FormationUngdomsuddannelse og skoler

Det område af Danmark. Beskrivelse af staten, befolkningen, kapital, sprog

Kongeriget Danmark - nordisk land, hvoraf meget er beliggende på den jyske halvø. Capital - byen København. Befolkning - mere end millioner mennesker, området -. 43 thous km. sq. For denne indikator, staten indtager 130. plads i verden. På de grønlandske og færøske skærgården former Kingdom Danmark.

Den form for regering - et konstitutionelt monarki, statsoverhoved - Margrethe (Margaret) II. Den lovgivende magt udøves af Parlamentet. Dansk er det officielle sprog.

kort beskrivelse af

Danmark - et medlem af Den Europæiske Union, FN og NATO. Også det har medlemskab i mange handel, idrætsorganisationer. Den officielle religion - luthersk.

Grænserne for Danmark som en nation dannet i det XI århundrede. Allerede i V-tallet e.Kr., blev dette område beboet af stammer i danskerne, hvorfra angiveligt gik land navn.

Det eneste stat, som Danmark er omgivet af jord, det er Tyskland. Vasket af Atlanterhavet havene og søgrænser med Kongeriget Sverige og Norge.

Klimatiske forhold og flora

Det område af Danmark, repræsenteret sletter delvist placeret på niveauet under havoverfladen. Klimaet er til søs. Her er karakteristiske for milde vintre og relativt kølige somre. På grund af den nærhed af havene nedbør ofte, hovedsagelig i form af regn. Og om vinteren ofte slud.

Blandt de genstande af særlig opmærksomhed fortjener den danske flora gran. Mange af dens arter har etableret sig som den bedste træ til at fejre den katolske jul. Også for nylig, at gran er efterspurgt blandt russere på nytårsfesten.

København

Alle byer i Danmark er særligt bemærkelsesværdige, men en af dem påvirker mest. Hovedstaden København er beliggende på halvøen Jylland, er et arkitektonisk monument af UNESCO World Heritage Site med en befolkning på omkring en halv million mennesker. Byen har en international lufthavn med sine direkte forbindelser til Moskva. Hovedstaden i Danmark er berømt over hele verden berømte skulptur "Den lille Havfrue", parken "Tivoli" morskab, det europæiske modstykke til den amerikanske Disneyland og kvart "Christiania". I det opholde sig frit repræsentanter for forskellige kunstnere, hippier og andre frie borgere synspunkter om sociale normer og moral.
Den største by i Danmark - Århus og Odense, fødestedet for Hans Christian Andersen.

religion

På trods af at det officielle Danmark - katolske tilstand, de fleste troende bekender lutherdom. Der er også katolikker, adventister, pinsebevægelsen, og har været en stigning bekendende islam. Et ganske stort antal ikke-troende i de religiøse doktriner danskerne. Det område af Danmark, selv om små, men denne tilstand er hjem for mennesker med forskellige trosretninger. Kingdom som en suveræn organisation er en af fem udviklede lande i Europa, så der er accepteret at give en person ret til at vælge deres egen. Capital - København - er en stor del af forskellige religiøse templer og kirker.

Association

Normalt med ordet "Danmark" i forbindelse vikinger. Dog kan de gamle indbyggere i disse lande som sådan kaldes en meget vilkårlig. Kun få af indbyggerne i området blev engageret i søfart, og de kan tilskrive at svømme til bredden af Island, Grønland.

Krig og slutte sig til modstand

I det sidste århundrede, blev landet med magt trukket ind Verdenskrig. Område Danmark tillod dets allierede til at vinde nogle privilegier. Underskrivelsen af 1939 ikke-angrebspagt med Nazi-Tyskland ikke redde landet fra besættelsen af nazisterne, selv om danskerne og erklærede sin neutralitet. Dybest set, at kampen mod tyskerne i landet var sovjetiske hær allierede. I maj 1945 britiske tropper afsluttet besættelsen af Danmark. En af de første lande i Europa Kongerige blev medlem af De Forenede Nationer, umiddelbart efter krigen at blive medlem af NATO (1949).

I samme århundrede, med et interval på 30 år, i 1948 og 1979, Danmark givet herredømme status Færøerne og Grønland. Siden underskrivelsen af de relevante dokumenter Kongerige ikke blande sig i den interne politik staten.

modernitet

Moderne Danmark - et land med en høj grad af urbanisering, en stor del af højteknologiske industrier i økonomien. Men den stive lovgivningsmæssige rammer og respekt for økologi forlader landets største leverandør til det europæiske marked for miljøvenlige fødevarer.
Statsbudgettet de sidste par år, lukket med et overskud, der lettes af de højeste afgifter på indkomst af organisationer og enkeltpersoner, som de europæiske standarder.

industri

industri karakter er ikke rå. Der er olie- og gasforekomster på hylden af Østersøen, men deres produktion foregår primært for at møde de indenlandske behov. Danmark har et højt kvalificerede menneskelige ressourcer, giver dem mange europæiske lande. De vigtigste eksportmarkeder destinationer er kød og mejeriprodukter, farmaceutiske produkter, højteknologisk udstyr, fisk og skaldyr.

politik

Danmark holdt en folkeafstemning i 2000 om optagelse i euroområdet, men størstedelen af befolkningen vendte sig imod. Til denne dag, den nationale valuta er stabil tilstand krone. Økonomer fuldt ud tilslutte denne beslutning, hævder, at det var takket være ham, at den økonomiske vækst fortsætter, er der lav inflation. Og også i landet den højeste indkomst per capita.

Danmark-området giver mulighed for en effektiv udnyttelse af dens naturlige ressourcer. Her bruges aktivt af den nyeste teknologi til at give dig mulighed for at gemme økologi i regionen og ikke at spilde punktafgiftspligtige mineraler. Således udbredt kraftværk kører på vindkraft, beliggende i stort antal på kysten.

I Danmark udviklet sundhedssystem, her, som i socialpolitikken, staten udøver kontrol over udførelsen af forpligtelser over for de mest sårbare dele af befolkningen.

sportsplads

Område Danmark måske lille, men den er også aktivt udviklet professionel sport. Danskerne er involveret i alle de store internationale konkurrencer, herunder OL. De mest populære er arter som fodbold, badminton og håndbold. Aktivt at udvikle cykling og cykling i store byer - en af de vigtigste transportformer. Gennemført en politik punkt at etablere statsborgerskab for atleter, der bringer nye hjem medaljer ved verdens fora.

Landet har en fast repræsentant kontor i Den Russiske Føderation i Moskva. Dansk anses for at være udbredt (tales af mere end 5,5 millioner mennesker), så efterspurgte blandt politikerne. Diplomatiske forbindelser, præget af verdenskrigene, er i øjeblikket stabil og stærk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.