Orenburg, sammen egensindige iskolde floder spredt lille by Sol-Iletsk. Rejsen fra banegården, det administrative centrum i Orenburg-regionen til udvej er ikke mere end en halv time med offentlig transport.

Hvordan kommer man dertil?

De, der årligt tiltrækker rige fiskeri Sol-Iletsk, bekræftede, at taxier besejle fra Orenburg hver tredive eller fyrre minutter. For at komme til denne region er ikke et problem, selv om natten. Det tilbyder rejsende en taxa var sent, som tager dig til den ønskede destination.

fiskeri

I umiddelbar nærhed af byen er der mange floder og vandløb, samt saltsøer. Fiskeri i Sol-Iletsk er kendt for generøs fangst. Hvis du er heldig, du fanget gedder, aborre, karper. Nyankomne at fange en fiskestang, men foretrækker lokal vod. Fiskeri i Sol-Iletsk med et sådant værktøj - det er et ritual. Tag den brede fiskenet. Træk hende på tværs af sengen. Efter at have ventet tid medført, at nettene begyndt at slukke en af strandene. Det blev derefter tyet til hjælp kvinder ja børn, de hjælper til at få fisk og sortering af fangsten.

Salines

Fiskeri i Sol-Iletsk anses for at være et visitkort og den største turistattraktion i regionen, som tiltrækker disse beskyttede steder i Orenburg hundredvis af turister og ivrige lystfiskere fra hele Rusland og videre. Velkommen til Sol-Iletsk! Prognose bid samlet en professionel vil hjælpe dig med at vælge den bedste tid og sted for fiskeri.

I modsætning til hvad mange tror, behøver saltsøer Sol-Iletsk ikke har en naturlig og kunstig oprindelse. I virkeligheden er det intet som salte tilbage efter tragten ekstraktion fyldt med vand. Det tilbyder gæsterne friske, svovlbrinte, salt og endda helbredende mudder søen.

uvurderlige krystaller

Salt i nærheden af udvej er bogstaveligt talt overalt. Den står på jorden med snehvide krystaller, blandet med sand og ler. På bredden af en sø gyldigt plante, som leverer renset væsentligt alle bordsalt Rusland. Reservoirer er så mættet med salt, at densiteten af vand kan overstige de tilsvarende tal i Det Døde Hav.

I sådant vand er umuligt at svømme. Maximum - sidde. Masser nakupavshis i saltvand, turister flytte ind i en af de ferskvandssøer, hvorefter kommer turen til at tage mudderbade. Lokal snavs vaskes dårligt. Det efterlader på huden en bestemt grå-blå nuance. Om tæt naboskab af søerne hydrogensulfid kan identificeres ved den vedvarende lugt, som ikke kan kaldes behagelig eller i det mindste neutral.

turistsæsonen

Med udbruddet af varm sommer Sol-Iletsk ikke opgive omkring tredive tusinde rejsende hver dag! Og til trods for at den udvej har en befolkning på kun en snes-fem - tyve ni tusinde indbyggere. På grund af dette, er højden af sæsonen på gaderne i byen dannede trafikpropper. Turisme infrastruktur som sådan i Sol-Iletsk ikke.

Byen er gradvist at slå sig ned, men det har ikke holdt trit trit med hans popularitet. I de mest populære blandt rejsende søen indeholder mere end to hundrede gram ren salt per liter vand. På trods af sin lille størrelse og tilsyneladende provinsialisme, konkurrerer Sol-Iletsk er muligt med disse mastodonter af turistindustrien i Rusland som Anapa og Mineralnye Vody.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.