Sport og FitnessFiskeri

Vinter fiskeri i Karelen: funktioner fiskeri

Vinter fiskeri i Karelen - en særlig glæde. En unik og majestætisk natur, hårde frost og sne højen, den overflod af søer og floder vrimler med en række fisk - alt dette skaber optimale betingelser for fiskeri i den kolde årstid. Især værdsatte lokale steder blandt erfarne fiskere, der regelmæssigt besøgt af Karelen om foretrukne vandhuller for fisk fanget med ankomsten af koldt vejr. Ikke langt bag dem begyndere og amatører.

Fiskeri i december

Uerfarne fiskere har ofte mange spørgsmål om, hvad der er en vinter fiskeri i Karelen og i et bestemt tidspunkt er stadig bedre at gå med en fiskestang i dammen. Søer og floder er dækket med is selv i midten eller i begyndelsen af efteråret, men det bliver en reel fæstning i december. Ifølge anmeldelser, i begyndelsen af sæsonen ganske godt fanget:

  • Aborre, gedde (måde at fiske - glaskugler, zherlitsy).

  • Skalle, brasen, aborre (fangstmetode - svømmerstangen sammenholdt med lokkemad).

  • Aborre (fangstmetode - lokke eller jig).

Fiskeri i januar

Som for midt om vinteren, i denne tid, har der været et markant fald i fiskeriet. På grund af denne tendens betydelig tykkelse afgjort is, som ikke transmitterer lys, og reducerer mængden af ilt i vandet, således at der skabes ugunstige betingelser for fodring og aktivt liv af fiskene. Mange enkeltpersoner er deponeret på bunden.

For at øge chancerne for en god fangst i januar, anbefales det at vælge de store reservoirer med en stor vand område. Så i en dybde på stadig aktivt jage gedde, som kan fange på vinteren zherlitsy og store lokker. Når du jagt efter brasen eller skalle agn skal bruges. Desuden skal det erindres, at brug for sin egen lokkemad for hver fisk. Så chub foretrækker fedtet bacon og steg - møl.

Fiskeri i februar

Vinter fiskeri i Karelen i februar, falder også ind under kategorien af nydelse øget kompleksitet. Blanking i det nordlige vinter frost adskiller stærk, stor mængde sne, og generelt meget vanskelige vejrforhold, is har således den samme tykkelse som i januar. Det menes, at på denne tid af året er næsten ingen bidende, fisk opfører sig ekstremt træg og fange det på en krog - en stor succes. Hvem kan prøve at fange den store vand i februar? Stadig er det muligt at trække en gedde, aborre, hork, og ved udgangen af måneden - og skalle.

Anmeldelser af lokale fortjenester

Så lad os subtotal hvor god vinter fiskeri i Karelen. Anmeldelser af fiskere, mere end et år at besøge de lokale steder, foreslår følgende fordele ved lokale fiskeri:

  • Mulighed for vinter fiskeri i perioden fra november til begyndelsen af april.

  • Højere chance for at fange trofæ fisk (især store prøver).

  • Tilstedeværelsen af et stort netværk af turistfaciliteter, der er egnede til komfortabel indkvartering af fiskere.

Anmeldelser siger, at den bedste ting i den kolde årstid er fanget gedder og ferskvandskvabbe. I det første tilfælde anbefales det at bruge vinter fiskestang, udstyret med en lodret skeen i den anden - at anvende en bottom lokkemad eller vinter zherlitsy udstyret med små levende fisk. Af den måde, er ferskvandskvabbe aktiveres i aftentimerne og foretrækker vejret med stærk blæst.

Fiskeri på søen Onega

I hvad anbefales bestemte steder, der skal sendes til frosten og kulden? Selvfølgelig kunne en win-win løsning være isfiskeri i Karelen på Lake Onega. En af de største og reneste forekomster af vand det meste, som ligger på det område af emnet for vores land. Lake Onega har ikke kun imponerende i størrelse, men også en stor dybde (nogle steder er det mere end 30 meter), foder dammen mere end 1000 forskellige vandløb og bifloder. Han er dækket med is langsomt nok i kanterne - i januar, tæt på centrum - i januar. I de lokale vilkår kan fiskerne prøve lykken og fange nogen af de 47 repræsentanter for den undersøiske kongerige. Den fandt på Lake Onega laks, ørred, helt, karuds, aborre, gedde, pibekrave.

Vinter fiskeri i Karelen, der passerer på Lake Onega, oftest udført på ferskvandskvabbe. stor dybde amatør Januar-måneder, hvor han var aktivt bider på næsten enhver agn. Med lidt held kan du få fat i og aborre, som foretrækker den originale emballage (vibrohvostiki rød eller grøn). Men hvis du ikke er en tilhænger af moderne udstyr til fiskeri, en typisk orm eller røde myggelarver passer også ganske godt.

Fiskeri på floderne

Blandt de nytilkomne er populære og spørgsmålet om, hvorvidt isfiskeri er muligt i Republikken Karelen ved floden? Selvfølgelig, ja. Rådet i dette tilfælde er også universel: vælge de større floder med moderat strøm, såsom Suma, som er på vej til Hvidehavet skærer meget med tre søer. Fangstmetoder på mastering floder afhænger primært af, at fisk, der er åben jagt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.