Sport og FitnessFiskeri

Vinter fiskestænger - miniature modparter sommer

Vinteren er en særlig tid i livet af fiskerne, når det er tid til at skifte gear. I denne form for "stille jagt" har sine egne tricks og finesser.

I denne periode, at bruge vinter fiskestænger, som består af de samme dele som om sommeren, kun lille størrelse. Det har en logisk forklaring: hvorfor bruge lang gear, når der ikke er behov for at kaste agn langt. Beliggende på isen over det sted, som vil være vært for lystfiskeri, lystfiskere bare nødt til at droppe agn til brøndene direkte fode.

Sig selv stænger vinter på grund af sin lille størrelse gør det muligt at "lege" lokkemaden, men det er meget attraktivt bytte.

fiskeri succes afhænger af velvalgte og godt tunet gear. De første vinter fiskestænger er klassificeret efter deres formål: at jig, trolling eller rocker, og på flyderen.

Et vigtigt element i gear er en pisk, som udføres af "spil" lokkemad. Det er ønskeligt, at det ikke var plastik, fordi produktet er hurtigt mister elasticitet og bliver sprøde alvorlige frost. I dag, mange lystfiskere bruger fiskeri stænger Vinter håndlavet med aftagelig pisk, som er mere bekvemt at bære.

De, der har længe været fanget i isen, ved, at gearet er bedre at bruge en spole med åbne klemmer, gør det muligt at holde under kontrol drift af mekanismen. Ikke helt let sådanne konstruktioner, der er skjult fjeder holder direkte bortskaffes under den. Denne ubekvemme kendsgerning, at når vand fryser og går ned hele hjuls mekanismen.

Den mest populære materiale, hvoraf staven er lavet - er carbon fiber. Fremstillet ved særlig teknologi, det er i stand til at modstå hårde vinter kulde, opholder sig stærk og pålidelig. Det er fordi han gjorde mange moderne finske vinter fiskestænger, som nu den mest populære. Med dem kan du fiske selv på den bitre kulde takket være det specielle design - den såkaldte "tulipan", som ligger på den elastiske fleksible pisk.

Ikke mindre vigtig rolle i disse sæsonmæssige gear spiller en tromle, der kan lukkes og åbent design. I dette tilfælde er den sidste mulighed bruges oftere, da det er mindre besvær. Ved konstant skiftende vanddybder fiskeri på snøren kan fryse og bringe til nødvendigheden af demontering og rensning tromme.

Udover den traditionelt sæsonmæssige, og anvendes nu universel stang - vinter og sommer. Apparater dem nikker muliggør brugen af dette redskab som i trolling og jig, og rocker.

En anden alsidige gear, der vinder popularitet er den "balalajka", som kan købes i næsten enhver special-forretning.

Vinter fiskestænger selv har en forholdsvis simpel konstruktion, men selv de mest primitive system har visse nuancer. Derfor vælger sæsonbestemt tackle, overveje alle muligheder: fiskeri betingelser (dybde, temperatur, etc.), samt den type fisk, som vil være "stille jagt".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.