Nyheder og SamfundObdinenie i organisationen

Situationen i landet og fremtid. Som jeg ser det, en simpel mand.

Situationen i landet og den fremtidige udvikling. Som jeg ser det, en simpel mand.

Goddag. Ikke en masse af sig selv. Jeg er født i 1983, i øjeblikket arbejdsløs. Generelt en almindelig ung mand.

Jeg besluttede at skrive om deres hverdag, ellers disse tanker er allerede begyndt at forstyrre søvn om natten. Nu i mit sind en lille rod, jeg vil skrive en masse og pukntov på en masse forskellige, men jeg vil fremhæve et par grundlæggende, efter min mening, peger. For at gøre det hele klart og enkelt. Jeg undskylder på forhånd for det barske stil, jeg er ikke en professionel på dette.

Først. Fra historie 1999-2000.
Anden. 2011-2012 - resultater.
Tredje. Fremtidig udvikling generation. Hvad skal det være?
Fjerde. Hypnose og dyrkning af Putins nomenklatur, den lodrette af magt.

Nå, vigtigst af alt, hvad jeg ønskede at skrive jeg var en simpel mand og en borger i Rusland. Jeg vil gerne fortælle dig, hvordan jeg ser situtsiyu hjemme og hvad der venter os senere.

Det første element.
Jeg har altid forsøgt at holde øje med hvad der sker i det politiske liv i landet. Jeg først zaintresovalsya tilfældet i 11. klasse i slutningen af 1999. Selv da blev jeg opmærksom på, og håber, at forandring er på vej. Især da vi trådte det nye årtusinde, og det kommende år dragonne. Det er med disse kendsgerninger, jeg håber bundet og bandt dem til det faktum, at Jeltsin til sidst måtte gå. Så var jeg ung og præcis hvilke ændringer der kommer, jeg vidste ikke præcis, men naivt håbede, at ændringerne vil være, og de vil være i den civiliserede demokratiske udvikling. Jeg alle blev klart efter Jeltsin venstre og begyndte en politisk kampagne før valget. Jeg så lavet et nyt parti, nye ledere så primitivt bygget agitation iagttog buduyuschaya magt med hver dag, der går vinder popularitet fra bunden. Karelin - den multiple olympiske mester, Sjojgu - minister for nødsituationer og Putin selv - idelog. Alt dette syntes primitive og jeg indså, at buduyuschaya magt tilhører folket som tankeløs masse og en politisk kraft, ville jeg aldrig støtte. Og straks indså, at ingen civiliseret demokratisk retning vil ikke.
I skolen spurgte jeg mine klassekammerater: "Hvad synes du om Putin?" Jeg stillede dette spørgsmål til forældre og andre mennesker, men ingen kunne ikke svare på sagens realitet. Jeg vidste, at buduyuschaya myndigheder anser folk som tankeløs masse, besætning, som kan være historien hvor de ønsker. I spidsen for al denne "omstrukturering" af den offentlige bevidsthed, hvis man kan kalde den det, var en hyrde. Og folket tjente som en besætning. Alt dette var jeg væmmes, jeg harmedes alt dette forestående odopartiynosti, ugovoraval forældre ikke golovovat for dem. Mor overtalt af den måde, tror jeg. Så jeg indså, at alt! - dette er begyndelsen på en ny æra. Hvad vil den nye politiske regime, og det vil i lang tid. Jeg indså, at snart vil være det andet af SUKP. Og jeg kunne ikke gøre noget og forandring, stop. Og ingen kunne.
Jeg så på tv, ligesom Putin for første gang efter valget som præsident, satte han sig ned ved mit skrivebord, så jeg hans øjne. Disse øjne ønskede ikke at ændre! Jeg husker dem, der glæde sig, men samtidig kedeligt, ligegyldige øjne. Og så lovede jeg mig selv, at jeg ikke kakby skyllet hjerner, men jeg vil aldrig være en tilhænger af Forenede Rusland og Putin. Jeg vidste, at på tv, ville vores hjerner være at skylle og skylle og lokke folk til deres side. Så jeg gav mig selv et ord, der ikke vil give efter for denne skylning aldrig forstået, at nogle gange ikke at bukke under, kan det være svært.
Generelt i 2000, jeg gik på universitetet og oplysninger om den næste kunne jeg ikke på grund af det politiske liv, og måske ikke engang vil, som vi forstår, at ville sætte en ny ordning for lang tid, at de allerede ikke-frie medier vil blive endnu mere ikke gratis, at uden ligesindede samfund vil blive endnu mere ligesindede, der er allerede er råddent magt vil blive endnu mere råddent. Så lærte jeg et par år, der var forskellige problemma nogle af hans. Jeg formåede at tage et sabbatår på universitetet, derefter gå til Korrespondance skole, og så videre. I 2006, designet og bygget sin egen IP-butik, arbejdede i tre år, har transporteret varerne, så solgte han butikken og så videre. Generelt noget som 11 år er gået. 11 år - det er en masse!

