Sport og FitnessFiskeri

Fiskeri i Bryansk regionen - fiskepladser nyttigt at vide!

I Bryansk regionen et stort antal forskellige vandområder, hvor den fremragende fiskeri. Det er denne aktivitet elsket af mange lokale, foruden søer, floder og damme i området er rene. Fiskeri i Bryansk regionen, og er tilgængelig i særligt udstyrede steder, såsom vejafgift rekreation. Hvor til at fiske i Bryansk regionen, og som kan blive fanget i lokale farvande?

Hvor at fiske?

Som allerede nævnt, forskellige reservoirer i regionen bugne. I dette tilfælde, nogen vælger en stille fiskeri i floden Desna, for eksempel, eller den bundløse Sø, og nogen kommer til at betale damme for at fange præcis var. Hvis du vil have høj kvalitet rekreation på bredden af floder og søer, vil du være sikker på at behage fiskeri i Bryansk regionen (Darkovichi, Kukuevka, Trebchevska - tæt på disse landsbyer er de mest fiskeri søer region).

Her 7 km fra Bryansk, har mulighed for at fiske for et gebyr. Denne service tilbydes for 400 rubler for en halv dag, på samme tid, vil du få en unik mulighed for at fiske på den enorme vandmasse. Anmeldelser af mange fiskere indeholder oplysninger, som på dette sted kan du nemt gå ned til vandet, leje huse og dorne. Her kan du fange karper, karuds, græs karper, gedder, aborre eller karpe. Hvis du ankommer i dette maleriske område, fiskeriet i Bryansk regionen, du vil blive husket i lang tid!

fiskeri funktion i dette sted - der er ingen grænse for antallet af fisk fangst, dvs, kan du fiske som du ønsker. Det er derfor, her kommer en masse fiskere. Hertil kommer, at virkelig nok fisk i dammen på alle, da arrangørerne af ferie hvert år løbe ind fingerling dam. Og det betyder, at vil bide!

Alekseev: fiskeri med smag

En anden mulighed - at gå til landsbyen Alekseevo Karachevsky District. Her kan du leje huse til 350-450 rubler per dag, og du kan fange karper, aborre og endda kræft. Fiskeri i Bryansk regionen (Alekseev) tiltrækker mange til dette område, fordi der er en masse store fisk, og det er præget af mange fiskere. De siger, at søen er meget smuk, men kom ned til ham er ikke let. Men bid af stabilitet og tillid, og kun en halv time, du kan fange en masse fisk. Men der er nogle nuancer. For eksempel, fiskerne siger, at de ikke engang gå til dette sted, det er muligt at fange kun små fisk, op til et maksimum på 300 gram, men spørgsmålet om et trofæ kopier.

Kukuevka: interessant og varieret

Fiskeri i Bryansk regionen kan være meget travlt, hvis du tænker på besøger fritidsklubben "Kukuevka". Det er beliggende i den eponyme landsby i det område på 18.000 hektar. Basen har alt for en god og behagelig hvile - skoven, den desna, et stort antal søer. Der er ikke kun interessant fiskeri. I Bryansk regionen Kukuevka populære som et sted, hvor man kan gå på jagt efter fugle og dyr. Tilbyder komfortable værelser, og fiskeri er muligt ikke kun i tandkødet, men også i Shchuchye, Babi, Hog, Red Lake. Alle af dem er placeret i umiddelbar nærhed af basen.

Dette sted vil appellere til alle: og professionelle fiskere og begyndere, og selv for familier med små børn. Catch kan aborre, gedde, aborre, ferskvandskvabbe, græs karper, skaller, brasen, karper, Rudd. Tilbyder slappe af i den russiske bad på træ, sørge for brug BBQ, parkering, vil leje ATV'er, lystbåde, UAZ, og om vinteren - snescooter eller hest og kane. For turister er der fritidsaktiviteter meget nøje, så fisker i Bryansk regionen i den reserverede plads, du vil huske i lang tid!

Betalt eller gratis?

I de fleste tilfælde, fiskeri - det er bare en hobby og en chance for at være alene med naturen og bringe kat fisk. Men mange refererer til denne proces meget alvorligt forberede sig til det omhyggeligt og forventer en god fangst. Det tiltrækker dem gebyr fiskeri i Bryansk regionen, som allerede nævnt, på forskellige fritidshjem. Men i denne region er der mange søer, hvor man kan sidde på stranden med en konventionel float stang og fange en karpe eller gedde. For eksempel er den bundløse sø i Zhukovsky område beliggende i en depression, så det er dybt nok. Omkring det der er en fyr og løvskov her er meget rart, fundet en masse fisk: brasen, nase, karper, Rudd, skalle, brasen. Så selv uden penge, det er usandsynligt, du vil være uden en fangst.

Gebyr fiskeri i Bryansk regionen er meget populær, og dette bekræftes af de forskellige turistcentre. For eksempel Holmetsky Farm tilbyder fiskeri hele dagen, og det kommer til at betale fra 100 til 1000 rubler, afhængigt af typen af fisk og vægten af fangsten. Her tilbyder vi at leje en vandcykel eller robåd, loger eller ophold i teltet. Du kan varme op og et bad. Denne form for rekreation - organiseret, så ligesom dem, der foretrækker at komme ud på en fisketur, for eksempel med børn.

"Tsaritsyno Sloboda" eller "Langt cordon"?

Et andet interessant sted - fritidshjem «Slobodka Tsaritsyno" 100 km fra Bryansk. Dens en god placering (i skoven til søen), tiltrækker mange turister. Her er rig på fisk, der udbydes til leje hytter, som har alt hvad du behøver for en god hvile. Opholder sig her løn: indgang - 200 rubler, fiskeri - fra 130 til 1000 rubler, afhængigt af typen af fisk fanget og vægten af fangsten. Mange tjenester og tilbyder database "Distant cordon." Her kan du fiske efter $ 100 per time for at leje en bro til fiskeri eller hus. Som du kan se, er der en garanti for, at du vil finde fremragende fiskeri i Bryansk regionen.

Hop: Fiskeri smagfuld

I denne lille landsby er inviteret til at fiske efter 250 rubler per dag, mens du kan fange karper og andre fisk. Anmeldelser af mange fiskere viser, at fiskeriet her er virkelig en succes, og uden et trofæ fangst selv en nybegynder vil gå. Der er en tæt og godt- lager dam med små huse, hvor du kan se solopgangen over fiskestang og fange karper, karuds, skalle, aborre og gedde.

Fisk sker ikke meget!

Som du kan se, fisk steder i Bryansk regionen bugne. Uanset hvad du vælger - en stille fisketur på søen med et telt eller en betalt fiskeri på grundlag af fint færdig, så husk at respektere naturen. Efter alt, for at finde en smuk og vigtig fisk sted lige så godt at efterlade som en smuk og ren natur, ikke alle kan. Lake of the Bryansk regionen (Bundløs, Valnød, Hellige), desna og mange damme tillade alle at finde et sted, hvor han vil være behageligt og bekvemt ferie. Af den måde, i området af de floder, der løber så meget som 125, så problemerne med de lokale lystfiskere finde et sted med en god bid simpelthen ikke opstår. De vigtigste ting - at sige: "Be fanget, fisk, store og små!"

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.