FormationUngdomsuddannelse og skoler

Alabama, USA: Billeder, byens centrum, hovedstaden i

Alabama ligger i de amerikanske syd-østlige grænser med Georgien, Tennessee, Den Mexicanske Golf og Florida. Dens vestlige grænse løber langs Mississippi-floden. Hvad andet bør man vide om denne del af Amerika, og hvad det kunne være interessant?

kortfattet information

Alabama (USA) er den 13. blandt alle andre stater i deres område. Han rangerer også anden i form af indre farvande i deres område rating. Af den måde, på trods af, at staten af området er ganske stort, befolkningen der ikke er for rigeligt. Hvis størrelsen af territoriet i Alabama er på 13. plads, som det er blevet sagt tidligere, med hensyn til befolkning - kun 23 meter. Det er interessant, er disse områder kaldes "Stativ Oatmeal" - selvfølgelig er det uformelle navn. Denne kaldenavn skyldes det faktum, at det område, beboet af talrige fugle af Alabama-havregryn. Men det er ikke det eneste navn. Alabama (USA), også kaldet "Heart of the South". Interessant, den officielle træ er det dlinnohvoynaya fyr og blomst - kamelia. Officielt sprog - engelsk, men antallet af mere og blandt spansk tales. Byer i Alabama er ikke særlig stor, den største er Birmingham: Det er hjemsted for omkring 250 tusinde mennesker.

historie

Historien går tilbage til mere stat tusindedel BC. På det tidspunkt, selvfølgelig, navnet "Alabama" ikke eksisterede, men på de steder, hvor det er nu placeret, handel var aktiv, og leve forskellige folkeslag. Af den måde, er tilstanden afledt af ordet Alibamu - såkaldte som Muskogean stammer, der i århundreder har beboet disse territorier. Hvis vi taler om den relativt nye tid, en tid Alabama var en del af Georgien. Men i 1819, det blev en del af USA. I løbet af krigsårene: siden begyndelsen af borgerkrigen indtil slutningen af Anden Verdenskrig, Alabama oplevede alvorlige økonomiske vanskeligheder. Det er fordi folk er stærkt afhængige af landbruget. Men efter afslutningen af Anden Verdenskrig i staten begyndte at vise mere interesse for en anden form for aktivitet - tung industri, teknologi og, selvfølgelig, uddannelse.

økonomi

Den økonomiske del af aktiviteterne i staten - det er ganske interessant emne. Alabama aktivt investerer midler i uddannelse, bankvæsen, medicin, rumforskning. Udvinding af mineralressourcer, produktion af biler, fabrikken business - alt dette er ikke uden sin økonomiske støtte. Alabama, må jeg sige, i vores tid er temmelig stærk og uafhængig af økonomisk synspunkt - dets samlede BNP for et par år siden var 170 millioner dollars! Og dette i øvrigt omkring 30 tusind per person. Og dette tal kun øger. Så for eksempel, i 1999 var tallet lidt mere end 18 000 dollars. Men det skal bemærkes, at afgiften i Alabama er meget regressiv (ved amerikanske standarder). Omkring fem procent af den ladede persons, men nogle gange mindre - det hele afhænger af indtjeningen i de enkelte borger. Hvis vi taler om omsætningsafgift, det er 4 procent. Dens størrelse kan også variere afhængigt af byen, for eksempel i Mobile er 9%. Endelig omsætningsafgift andel er 51%. Af den måde, Alabama - en af de få, hvor stadig opkrævet afgifter på lægehjælp og mad. Så ud over de fordele i form af solid indtjening, er der også minusser.

Om by stat

Som allerede nævnt, i Alabama er ikke for stor by. For eksempel i byen Tuskegee har lidt over 11.000 mennesker, med et areal på 40 kvadratmeter. km. I Athen herunder 21 000 mennesker i Anniston - 23 000, og i Bessemer - 27 000. selvfølgelig, som i enhver anden stat, der er også mellemstore byer, og ganske store. I Dothan (Houston County), for eksempel, er hjemsted for mere end 67 tusinde mennesker. Selv på trods af, at der er egentlig ikke en masse mennesker, og ganske stille, turisterne vil stadig være glad for at komme til staten. For det meste er det en afslappende ferie elskende, der mangler i den travle hverdag. Så hvis du ønsker at slappe af og nyde den fred, er det nødvendigt at komme til Alabama. Foto lille og hyggelig by, vil tilfredsstille elskere af ensomhed.

kapital

Alabama Center og en del af sin kapital - en by med Montgomery. Det ligger lige ved bredden af floden af samme navn. Byen blev grundlagt i 1817, og fik byen status i 1819-meter. Ved de standarder for Alabama, kan Montgomery betragtes som en Megacity, da det er hjemsted for mere end 210 tusinde mennesker. Hvis vi taler om den nationale karakter, skal det bemærkes, at omkring 49% af den lokale befolkning - sorte, omkring 48% - hvid, lidt mere end én procent - asiater, og en hel del (ca. 0,3%) - indianere. Et interessant faktum er, at hovedstaden i Alabama er centrum for træ og hlopkoobrabatyvayuschey industri. Mere i computerteknologi er veludviklede - uden at det på nogen måde i vores tid. I hovedstaden, er en større lufthavn "Denneli" og BBC basen. Udover Montgomery - en stor pædagogisk og videnskabelig byen. Det var her fra hele staten kommer til at få en god uddannelse. Ved prestigefyldte universiteter er Huntingdon College, Troy State University Montgomery, Faulkner University og mange andre universiteter og højere læreanstalter.

attraktioner kapital

I den centrale del af staten er fuld af interessante steder, og de skal være opmærksomme på, er forhindret i at komme til Alabama. Der er mange, men jeg vil gerne nævne de mest populære og vigtige. For eksempel, Det Hvide Hus af Konføderationen, beliggende i byens centrum, eller hus af John. Davis. Men der er masser af interessante museer - navnet på Francis Scott Fitzgerald, eller Museum of Fine Arts, som præsenterer det egentlige kunstværk. Og, selvfølgelig, arkitektur elskere vil ikke forlade ligeglade State Capitol.

Alabama Seværdigheder

Men ikke kun i hovedstaden, er der noget at se. Hvis du kan, absolut værd at ære deres opmærksomhed Birmingham. Det er den største i hele staten. Det var der, på bjerget Red Mountain, står et monument til Gud Fire. Dette er ikke et indfald af lokale beboere, og en hyldest til historien. Efter alt, blev byen grundlagt i nærheden af aflejringer af mineraler - en værdifuld jernmalm og kul. I Birmingham er der noget at se - det er japanske og botaniske haver, Zoo og meget mere.

Mere i staten har en by som Huntsville. Her en meget speciel atmosfære. Efter alt, Huntsville - City of Astronautics. Hver person i Space Camp kan opleve den plads overbelastning - det har alt det nødvendige udstyr og simulatorer. Men hvis du ikke ønsker at gå nogen steder, for at studere og lære om historien, men der er et ønske om at nyde ensomhed med naturen, kan du blot nyde den lokale natur. For eksempel ved at besøge De Soto Park - et smukt sted beliggende ved siden af Little River-floden i den nordøstlige del af staten. Anyway, jeg må sige, at i Alabama er der masser af smukke parker, naturreservater og strande. At de tiltrække besøgende, der jævnligt kommer her for at hvile og forlader med en masse levende indtryk og følelser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.