Nyheder og SamfundBerømtheder

Pochinok Natalya Borisovna (svampeinfektion), rektor for den russiske stat Social University: biografi, personlige liv

Natalia Pochinok, biografi, som vil blive drøftet i denne artikel, er en person, levende, med mange facetter og tvetydig. Hendes interesseområder strækker sig fra sport til finansiering, jura og pædagogik. Lad os tale mere om den læge i økonomiske videnskaber, lektor og rektor for den russiske stat Social University, enke efter den berømte statsmand. Natalia Pochinok, personlige liv og karriere, der er af særlig interesse fra medierne, der arbejder i forskellige organisationer og sektorer. I hendes liv, er der mange interessante fakta, samt en række skandaler, der hvirvlede omkring hendes navn på det tidspunkt.

sportsaktiviteter

Født juli 4, 1976, Moskva, Natalia Pochinok. Dens alder i øjeblikket er 40 år. Lige siden barndommen, blev hun engageret i sport, selv indtastet det russiske junior landshold i atletik (i perioden fra 1991 til 1994). Vinder af konkurrencen er anderledes: afstanden i løb 800, 1500 meter, og relæet 4 x 400 meter. Begivenheder i hvilke deltog hun, fandt sted både i den hjemlige og internationale niveau. Han har titlen Master of Sports.

Selv i de 13 år hun havde en beskæftigelse historie, som indspillede "atlet-instruktør". Således fra de tidligste år, tjente hun penge, og hendes løn var til stor hjælp i familiens budget. Mor var en certificeret neurolog: hun modtog 95 rubler om måneden, og Natalia løn var 30-40 rubler.

Udendørs aktiviteter

  • Akademiske aktiviteter: er et aktivt medlem af det russiske Academy of Social Sciences, stedfortrædende EMA i retninger "Sociologi og socialt arbejde." Også et medlem af COP Uddannelses- og Metodologisk Foreningen af russiske universiteter.
  • Ekspert aktivitet: Formand for EF om NPF på Statsdumaen udvalg for finansielle markeder.
  • Socio-professionel: et medlem af RSPP Board, en del af OP Moskva, leder af ekspertudvalget af OOO "Business-Rusland", formand for Industry Kommissionen inden for erhvervsuddannelser.

uddannelse

Natalia Pochinok, hvis biografi betragtes i denne artikel, har modtaget mere end én videregående uddannelse på universiteter, hun var efterbehandling med udmærkelse. Nogle eksamensbeviser for uddannelsesinstitutioner, den har?

Fra 1993 til 1997 Natalia Pochinok studeret på REA Plekhanov ( "Finance og Credit" og "Beskatning"). Hun er uddannet fra skolen med udmærkelse. Til 2000 - post-graduate kursus på samme universitet i departementet skattepolitikken.

Efter dette blev hun uddannet i Russian State Social University (specialitet "lov"), der begynder i 2000 og slutter med 2002.

Året 2001 var præget af det faktum, at hun modtog en akademisk grad af Candidate af økonomiske videnskaber, i 2005 - Læge for Økonomisk Videnskab, er også i specialitet "Finans, penge omløb og kredit".

Placering af adjunkt, modtog hun i 2014 ved Institut for "Skatter og beskatning".

videnskabelige arbejde

Pochinok Natalya udført komplekse undersøgelser inden for områderne pension, skat og budgetpolitik. I løbet af hendes arbejde er blevet lagt stor vægt på emner som sociale funktion af budgettet og ekstra-budgetmidler. Aktiviteterne er rettet mod at øge inddragelsen af borgerne i budgettet ledelse, udvikling og dannelse af en ansvarlig skatteyder. I prioritet som socialt entreprenørskab for hende. Pochinok Natalya Borisovna har udført forskning, som er blevet værdsat af hendes kolleger (russiske og udenlandske), og af regeringen.

