Sport og FitnessFiskeri

Fiskeri base "Sandy Beach" (Kharabali, Astrakhan-regionen). fritidsfiskeri

Fiskeri har altid været en favorit tidsfordriv for mange mennesker. Afsondret naturens skønhed, mumlen af floden, stilheden og roen bidrager til ordentlig hvile. God fangst, som kommer i hænderne på fiskeren bliver en belønning for ventetid med en fiskestang i hånden. Til friluftsliv kun blev husket de gode øjeblikke, skal du vælge omhyggeligt et sted for udflugter.

), которая расположена в Астраханской области, станет лучшим решением для семейного отдыха. Fiskeri base "Sandy Beach" (Kharabali), som er beliggende i Astrakhan, ville være egnet til en familieferie. Til hans plan, du har brug for at blive fortrolig med funktionerne i dette sted, og ruten. Fiskeri i disse farvande vil bringe en masse positive følelser for hele familien.

Beliggenhed

была построена в одном из самых живописных уголков здешней природы. Fiskeri base på Akhtuba "Sandy Beach" blev bygget i et af de mest maleriske hjørner af den lokale natur. Dette er det bedste sted at bo i Astrakhan-regionen.

Komplekset er placeret ved sammenløbet af de Akhtuba floder og Ashuluk. Byen Kharabali nødt til at passere 20 km. I nærheden ligger den smukke skov. Den nærmeste løsning er i nærheden af landsbyen Sprængning. Astrakhan herfra bør være at køre 165 km.

Den lokale natur generøst menneske overflod af fisk, ren luft og frugt. Skaberne af rekreation tænkt på alt. Takket være dette tidsfordriv meget komfortabel her. Fiskeri på Lower Volga altid passerer mindeværdig.

расположена между Трехречьем и Полданиловкой. Vandområdet billede rekreation (Kharabali, Astrakhan region) er placeret mellem Three Rivers og Poldanilovkoy. Dette område er kendt for sine trofæer mens fiskeri.

profil fiskeri

Fritidshjem i Kharabali fiskeri, som er kendt langt ud over grænserne i det Astrakhan-regionen, tilbyder sine gæster slappe af med hele familien. I disse farvande fange karper, havkat og aborre. Du kan også fange gedder, brasen, Rudd, aborre, chub og mange andre arter af ferskvandsfisk. Lokal fauna er ganske rig på forskellige arter.

Der vil være interessant som fiskere, professionelle og amatører. Familie fiskeri med spinning og feeder og karpfishing træne her på den bedste måde. Mere rolig, afslappende fiskeri findes på Erik Ashuluk. Dens bredde er ganske lille. Men det stopper ikke til at fiske ud af vandet her er en ganske stor rovdyr.

River terræn tillader fiskeri her på ethvert tidspunkt af året. Scoring sker ved fiskeri jig, lokkemiddel, trolling kan. Feeder kan få fred af repræsentanter for den undersøiske kongerige (skalle, skalle, blå brasen og så videre. D.). Selv et barn vil blive efterladt uden en fangst her.

Anbringelse på basen

можно с семьей или друзьями. Gå til bunden, "Sandy Beach" (Kharabali) kan være med familie eller venner. Placering i bunden af den mulige klasse "Luksus" til almindelig camping. Afhængig af smagspræferencer af gæsterne, indeholder en række indkvartering.

På det område præsenterede sommerhus for 6 personer. Udgifter til husleje per dag er 950 rubler. (Per person). Det har alle de nødvendige møbler, sanitære faciliteter. For dem, der ønsker at slappe af med øget komfort værelser er til rådighed for 2-3 personer. Deres værdi er lig med 1100-1400 rubler. (Per person).

Værelser "Economy" er designet til korte ophold besøgende til basen. Rummet har alle de nødvendige møbler, håndvask. Værelsesprisen per nat er 750 rubler. (Per person). Elskere af romantik turist mulighed for at bo i camping. Leveomkostningerne er der 500-600 rubler. (Per person).

Hvad er inkluderet i prisen

предлагает своим посетителям комфортабельные комнаты и кемперы. Præsenteret rekreation (Kharabali, Astrakhan-regionen) tilbyder de besøgende komfortable værelser og campister. Tjek dem udført klokken 12:00, men du skal forlade lokalet klokken 10:00. Afgang dag er ikke inkluderet i prisen.

