Sport og FitnessFiskeri

Wonderful ferskvandskvabbe: hvordan man fanger og når

Mange fiskere har hørt om sådan en fisk som ål. Hvordan til at fange det, få mennesker kender, fordi i vores farvande det er en ganske sjælden gæst. Nogle ved ikke engang klar over, hvordan det ser ud.

Smukke fisk ferskvandskvabbe: hvordan man fanger og når

Ferskvandskvabbe er en bund fisk torsk familien. Det har en cylindrisk forreste del af kroppen med en bred og fladt hoved. Halen er fladtrykt sideværts nok. Denne fisk har en middelværdi mund, med et antal små krogformede tænder. På den nasale åbninger er placeret en kort overskæg. I ferskvandskvabbe 2 rygfinner (korte og udvidede). Lang kommer til en afrundet hale, samt anal. Farve skalaer ferskvandskvabbe kan variere fra lys brun til gul. Underlivet er lettere, og siderne og finner mørke pletter spredt.

I modsætning til mange andre ferskvandsfisk ferskvandskvabbe gyder om vinteren (December februar). De største eksemplarer af det hele Sibirien. Der de når 1,5 m længde. Ferskvandskvabbe foretrækker at leve i en dybde i det kolde vand i søer og floder. Han feeds, som regel om natten. Ferskvandskvabbe - rovfisk fodring på små fisk. Han jager i et baghold. Ferskvandskvabbe kold-elskende, så ofte de er taget i den periode, hvor vandtemperaturen falder under 9-10˚S. I et sådant vand fiskene fodret aktivt, hvilket øger chancen for at fange den. Kig efter det at være på steder, hvor den maksimale dybde af reservoiret, eller hvor nøglerne rammer bunden. Desuden er de fanget ved udgangen af pit bund og flodmundinger bifloder. Ved fuldmåne, er denne fisk normalt ikke fanget. Mange lystfiskere ved ikke, hvornår det er bedst at fange ferskvandskvabbe. Oftere end større prøver blive fanget i den kolde årstid.

Luk ferskvandskvabbe: Fiskeri om vinteren

I koldt vejr, denne fisk er særlig aktiv, så det kan findes næsten overalt i kroppen af vand. På strømfald yderst sjældent ferskvandskvabbe. Hvordan til at fange det i vinteren? De største eksemplarer kommer ikke i det lave vand, men ofte besøgt områder af drop-off (overgang lavvandede i floden seng). Før nytår hunner gyde på dybder på 1-2 meter. Efter gydning, er disse fisk flytter til fjedrene. Om vinteren fisk til ferskvandskvabbe, og i det kolde og barske vejrforhold. Meget gode resultater er natfiskeri. Hvad at bruge som agn til store ferskvandskvabbe fanget? Hvordan til at fange fisk i kulden? For tips zhivtsov bruge (mellemstore fisk), stykker af kød, fjerkræ og fisk indvolde. Disse produkter bruger den samme grund til at lokke fiskene ved hjælp af grove foderautomater. På dette tidspunkt, den ferskvandskvabbe fanget robuste flyde vinter fiskestang. Det skal være forsvarligt fastgjort, da denne fisk kan nemt trække rebet på bunden. Kroge anvendes med en lang underarm. Deres størrelse - nummer 10-14 og mere.

På den fangst ferskvandskvabbe i efteråret?

Bedst af alt, denne fisk er på den nederste tov. At anvende de konventionelle små agn fisk. Men behøver de ikke at være i live, samt tager ferskvandskvabbe og døde fisk. Som en vedhæftet fil, kan du bruge orme, tarm fisk og fjerkræ, kød, skaldyr. Den bedste levende agn - små aborre og pibekrave. Dette kan være et rovdyr fisk i stykker og brisling. I dette tilfælde er fisken hoved skåret af, og kroppen er fastgjort på en tee. Lille ferskvandskvabbe kan fanges og regnorm.

Erfarne fiskere, der er en interessant trick: fangst ferskvandskvabbe i "sølv" lokke samme urværk ring. Dette gear gør en behagelig lyd for denne fisk, som de er aktive.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.