bank

Bortset fra det faktum, at Pochinok Natalya førte videnskabelige aktiviteter, er hun aktivt engageret i arbejdet og i banksektoren, har hørt de store ministerier om emnet af den sociale interaktion mellem staten og privat kapital, samt andre spørgsmål i forbindelse med finanspolitikken og skattesystemet. Han har været i en ledende position i Krasnodar gren af "Raiffeisen Bank", senere var hun ansvarlig for sparekassen filialnet. I dette område, arbejdede han en kort tid, men i den tid formået at erhverve en god oplevelse finansmand. En vigtig rolle i at få disse positioner spilles, og det faktum, at hendes mand - Alexander Pochinok - var en mand, berømt og indflydelsesrig.

karriere

  • Fra 1993 til 1994 - atlet-instruktør i atletik DPS FPM.
  • Og 1996 - en revisor for JSC "Strojservis".
  • 1996-2003 år - høring forretning i "Arthur Andersen" og "PricewaterhouseCoopers".
  • 2003 - Udnævnelse til posten som næstformand i Gazprombank.
  • Siden 2005 - arbejder i "Raiffeisen Bank". Hun blev senere direktør for den sydlige gren af banken, rådgiver for formanden for bestyrelsen.
  • 2010 - Direktør for afdelingen på arbejdet med sparekassen afdelinger.

Parallelt hermed førende og undervisning. I perioden fra 1998 til 2005 arbejdede han på Institut for skattepolitik REA Plekhanov lektor. I 2011 blev han professor, leder af afdelingen. I 2014 blev han udnævnt til stillingen og. om. rektor for den russiske stat Social University.

Erhvervserfaring er over 22 år, heraf 11 år givet til at arbejde i den videnskabelige og uddannelsesmæssige område. I løbet af deres faglige aktiviteter afholdes regelmæssigt træning.

Ægtemand Aleksandr Pochinok

Hendes mand - en berømt politisk figur Aleksandr Petrovich Pochinok - døde, og nu er hun er enke. Han var en kendt russisk statsmand: ministeren og senator.

Aleksandr Pochinok en indfødt Chelyabinsk. Han var en russisk statsmand og økonom. I perioden fra 1999 til 2000 fungerede han som minister af skatter og afgifter, og senere blev minister for arbejde og social udvikling. Forud for, at han var leder af den russiske skattevæsenet. Han startede sin karriere med en junior forsker ved Institut for Økonomi, Ural Branch. I 2002 var han medlem af juryen i KVN. I 2012 forsøgte han sin hånd som studievært i radioen "Echo i Moskva".

I marts 2014 døde Aleksandr Pochinok som følge af blødende slagtilfælde: han blev indlagt på hospitalet, men lægerne kunne ikke redde patienten. Han blev begravet i Novodevitjekirkegården.

Natalia Pochinok: Familie

Med sin kommende mand Aleksandrom Pochinkom, mødte hun i Plekhanov Academy, på det tidspunkt, han var der undervisning. Fra sit første ægteskab (med Irina) har han en datter, Olga. På tidspunktet for bekendtskab med den kommende anden kone, som blev Natalya Borisovna Pochinok (svampe), blev han stadig gift. Natalia var dengang hans elev, diplom arbejde, som han instrueret. Snart skilt han sin første kone, og i 2000 havde parret deres første barn - en søn, Peter, og derefter, to år senere, og Alexander. Hun boede sammen med sin mand i omkring 14 år indtil sin død, men forlod dengang hendes pigenavn - Gribkova. Først efter ægtefællens død enken ændrede navnet til Pochinok.

Natalia Pochinok - Rektor for den russiske stat Social University

Efter et par dage efter hustruen til Alexander Pochinok død den 20. marts 2014 hans enke udpege lederen af universitetets kategorien "Skatter og afgifter", som tidligere førte hende berømt mand. Snart blev hun bestyrelsesformand for Finansiering og regnskabsafdelinger klynge REU.