Og lige nu, gradvist flytte til mit andet punkt. For nylig, jeg vågnede op fra søvn og pludselig begyndte jeg at synes tanken om, at landet er allerede helt anderledes. Jeg vidste ikke engang mærke til, hvordan flyvende disse 11 år, og jeg var i et andet land. For nylig begyndte jeg at tænke, at sagen går til en revolution mulig. Landet er stratificeret i to lag. Måske er det ikke alle forstår, men måske føler. Indtrykket er, at vi har to lande, de to foreninger, to lag. Det første lag - det er den sædvanlige mennesker, der en eller anden måde overlever i sig selv, lider, ikke tilfredsstillende liv og staten. Med ham suge penge, blod, tålmodighed, håb, og så videre. Det har en vis form for sin økonomi, landbrug, liv osv Et andet lag - det er det, der er over de mennesker, over det første lag. I det sammenflettet magt big business, retshåndhævende strukturer, retsvæsenet og så videre. Generelt alt hvad der påvirker og styrer livet i det første lag. Det vil sige, det andet lag kakby presser ned på først. De er ikke kompatible med hinanden. Tværtimod bliver de adskilt og vokse fra hinanden. Det andet lag lever i henhold til lovgivningen, som de ønsker, forskellige kræfter hjælper til hinanden og interagerer med hinanden inden for det andet lag. Generelt er det en mekanisme, kan jeg ikke engang forklare kort, hvordan det fungerer. Det er ligesom en selvstændig stat, hvilket fører ved næsen en stor nation, stat, der lever kakby i et andet land. Mine tanker begyndte at dukke op, det er så længe kan ikke fortsætte. Folk lider, men det kan eksplodere. Ikke nu, men om et par år kan godt.
Og regeringen selv, som vi vælger, er det en vanskelig ting. Det er altid de mennesker, pulver hjerner og understøtter sådanne ting her. Og Putin selv er en særlig skabning. Mere snu end ham, har jeg ikke set noget. Undskyld ordet, intelligent væsen, dog.
Og for nylig, besluttede jeg at en eller anden måde at udforske stemningen i samfundet og folket. Begyndte at læse, hvad de skriver, begyndte at se TV, valgkamp, taler af politikere, se nyheder, og så videre. På internettet, læse brugerkommentarer på forskellige videoer, se videoer og meget mere. Han fandt, at ingen er hvad jeg tror, jeg var forfærdet over det faktum, at landet blev faktisk en anden, er en slags koncentrationslejr, hvor folk er fanget og ikke kan gøre noget. Og det er vigtigt, at i første omgang jeg selv er begyndt at dukke op den idé, at pludselig snart venter vi på revolutionen, og først derefter så, hvad fyldt med alle internettet og på tv, der hopper ud af munden på oppositionen. Det vil sige, jeg siger ikke alt dette fra det faktum, at bukkede under for indflydelsen af en slags, og jeg selv er kommet til disse tanker, du ved?
Og jeg ønskede at fortælle den vigtigste af mit andet punkt. Det vigtigste er, at regeringen we pulvere hjerner. Jo bedre den generelle situation i landet har ikke ændret sig. Her er de altid gerne prale af, at i 2000 tog de landet i ruiner, men lige nu se ud som alt er stabil og fint. Noget jeg kan ikke se nogen forskel i landet i 2000 på landet i 2011. Tja, jeg kan se, at en DVD-videobåndoptagere erstattet progiryvatelyami, EL-tv til plasma celle på de enorme elegante mobiltelefoner, på Volga, Mercedes og så videre. Men det er uden en generel global tendens, der er forbundet med den teknologiske udvikling. De siger, at lige nu, stabilitet og landet står fast på sine fødder. Nå, ja, hvis sådanne oliepriser samlet en multimillion-dollar reservefond, så hun skulle kakby. Og det faktum, at vi har lige nu, den ene part, en udtalelse på tv og lagde hvilende mennesker - så det er bare en negativ fænomen, er det ikke? Denne isnt stabilitet? Denne dvale! Jo flere mennesker vil snart vågne op og alt dette kan komme tilbage for at hjemsøge. Hvad gjorde de i 11 år?
Jeg havde altid indtryk af, at magt lidt efter lidt, på en tallerken, trækker ud af lommerne på de mennesker penge. Udskiftning dem psevdopovysheniyami pensioner, lønninger og så videre. Vi tager initiativer, handlinger, der på forhånd ikke kan arbejde efter. Hvad de ikke vil arbejde, jeg vidste i forvejen. Medvedev, forhåbentlig kun midlertidigt, har trukket en del af den demokratiske vælgere. Tja, det er, hvad han gjorde? Politiet omdøbt politiet startede min blog på internettet, har indført den digitale forvaltning. Flere og husk der er ikke noget.
De siger pensioner steget. Noget jeg ikke kan se. Nå, lad os sige, 3 000r pension var i 2000, så vidt jeg husker. Lad os nu sige, 10 000r. Lad os tælle. I et år, den gennemsnitlige inflation er 12%, for eksempel. Vi overveje, hvor meget inflation i 11 år. 1.2 odinnadtsutuyu oprejst i grad, fik 3,48. Det vil sige, i teorien, har fødevarepriserne steget omkring 3,5 gange. En pension også steget, og om. Nu trække fra, at pensionsydelser er alle fjernet i 2000. Annullering af lange afstande gratis rejser for pensionister selv værd. Min mor for at gå til byen for at se en læge bør bruges 1.000 rubler på vejen. Penge på vej er ikke engang nok, kan man forestille sig? Der er mange flere, hvor jeg tror, at noget øget og annulleret. De siger, lønningerne er steget. Du fratrække disse løn transportafgifter, at det er nødvendigt at give alle voksne bestikkelse og så videre. Lige nu kan jeg ikke huske alt, alle omkostninger, men alt dette lægger pres på lommen, du kender?
Det er den vigtigste ting, jeg ønskede at sige i det andet afsnit. Intet har ændret sig! Måske endnu værre. To lag væk fra hinanden, ikke kun på indkomst, men også i dialog med hinanden, da vi selv ikke har frie medier, og den generelle domstol!

