Hjem og familieBørn

Baby 7 måneder. Fysisk og mental udvikling

Udviklingen af barnet foregår ved høj hastighed! Hver dag et barn lærer noget nyt, kender denne verden og dens succes overrasket forældre. Baby 7 måneder, ikke længere ligger stille i sengen, han var interesseret i alt! Motorisk aktivitet udvikler hurtigere, barnet mestre dagligt og skærper færdigheder erhvervet.

Fysisk udvikling.

Denne periode kan kaldes fastsættelse færdigheder. Den knægt sidder meget mere sikker. Men hans ryg rettede godt. At støtte bæredygtig position et barn 7 måneder baserede penne, men forsøger at bo i en siddende stilling uden yderligere støtte. Sommetider disse bestræbelser kan føre til et fald, så efterlader et barn uden opsyn, skal du sætte det på et blødt underlag for at imødekomme særlige måtte til det.

Gennemgang. De fleste børn danogo alder har allerede mestrer denne færdighed er nu hver dag et barn til at bevæge sig hurtigt. Crawl - et meget vigtigt punkt i udviklingen. Ved at erhverve denne færdighed, en baby begynder at udforske sine omgivelser. Det er ikke nødvendigt at begrænse sin frihed til krybbe eller kravlegård.

Stående på støtte. 7 måneder Baby begynder at stige fra sofaen eller i sin seng, holder hendes kofangere. Denne periode er ganske traumatisk, barnet endnu ikke lært at holde balancen, ofte falder og hits, forsøger at komme op. Nu har han brug for et sikkerhedsnet voksen, der altid fange ham. Mindre dygtighed står ved sikring af støtte, at barnet forsøger at gå langs den. Forældre kan bidrage til en hurtigere udvikling af at gå. For at gøre dette, kan du stimulere barnets yndlingslegetøj. Bare sætte det utilgængeligt for barnet, og han er sikker på at prøve det doshagat.

Vægt og vækst af barnet i 7 måneder er 8000 g. / 68cm. for piger og 8400g. / 70cm. for drenge.

Mental udvikling.

Det begynder en kompliceret udviklingsfase til mor. Den knægt ikke afviger fra det et enkelt trin, hvis den grædende mor forlod ham selv for et øjeblik. Ved tilstedeværelse af min mor roligt spille og ikke er opmærksomme på det, men hvis du bemærker hendes fravær, straks vises tårer og barnet sendes til søge efter moderen. Ja, det er svært for de fleste mødre, der absolut intet har tid til at gøre, men det er en vis fase af psykologiske udvikling. Og skulle bekymre de forældre, hvis barn ikke viser hengivenhed til min mor. barnet viser således frygt for at blive efterladt uden en mor, og hvordan han har brug for det. Over tid, vil barnet forstå, at moderen ville vende tilbage, men for nu er det ud over hans fatteevne.

Barnet bliver opmærksom på betydningen af nogle ord og handlinger. Spørgsmålet "Hvor er far" ser gennem øjnene på paven, stoppe, hvis du siger med en speciel intonation "Ai ondt!", 7 måneder baby kan reagere på ordet "kan ikke" irriterende gråd.

Det er allerede muligt at købe baby-pyramide, undervise perle ringe på stangen, og efterhånden barnet vil begynde at gjort det selv. Genereret interesse i flytning af småting i stor. For eksempel, tilføjer rangle i en skål eller leger med matryoshka. Han er i stand til at flytte objekter fra den ene hånd til den anden, banker legetøj på alle overflader.

Husker og begynder at spille en række spil som "Ku-Ku", aktivt vinke penne, når du spiller "Ladushki".

Efterhånden pludren bliver mere mættede. Det er ikke længere bare en twang som separate stavelser. Det sker, når et spil eller udtrykke følelser, kan det være sjovt og nedvolnoy. Mens der er en separat stavelser der ikke har nogen værdi. Det er vigtigt i så meget som muligt denne periode til at tale med Rebeca, opmuntre ham til at svare.

Udviklingen af en meget dynamisk, vigtig lokke Baby 7 måneder, som nødvendigvis indeholder mere højt kalorieindhold og nærende mad. Denne grød, protein fødevarer (ost, yoghurt).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.