Sport og FitnessFiskeri

Vinter zherlitsy. Hvordan zherlitsy vinter. Tilbehør Vinter zherlitsy

Vinter zherlitsy er en af de bedste værktøjer til at fange ferskvands rovdyr med is. Særligt succes med at bruge det fisker gedder og aborre. Hver fisker, der nogensinde har fisket på zherlitsy ved, at en stor del af fiskeriet succes afhænger af dens udformning. Hvis det er dårligt lavet, vil det bringe en masse besvær i fastsættelsen gear til brøndene. I dette tilfælde kan en stor fangst ikke vente. Derfor går til dammen om vinteren, køber kun testet zherlitsy model. Bedre endnu, gøre dem selv.

Kriterier for valg af en model af vinter zherlitsy

Standard vinter zherlitsy indbefatter en basis spole, linie, synk, kroge, og flag. Alle ved første øjekast ganske enkel. Men i virkeligheden, udformningen af denne fiskegrej kvalitet i høj grad afhænger af.

Når du vælger zherlitsy først nødt til at være opmærksom på jorden. Det er nødvendigt at tackle fast holdt på plads. Bør foretrækkes en cirkulær form og diameter på 25-30 cm. Men det er ikke den eneste funktion. Basen, lukker hullet, forhindrer det fra at fryse. Derfor skal vi vælge den mest frost-resistent materiale. Det bedste denne side af sig selv viser et træ. Zherlitsy ofte lavet af et andet materiale, såsom plast. Han foretrak den første og sidste is, når steder stående vand og våd sne. Træ svulmer i dette tilfælde, og hurtigt mister sin form.

Men ikke kun basen skal være opmærksom på, når du vælger zherlitsy. Lige så vigtigt, hvordan den mekanisme af signalering bid. Det vigtigste er, at det fungerede korrekt. Hvis feltet svæver op ved den mindste vibration af spolen, eller, tværtimod, forbliver ubevægelig for ikke meget stærk bidende rovdyr, skal den udskiftes.

Hvad er bedre - eller monofilamenter fiskesnøre Nylon tråd?

Tilbehør Vinter zherlitsy skal være stærk. Det er derfor meget presserende spørgsmål om, hvordan man bedst at bruge den linje - monofil eller nylon tråd. I praksis med held at anvende første og anden udførelsesform. Men bemærkede, at det er monofilament garn har større styrke. Samtidig er det blødt og ikke sprødt. imponerer også det faktum, at monofilamenttråden er noget billigere monofilamenter fiskesnøre. Og at udtrække fisk fra brøndene ved hjælp af dette redskab er meget lettere.

Fiskesnøre medfører en række ulemper, hun skærer sine arme og strækninger. Men med nylontråd ikke sådanne problemer. Som for frosting, så alle fordelene, igen, ikke på den side af monofilamenter fiskesnøre. På kæmper for at undgå isen er uundgåeligt deforme og forværres hurtigt, men med intet sker tråd. Selvfølgelig er valget altid på siden af fiskeren, men der er stadig noget at tænke over. Efter alt, gedde - en fisk adræt, og det er vigtigt hver detalje og den mindste fordel.

Tilbehør Vinter zherlitsy

Rigning den enkleste zherlitsy består af et lod og krog snor. Men selv her er der valg. Georgien hæver afhængigt af sværhedsgraden af strømmen i reservoiret. Hvad mere er, jo mere vægt. Men for det meste det vedlagte "dråben" på 8-10 gram. bør undgås Andre former for synk.

Næste snor. At det er nødvendigt at tage lidt nærmere. Og sandart, gedde og især udstyret med naturen ved siden af en temmelig skarpe tænder. Og det er vigtigt, at den snor var stærk. Hvis gedde sjældent skærer linjen, gedder gør regelmæssigt. Derfor, hvis snor ikke er tilgængelig, kan det føre til tab af mindst en krog, lokkemad, og loddet. Og det er snarere ødelægge en fisketur. Bedre sætte en snor parat, men hvis du vil, kan du gøre det selv fra knivspids rør og flange materiale. Som for sin længde, så er der ingen konsensus. Nogle lystfiskere foretrækker at sætte snore 20-25 cm, mens andre vælger længden - 80 cm og op til en meter.

En sidste advarsel til spørgsmålet om, hvordan man kan udstyre en vinter zherlitsy vedrører kroge. Du kan også bruge enkelt og dobbelt, og en tee. Den vigtigste ting, der var en skarp krog. Det svier det skal være let bøjet til siden.

Hjemmelavet Winter zherlitsy

Måske ingen vil argumentere med, at den bedste zherlitsy - en, der er lavet med deres egne hænder. Der er mange modeller, og sandsynligvis hver erfaren lystfisker har sit eget grej, personligt udviklet og testet i løbet af årene, og hundredvis af bid. Her er et eksempel på en temmelig populær og praktisk model zherlitsy.

Basislisten tages duraluminium. Dens dimensioner omtrent som følger: bredde - 60 mm, længde - 300 mm, tykkelse - 1 mm. Enderne af strimlen foldes således, at den hvilede på stabil is. Spolen er anbragt en standard. Det er sikret i midten af basen. Før spolen på strip boret hul, hvorigennem snøren springes med loddet og krogen. Nu på dagsordenen er der kun ét spørgsmål: hvordan man laver en effektiv og vinter zherlitsy catchability? Meget afhænger af bid alarm. Det er bedst at montere på enden af fjederbelastede strimler. Afkrydsningsfelt er fast, så den kan hvile på toppen af spolen håndtag. Under fiskeri linje vil bide mekanismen i bevægelse, og en rød klud vzmetnetsya op.