Det tredje punkt, jeg har længe været bekymret over. Snarere, han havde mig lige nu, var den ulejlighed seneste. Da jeg plejede at tro, at hvis landet har nogen intet demokrati. Selv om det er svært at kalde demokrati, men jeg tror, der vil stadig vokse en ny generation af fordomsfri, vil komme en ny generation med respekt for loven, og det civile samfund. Måske de ikke indtaster direkte i strømmen, men vil en eller anden måde bøje den linje, ændre verdenssyn af samfundet til det bedre, i retning af demokratisk tankegang du kender? Jeg troede, at under pres fra denne nye generation, vi endelig vælte denne århundreder gamle dominans autoritære styre. Jeg holde håbet, at mindst et år vil hver modtage alle de nye og nye unge under 18 år, med en uhindret udsigt. Og så kan vi endelig lovlige midler til at forsøge at ændre denne dominans af autoritære, dyrkelsen af personligheden. Først var der kongen. Så lederen, så Jeltsin, Putins lige nu. Hvor meget kan du? Når vi gå i gang med en ægte demokratisk måde? Jeg havde håbet, at den nye generation vil svobodnomyslyaschih poyalyatsya. Var dum, jeg er enig. Det vil ikke blive vist, og det generer mig, du ved?
Jeg tror, at molodosh vises straks delt i to store grupper. De kan skærer hinanden, kombinere de individuelle forhold i hver gruppe. Men der er to vigtigste.
Den første gruppe. Denne mono-gade uddannelse. I dette miljø, unge hinanden forstår taler samme slang, mens det samme er udført af metoder har nogle fælles samme ønske. Den vigtigste ting at finde en måde at tjene flere penge og fordele. Jeg har selv hele tiden kommunikere i dette miljø, og også til hendes otnushus, sandsynligvis. Denne mono-unge. Dybest set de tænker og siger det samme. Der er gradueringer af denne gruppe. Jeg vil ikke gå i detaljer, endsige har denne ret, men det er min mening, udtalelse den menige mand, er det muligt i denne gruppe af unge. Selv om jeg har så meget tid på gaden ikke at bruge, men jeg har bemærket, at vi alle ser på hinanden og eksternt og internt. Denne gruppe har en god mulighed for at gøre en forskel globalt og indflydelse på samfundet. De har simpelthen ikke har mulighed for at gøre det. Og vigtigst af alt, foretage nogle politiske valg, de sandsynligvis ikke kan, fordi de har travlt med den anden, er de ikke om politik, de bare overleve i denne kedel.
En anden gruppe. Molodesh medium flyder ud af den studerende, der modtager god formation. Og her er problemet. De falder under politisk indflydelse af magt, og generelt under indflydelse af levende arrangementer af landet. Dette sker ikke meget. Langsomt, men sikkert, de unge transformeret og fusioneret med det eksisterende system. Dette er min personlige mening, nogle af de oprindelige principper for verdenssyn af unge fordele under pres fra omstændighederne. Af disse unge mennesker er baseret buduyuschaya Putin nomeklatura.