I midten af 2014 Pochinok Natalya Borisovna baseret på rækkefølgen af undervisningsminister Dmitry Livanov begyndte og. om. rektor for den russiske stat Social University. På tidspunktet for at tage kontor den samlede oplevelse af videnskabelige og undervisningsaktivitet var 1,5 år. Det meste af arbejdet aktivitet er nu fungerende rektor for den russiske stat Social Universitet har været forbundet før med den finansielle sektor.

Før Natalia Pochinok rektor for universitetet var Lydia Fedyakina. Hun blev fjernet fra embedet i april 2014 på grund af det faktum, at Higher godkendelsesudvalg i hendes doktorafhandling fundet plagiat. Ved afslutningen af bestyrelsen blev gjort den generelle opfattelse, at teksten i den nuværende låntagning andre folks arbejde.

Børn - amerikanske statsborgere

Natalia har to sønner, som dukkede op i hendes ægteskab med Aleksandrom Pochinkom. De lærer i USA. Hendes børn er fuldgyldige borgere i USA, da det fødte dem her i landet, og ifølge amerikansk lovgivning, enhver person, som er født i USA, vil automatisk blive et fuldgyldigt amerikansk statsborger. I 2015 Natalia Pochinok ønskede at forlade posten som rektor for universitetet på grund af det faktum, at hendes børn er i permanent ophold i USA, men var stadig til at arbejde i institutionen.

Peter og Alexander er nu bor i USA, og der er træning i en lukket elite skole. I denne henseende, mange har kritiseret det for hvad det er, på den ene side, mens de er på stillingen som rektor på det russiske Universitet fremmer uddannelse i vores land, og på den anden - ved deres handlinger viser en forpligtelse til oversøisk uddannelse.

Publikationer om videnskabelige emner

Natalia Pochinok, rektor for Russian State Social University, har forskellige publikationer om videnskabelige emner, herunder co-arbejdet på en videnskabelig og metodiske manualer udviklet 3 træningsprogrammer. Han underviser kurser om emnet af skatter og afgifter. Hun har udgivet adskillige videnskabelige artikler, såsom "Teori og historie beskatning" (2014), "Problemer med grundskyld i Rusland og måder at deres løsning" (2013).

RSSU

Grundlæggeren af denne institution for videregående uddannelse er en akademiker af den russiske videnskabsakademi V. I. Zhukov. Strukturen er 41 RSSU gren på 109 specialer er uddannet mere end 100.000 elever fra hele landet, mere end 25 tusinde af dem er uddannet i Moskva. I RSSU undervist af nogle 5.000 lærere.

Socialite og en af de rigeste russiske rektorer

Heltinden i denne artikel er vild deltage sociale arrangementer og præsentationer. Inner Circle af hendes bekendte gør berømte mennesker, såsom Bazhen Rynska, Sergei Parkhomenko og Evgeniya Albats. Hertil kommer, hun vier en masse tid på at køre på en sports motorcykel.

Pochinok Natalya var også på listen over rige rektorer. Rektorer bedømmelse blev udarbejdet, hvis indkomst overstiger 10 millioner rubler om året. For denne indikator, det rangerer på listen på en tredjeplads ud af 47 mulige. Indkomst for året - 41 millioner rubler. Ifølge hende, lønnen per måned er omkring 200 tusind, men som hun mener til gengæld, mest sandsynligt, også omfattede salg af fast ejendom eller løn fra tidligere job.

Natalia Pochinok, personlige liv, karriere og biografi, der blev diskuteret i denne artikel, haft en vis succes i forskellige områder af livet, og i en helt anden. Der tales om hendes alsidige personlighed, såvel som ambitiøse. En vigtig rolle i udviklingen af sin karriere og væksten i professionelle vilkår også spillet sin berømte mand Aleksandr Pochinok, som stærkt hjulpet sin kone.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.