Betaling for det valgte nummer, kan besøgende se frem til gratis rengøring, skift af sengetøj en gang om ugen. Muligt at opbevare fødevarer i fryseren. Fiskeriet er også gratis (inden RPU).

Hvis det ønskes, kan du bestille yderligere rengøring, som vil koste 150 rubler, og skift af sengetøj inden fristens udløb -. 250 gnide. Skift håndklæde kan også være på efterspørgslen (40 gnide.).

Børn kan tage sjove spil i børnenes område, og deres mødre kan nyde solen på stranden. Hvis det ønskes, kan du gå på en fisketur med hele familien.

mad

предлагает «свободное» питание по меню для своих гостей. Turist base "Sandy Beach" (Kharabali) tilbyder "gratis" måltider på menuen for sine gæster. Omtrentlige pris for morgenmad, frokost og middag er omkring 900 rubler. per dag.

Menuen er lavet for hver dag for sig. Derfor vil en række forskellige retter give alle gæster til velsmagende og sundt at spise i hele perioden for opholdet på turist base. Den hyggelige indretning af cafe giver mulighed for flugt og afslapning.

I fritidsklubben er der en bar, hvor man kan købe kolde drikke, alkoholiske og ikke-alkoholiske drikkevarer. Hvis det ønskes, kan du bestille et sæt af fiskeri på stedet. Det omfatter en køler pose og en termokande. Alle nødvendige mad til kunde kok vil forberede sig til aktiv fiskeri på det åbne rum i naturen.

Under ordre, kan du forberede retter fra fisk fanget. Du kan tilberede dine egne måltider. På basen er der et køkken med alt nødvendigt udstyr. På grillen kan du tilberede grill, bagte grøntsager.

vinter fiskeri

осуществляется и в зимний период. I Kharabali fiskeri foregår om vinteren. Alle hytterne er isolerede og har selvstændigt varmeanlæg.

Ifølge ivrig fiskere, få den bedste fangst til at fiske i disse farvande siden december, hvor temperaturen ikke falder til under -7 ° C På dette tidspunkt, isen nær kysten er allerede stærk nok. Med denne fiskeri på zherlitsy fanger aborre, gedde, sandart. Deres vægt er imponerende. Levende agn godt hakker på det tidspunkt, gedde. Jigging fra isen kan få en god fangst.

En god idé ville være at kombinere en fisketur og et møde i nytaar. Denne ferie vil være uforglemmelig.

bådudlejning

предлагает взять в аренду специальный транспорт. At fiskeriet var endnu mere spændende, "Sandy Beach" (Kharabali) tilbyder at leje en særtransport. Dette åbner op for mange nye muligheder. Med nødvendige rettigheder, kan du køre båden selv. Hvis det ønskes, kan du bruge rangers tjeneste, der tager gæster til campingpladsen de bedste fiskepladser.

Båd "Liman" sonar vil koste 1700 rubler. per dag. Dens motor kapacitet på 15-20 liter. a. Uden en fishfinder pris på 1500 rubler. per dag. Hvis rettighederne til at håndtere sådanne køretøjer er ikke uden jægeren kan selvstændigt gå svømning på floden på 2-personers båd "Swallow" (motor - 5 hk ..). Hendes husleje vil koste 1000 rubler. per dag.

Hvordan kommer til basen?

Du kan leje en bil til transport fra byen Kharabali (med F / D-station) til basen. Omkostningerne vil være 700 rubler. Ja Lufthavn Astrakhan bil til 4 personer vil koste 4000 rubler.

можно воспользоваться определенным маршрутом. For at besøge "Sandy Beach" på Akhtuba, kan du bruge en bestemt rute. Kharabali uden for byen, efter 500 meter kan du se skiltet "Sprængning". Denne vej fører dig til et turistområde.

можно не сомневаться, что отпуск или выходные дни пройдут максимально позитивно. Efter at have læst resten, som tilbyder en ramme "Sandy Beach" (Kharabali), er der ingen tvivl om, at en ferie eller weekend vil være den mest positivt. Fiskeriet vil blive husket i lang tid.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.