Sport og FitnessFiskeri

Hvordan til at plante møl jig. Hvordan til at holde fast på krogen røde myggelarver

Selv erfarne lystfiskere ofte spekulerer hvordan at plante møl jig for at tiltrække sig opmærksomhed fra potentielle byttedyr. Det virkelige problem er et behov bliver for begyndere, der ikke er fortrolige med de særlige forhold i vinteren fiskeri. Lad os se, hvordan møl pind jig på forskellige måder.

Hvad skal være en krog?

Fiskeri jig med bloodworms - en opgave vanskelig nok, da sådanne lokkemad hurtigt kan være ubrugelig, når du vælger den forkerte krog. For at undgå problemer, skal du fange så meget som muligt at afhente skarpe, tynde produkter.

Massiv spids kan forårsage trauma agn, som indhold vil strømme udad før støbning ind i hullet. Men du behøver ikke afhente for meget jord fra jig til fiskeri med myggelarver, fordi de vil ikke kun være dårligt holdt lokkemaden, men også i høj grad øge antallet af pensioneringer under produktionen skæring.

Standarden måde skubbet på

Den enkleste løsning, der vil sikre bloodworm på en krog - bryder gennem kanten af området mellem hovedet og resten af kroppen. I denne metode er det muligt at implantere som en enkelt agn, og en snor.

Fremgangsmåden er udformet til ekstraktion, som foretrækker absorbere flere hængende agn. Med lille fisk aktivitet, kan denne opløsning forbedres ved at dække spidsen af krogen.

Hvordan til at plante møl jig hoved til?

Universal yderst effektiv måde at pakke en enkelt agn: krog er fastspændt mellem tommel- og pegefinger på den ene hånd, den anden holdt hans hoved op larve, der er udmattet brod tackle. Spidsen indsættes gennem kroppen af agn, men gennemborer lige igennem. Som et resultat heraf skal krumtappen være nogle hænge fra en krog.

Stocking vejen

Hvordan til at plante møl jig hvis det er nødvendigt for at fange fisk, som afviger betydeligt i størrelse? I dette tilfælde komme til hjælp option lokkemad larver strømpe.

I første omgang, røde myggelarver gennemboret spidsen af hovedet. Samtidig ser ud brodden agn hale. Meget forsigtig, afbalancerede bevægelser af fingre larve strækkes på krogen. Hængende del minimeres til grænsen, men stikket er ikke fremstillet af uden for kroppen. Finde ud af at holde sig bloodworms jig på denne måde, vil du se, at de små fisk ville være noget tilbage, hvordan at fange en lille krog med agn.

Hurtig hårdtslående

De beskrevne fremgangsmåder kræver en vis fingerfærdighed og den relative langsomme handling. Men som implantat bloodworms jig fisk på toppen, når der er en reel produktion Jordania? Sommetider udføre en kompleks sekvens af handlinger tillader ikke frosne fingre. I sådanne tilfælde, om støtten ydes lejlighedsvis rammer agn.

Tangle bloodworms fastspændt mellem fingrene. Næste tip er passeret flere gange ophobning af larver podtseplen som separate elementer og iturevne stykker. Med gode bidende potentielle byttedyr reagerer på sådan agn er ikke værre end i pæn skubbes ind.

Sport metode

For at forstå, hvordan at holde fast på en krog krank i henhold til de lystfiskere anbefalede metode, der deltager i konkurrencen om is lystfiskeri. Metoden garanterer en bid mens jagt efter fisk i alle størrelser.

Barb jig sættes ind i kroppen om larverne i femte eller sjette ring (midterste kroppen). I dette tilfælde brodden er i midten af agn. Hook skal se i retning af halen eller hovedet agn. Spidsen langsomt bevæger sig fremad på en måde, der ikke skader kroppen bloodworms.

Rammer "båndet"

På mange måder ligner den tidligere metode skubbet på. Motyl også gevind i midten. Men spidsen kommer ud, forlader halen og larverne hovedet hængende ned.

Forstået som stick krank krogen opfange organ for "bælte", kan i væsentlig grad fremskynde fangst dyster, skalle eller aborre øjeblikke aktive fisk. Placeret i en sådan agn er særdeles attraktiv for ovennævnte fiskemel.

Men som møl at pålægge jig og krogen på denne måde, hvis ekstraktionen opfører relativt passivt? For at drille de appetit undersøiske indbyggere, anbefales det af flere larver pind ad gangen.

Tilknytning til de store fisk

Under jagten for store byttedyr, såsom brasen tyet til anvendelsen af bulk bjælker bloodworms, som er fastgjort på tilslutning hjemmelavet manchetter. Sikker agn jig tillader små segmenter brystvorte tyggegummi.

En sådan operation kan ske i løbet af få sekunder. Nok at tråde en stram bundt af larver i ringen, og derefter afhente sin krog. I dette tilfælde vil værdien af tacklinger og dysestørrelse ikke spille en væsentlig rolle, som synes indlysende fordel for store fisk lystfiskeri.

Fremskynde processen muliggør produktionen af en særlig hjemmelavede værktøjer. Tag en tom gennemsigtig krop af en kuglepen. Ende pænt skåret med en kniv på en drejning. Som et resultat, bør udgøre en form for en spids skovl.

Elastik strækkes at behandle sagen og ligger i gå afstand af akut. Sovochkom rekrutteret et stort bundt af larver, derefter krymper manchetten, samtidig fanger lokkemaden.

Efter at have tilbragt omkring en time til at forberede de gummiringe, fiskeren er i stand til at komme bevæbnet med fiskeri, håber på den største fangst. I nogle tilfælde, efter at have spist agn manchetter forblive på plads. Derfor kan de bruges igen i et par tryk.

nyttige tips

Hvad vi ikke må glemme, hvis du beslutter at fange en møl:

  1. Præference er bedre at give en fin krog. Tykkelse, som nøje vil agn, let at identificere visuelt.
  2. At tage på fisketur bør være friske bloodworms. Kan bestemme kvaliteten af farven. God larver er lyse skygge, aktivt at bevæge sig. Uaktuelle agn har en kedelig farve, ikke skinnende i solen hurtigt bliver mørkere.
  3. Røde myggelarver ændring anbefales efter hver succesfuld bid. Denne agn er yderst delikat. Derfor eventuelle kontaktlinser resulterer i skader.
  4. Lokkemaden skal se efter undersøiske væsner naturligt. Derfor så hurtigt som muligt bør skjule brodden jig.

Opmærksomhed bedste fisk tiltrækker fedt, aktiv agn. Den mest effektive agn kan blive dannet ud fra vægtige stråle møl og flere maddiker.

Som et resultat,

Ofte størrelsen af fangsten, når jigging metode lystfiskeri definere sekunder. Derfor er de amatør fiskere er det vigtigt at beherske flere måder skubbet på bloodworms, der hurtigt vil ændre agn og straks sende det til dammen. Umiddelbart efter fangst fisk eller bider kan føre til en afgang flokke over en lang afstand.

Motyl bør altid være ved hånden. Det er ikke tilfældigt hver erfaren lystfisker bruger sin egen, den mest bekvemme løsning til opbevaring af agn. Nogen motylnitsu bekvemt at arrangere på isen, mens andre klamrer sig til kapaciteten af larver på jakken ærmet eller bundet til knæet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.