Sådan finder du det bedste sted at zherlitsy?

Så for at isen for at fange en gedde eller sandart, vi har brug for zherlitsy vinter. Produktion af dem - er det vigtigt, men glem ikke, at de stadig har brug for at være i stand til at bruge. Halvdelen af fiskeri succes afhænger af, hvor godt det valgte sted for fiskeri. Det er kendt, at fisken har sin egen vej, så det giver mening i en ukendt dam zherlitsy sat i en afstand fra hinanden i 15-20 meter. Efter nogen tid vil det blive klart, hvilke af dem "arbejde", og som "er tavse".

Der bliver nødt til at gøre følgende. Bor et hul omkring catchability i en afstand af 1-1,5 meter et par huller i isen og sætte yderligere zherlitsy. Så en chance for at vokse en god fangst.

Installation zherlitsy på is

Der er nogle få regler for installation zherlitsy på is. For det første er det rovdyr fundet, som regel i bunden, så levende agn bør også være der. Set zherlitsy base, så det maksimalt godt skjult, og udelade loddet i vand. Når den når bunden, linjen synke. Nu gør vi spolen på 4-6 tænder. Således ville den levende agn være ca. 50 cm fra bunden. Det er fortsat kun at drysse tør sne base og låsekasse. På det sidste is vinter zherlitsy sandart og gedder er indstillet således, at levende agn var midt i vandsøjlen og på overfladen. I løbet af denne periode, vandet er grumset, og rovdyr stiger over.

Levende agn til zherlitsy

Zhivtsov nemt at samle zherlitsy. Perfekt egnet til næsten alle former for små fisk, med undtagelse af halskrave, som kun kan begære ferskvandskvabbe. Oftest lystfiskere hage krogen aborre, skalle og dyster. Denne fisk er let at komme. Men det så sker, at hvor indstillet zherlitsy vinter, er der ingen måde at fange zhivtsov parallelt. Derfor er de nødt til at købe på forhånd. Tja, eller du kan hele tiden flytte fra sted til sted. På et dam sat zherlitsy, og på den anden for at fange aborre og skalle. Men det er naturligvis meget ubelejligt og utilpas.

Hvis vi sammenligner zhivtsov, den bedste opførte sig i vandet som lokkemad bas. Han var meget vedholdende og kan bevare sin aktivitet i løbet af dagen. Hvad andet er god okunek? Han har ikke forvirre sig selv zherlitsy som for eksempel skalle, der styrter fra side til side, forsøger at slippe af krogen. Af den måde, måske, dette faktum er afgørende, er, at gedde reagerer på det meget hurtigere. Men Roach hurtigt dør, og det er nødvendigt at ændre den nye fisk.

Der er også en lille advarsel med hensyn til valg agn. Det er nødvendigt at give fortrinsret til en form, der dominerer i denne dam og er mere fortrolige med de lokale rovdyr. Hvis der er nogen tvivl om, udstyre halv zherlitsy, for eksempel, skalle, aborre og en anden og se på nogen gedde eller sandart gå villigt.

Processen med at sætte på krogen agn

Der er flere måder skubbet på levende agn på krogen. De mest populære metoder er threading gennem spidsen tilbage og læbe fisk. Men de har en masse mangler. Zywiec mister hurtigt sin aktivitet og dør. Oftest er vinter zherlitsy udstyret med en enkelt krog. Hans tip for nemheds skyld bør let bøjet til siden. Det er meget praktisk, da gedde eller andet rovdyr selv kan afskære, og derefter en chance for en vellykket bid er vokset betydeligt.

Erfarne lystfiskere har længe regnet ud, hvordan til uden at beskadige integriteten af agn, at pålægge den på krogen zherlitsy. Dette gøres meget enkelt. Maksimal forsigtigt sat igennem fisken halefinnen elastik. Og det bliver beslaglagt stinger krog. Zywiec forbliver ubeskadiget. Det betyder, at han vil leve og bevare sin aktivitet meget længere. Hvis zherlitsy monteret tee eller dobbelt, kan denne fremgangsmåde også anvendes effektivt.

fiskeri strategi for zherlitsy

Hvis fiskeriet foregår udelukkende på zherlitsy, er det nødvendigt at handle i overensstemmelse med den fastlagte strategi. Når det valgte sted, bores der huller og installeret zherlitsy må vente. På dette tidspunkt, kan du fange zhivtsov lidt længere væk fra hullet. Om en time til at gå til gennemgang.

I de steder, hvor gearet arbejdede, vi får vores fangst og gøre yderligere brønde. Vi sætter dem zherlitsy. Det optimale antal - 4-5 stykker i ét sted. Zhivtsov skiftes hver fjerde time. De, zherlitsy at "stille" i 4-5 timer, kan fjernes helt.

Bites: når strejken, og når at trække sig ud?

Design vinter zherlitsy tillade lystfiskeren øjeblikkeligt at se bid. Dette rejste et rødt flag advarsel. Men spørgsmålet er: når at trække sig ud den ulykkelige rovdyr - umiddelbart efter biddet, eller vente lidt? Udtalelser her er mange. Erfarne zherlichniki straks linjen er ikke nok til ikke at skræmme fisken. Hvis gedde mistænkt forkert, kan det hurtigt kaste agn og svømme væk. Men den lange ventetid er ikke værd. Ellers rovdyr afdrift væk alt for langt og vil forvirre hele linjen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.