FormationUngdomsuddannelse og skoler

Interessante fakta om bogstavet "O": hvad ved vi om hende?

Vi er vant til at opfatte bogstaverne i alfabetet som en selvfølge, ledsaget os hele tiden. Måske har vi ikke været i stand til at undvære dem, fordi det i virkeligheden er det - den eneste måde at optage og transmittere information. Derfor er mange forskellige mennesker bruger alfabetet, i lighed med de gamle fønikerne først etablerede og begyndte at anvende det.

Det ser ud til, at særligt for almindelige breve, og i særdeleshed, hvad kan vi sige interessante ting om bogstavet "O"?

I mellemtiden, hver af partiklerne i alfabetet har en historie mættet interessante fakta.

monument

En meget interessant faktum om bogstavet "O": en dag en gruppe studerende fra Vologda Handels- fik ideen til at opføre et monument til dette element i alfabetet. Som et resultat af at stemme projektet med en af arkitekterne blev godkendt, og efter to ugers arbejde af flere smede smedet en tre meter struktur blev hejst i byens centrum. Det menes, at denne skulptur er beregnet til at symbolisere den historisk etablerede træk ved talen indbyggerne i denne region, giver en særlig smag af deres dialekt (i dialekt af de lokale klart lyder lyden af "O", selv i tilfælde, hvor stress i ordet falder på en anden stavelse).

prævalens

Bogstavet "O" er meget populær.

Et interessant faktum om bogstavet "O": det er til stede i langt de fleste af fem og tres i verden bruges i dag alfabeter. Det sker i alle sprog og dialekter hjælp slavisk kyrilliske alfabet. Og desuden, det forekommer i at skrive nogle ikke-slaviske folkeslag.

Bogstavet "O" i kirkeslavisk skriftligt

Opmærksomheden henledes på den interessant faktum om bogstavet "O": på russisk, og mere specifikt, i den skriftlige version af kirkeslavisk sprog, der anvendes så mange som tre varianter af at skrive dette, tilsyneladende enkle bogstaver:

  1. Fuld tid "O".
  2. Den såkaldte "brede Oo" anvendes som det første bogstav i hvert ord i de tidlige rødder af ord, i navnene på geografiske forhold; med det derudover starter det den anden del af sammensatte ord; denne variation har modtaget mindre kendte alternative navn "omega runde."
  3. Smal "O", som er en integreret del af brevet - digraf "Åh."

Bogstavet "O" på russisk

En af de interessante fakta om bogstavet "O": på russisk alfabet: i dag er det den ældste anerkendte selv. Viser sig for første gang i det gamle fønikiske alfabet, som allerede er 33 århundrede, er det næsten ikke har ændret sig. Selv i nogle håndskrifter findes fra tid til anden og usædvanlige, snarere eksotiske stavemåder af dette brev:

  • en prik - i et ord "øje" - den slags mærke faktisk noget ligner et øje;
  • med to punkter eller "agglutinatet" option dobbelte "o" (oo) ordet "øjne";
  • med et kors inde i ordet "kvarter";
  • i nogle tilfælde findes på toppen af åben sløjfe konfiguration.

Men uanset hvordan brevet blev ændret afhængigt af betydningen af ord, som en del af, som den har været brugt, dens sporing dog stort set uændret.

Ganske nysgerrige og interessante fakta om bogstavet "O" kan betragtes som den følgende funktion: Beliggende i ordet i den ubelastede stilling, er det næsten altid udtalt, og derfor kan høres som "A". Det er kendt, at den oprindelige udtale lyde på denne måde.

Undtagelserne er nogle dialekter, som forblev klar udtale lyd "O" i den ubelastede position, hvilket gør disse former af dialekt ejendommelige egenskab, som er letgenkendelig øre. Denne funktion er indbygget i eksempelvis talen af indbyggerne i Perm og Vologda regioner.

interessante kombinationer

De interessante fakta om bogstavet "O" kan tilskrives en kombination af bogstaver, der forekommer i ord. For eksempel er der ord, som af vokalerne findes kun dette.

  • Ordet "forsvar" og det specifikke udtrykket "brint", der indeholder syv vokaler "O".
  • Der er et ord, hvor de tre "O" breve er i træk - zooobedinenie.
  • Et andet interessant faktum, at dette brev kan anvendes alene som en undskyldning, og som består af et enkelt bogstav udråb.

Det er værd at bare en lille smule til at være opmærksom på den historie og nogle af funktionerne i de enkelte bogstaver og læring alfabetet er ikke længere bare være så almindelig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.