Sport og FitnessFiskeri

Fishfinder Humminbird: specifikationer, anmeldelser, billeder

Sounder Humminbird kendt på det globale marked i over 40 år. De modeller produceret af selskabet, takket være de omfattende kapaciteter er i høj efterspørgsel. Sonarer - selve elementet for elskere af havet rejser og sejlsport. Rybopoiskovyh locator tilvejebringe stabile fangst- lystfiskere. Populariteten af enheder er også forbundet med en overkommelig pris og nem betjening.

Om virksomheden

Humminbird - en af de anerkendte ledere i udvikling af instrumenter til navigation. Virksomheden banebrydende for udviklingen af anordninger til lystfiskere. Nu produktionen er til stede en bred vifte af sonarer til fiskeri. Humminbird fishfinder kan anvende navigationskort. Kendetegnene for indretningen tilvejebringer evnen til at rute ved hjælp af autopiloten. Humminbird eksperter regelmæssigt levere innovative produkter.

Historien går rødder i det fjerne 1971, da den lille by Eufola Alabama blev grundlagt Techsonic Industries, Inc. Den første Sounder Humminbird fremstillet dér. Siden 2004 er alle produkter, der fremstilles af Johnson Outdoors. Denne stor virksomhed med fokus på produktion af kendte mærker af produkter til udendørs aktiviteter.

typer af sonar

Den vigtigste succesfaktor fisker - dens tekniske udstyr. Ved fiskeri med søgeren har en række fordele i forhold til konventionelle. Visuel inspektion ikke bestemme de karakteristiske træk bunden - struktur og dybde. Jo mere umuligt at få oplysninger om tilstedeværelsen af fisk i dammen. Disse opgaver håndtere fisk-finding enhed. Hver model har sin egen karakteristika sonar. For at bestemme, hvilke kategorier, er det vigtigt at forstå formålet og betingelser for brug.

  • Coastal lydgivere - fokuseret på fiskeri fra kysten. Har et armatur, der er fastsat for håndleddet eller stang. Har et minimum af funktioner. De kan være kabelforbundne eller trådløse.
  • Båd sonar - kan være enkelt, dobbelt og multi-sti. På antallet af stråler er afhængige område adspurgte farvande og effektivitet. For anordninger af denne type er tilgængelige forskellige metoder til fastgørelse.
  • Lydgivere til vinter fiskeri - er i stand til at fungere effektivt ved temperaturer helt ned til -20 grader.
  • Trådløs Fish Finder - en multifunktionel enhed kan bruges til alle former for fiskeri.

Enheder til påvisning af fisk er i stigende grad indgår i det arsenal af fiskeri på forskellige niveauer. Fiskeri med sonar giver dig mulighed for at spare tid på at finde potentielle placeringer. Navigation udstyr virksomheder har til formål at sikre sikkerheden på vandet. Ved hjælp af sonar, er det muligt at bruge mere tid på at fiske.

tekniske egenskaber

Alle modeller har en sonar-system monitor montering, hukommelsesfunktion, anerkendelse af den nederste struktur. Særlig behandling forebygger skader på skærmen. Afspilning på LCD-skærmen forbliver klar i sollys. Indbygget display belysning gør det muligt at bruge ekkolod natten. I anordningen en væsketæt coating, der beskytter mod utilsigtet kontakt med vand på kroppen.

Andre positive egenskaber ved alle modeller, kan du tilføje en brugerdefineret indstilling for at ændre kontrasten, indbygget diagnostisk tilstand. Vellykket præstation varemærke udviklingsingeniører Humminbird - mulighed for tre-dimensionelle billede rum, som er direkte under apparatet. Vi har også en sonar-simulator program, der lærer brugen af instrumentets muligheder. Fremragende tekniske parametre adskiller HUMMINBIRD fishfinders. Anmeldelser af flere brugere bekræfter de fremragende egenskaber for enhederne.

PiranhaMAX

I 2002 blev en række Piranha præsenteret. Alle modeller er beskyttet af et holdbart vandtæt hus. Sounder Humminbird denne serie har emitter, hvilket giver en bred betragtningsvinkel. Ud over oplysninger om størrelsen og dybden af fisk, mest fuldt enhed viser layoutet af undersiden, det leverer et signal, når den registrerer fisk. Zoom kan du forstørre billedet. Sounder Humminbird PiranhaMAX har en kvalitet LCD med høj opløsning display med justerbar baggrundsbelysning.

anmeldelser

Selv erfarne lystfiskere vanskelige at navigere på den foreslåede instrumenter markedet. Nøgleindikatorer, der bestemmer valget - enhedsprisen, relevans og pålidelighed. Blandt de positive træk kan noteres mærke anerkendelse, kvalitetssikring, høj ydeevne. En bred vifte af modelserie giver dig mulighed for at vælge og købe lydgivere for fiskeri. Anmeldelser (Humminbird) bidrage til at gøre dette.

Moderne teknologi har fået en velfortjent anerkendelse blandt russiske fiskere. Anordninger til søgning af fisk er nu næsten alle har en amatør fiskeri. Mange fiskere har med succes brugt udstyret med mange nyttige funktioner HUMMINBIRD fishfinders. Anmeldelser indehavere bekræfter, at denne feature-rige, men nem at bruge enheder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.