Og nu gradvist flyttet til fjerde afsnit. Jeg har for nylig set kongres Forenede Rusland. Tusindvis af mennesker, en kæmpe hal. Alt klappe og råbe til støtte for Putin og Medvedev, som til gengæld siges at flammende taler. Det naponimaet ... (Undskyld, jeg vil kvalt på dette nonsens, jeg vil gerne tro, at jeg er lige nu, delirium). Men det naponimaet sekt. Sekten, der er ledere, som er ved at opbygge de grundlæggende idelogiyu har alle svarene og har den gave af overtalelse. Resten af publikum klapper og råber monotone slogans. Alt i komplekset giver gipnoziruyuschy effekt på de nyligt ankommende folk der er begyndt at se tilbedende på deres ledere, smil, begynder at tro på den eneste højre ideologi. Hvilket falder i hypnose og handle i denne sekt. Efter denne behandling, kan du arbejde med dem og guide dem til at gøre noget arbejde, der understøtter den eksisterende orden. Så jeg tror, at den anden gruppe af unge i en overraskende nummer kan placeres her i denne hypnose og udføre visse funktioner i vedligeholdelse af eksisterende enheder i landet. (Herre, vil jeg gå taske fra alt dette!) På regionalt, på lokalt plan kan være som kongresser, hvor det forarbejdes en ny ungdom, indføre hende på afveje. Denne diset unge kan fusionere med det eksisterende system og er aldrig kommet ud!
Og jeg bange for, at det er nu kan vokse en ny generation. En del af den anden gruppe af unge vil gå ned i det andet lag. Det første lag vil komme ind i resten af de unge, bliver de ligeglade og ikke har mulighed for at ændre noget. Hvis du nu vokser her sådan her de unge, på den ene side, ligegyldig, konstant at løse deres personlige problemma, og på den anden, tryllebundet, og understøtter den eksisterende orden af ting, kan en sådan ordning i landet stå i mange år. Og vigtigst af alt, hvad der så at gøre en forskel, vil ikke være reel! Denne generation vil leve endda 50-70 år! Og et par år senere, vil et sådant system i landet være økologisk, vil det ikke ændre sig! Lag 2 vil endelig adskilt fra hinanden. Hele vejen og vil fortsætte: Regeringen vil kryshyvat erhvervslivet og erhvervslivet til at hjælpe myndighederne, retten vil fjerne uønsket og så videre.
Hvis nu, efter valget, vil alt forblive som det er, det er stadig 6 års sådan ordning vil simpelthen dræbe alt håb, vil det være den anden efter stagnationen i den sovjetiske æra. Systemet vil være økologisk, og det ændrer de retlige midler vil ikke lykkes! Alt dette kan etablere en meget lang tid, eller vi venter på endnu en revolution, der ikke vil bringe noget godt. Da revolutionen er farligt, kan aktiveres af eksterne trusler og ødelægge landet, vores land. 6 flere års sådan ordning - det kan være en katastrofe!

Nå vi gøre? Jeg ved det ikke. Jeg vil gerne tro, at folk er nu alle forstår og gøre det rigtige skæbnesvangre valg.
Jeg appellerer til alle dem, der nu er i søvn, der ikke ønsker at gå til stemmeurnerne, fordi de ikke tror, at noget kan ændre sig. Kom til stemmeurnerne og stemme for enhver anden politisk kraft, i tillæg til Forenet Rusland. Please!
Personligt vil jeg stemme for partiet af Apple, da det er det eneste parti, der har en særlig økonomisk, politisk, og frem for alt en moralsk alternativ. Jeg vil stemme for Apple, da det er den eneste åbne fest!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.