Nyheder og SamfundBerømtheder

Jet Lee: filmografi, bedste roller

Tilskuere, der kan lide at se kampene i kampsportens mestere, skal være opmærksomme på de billeder, som Jet Li deltager i. Filmen om den talentfulde skuespiller, der kom til den store film fra sporten, har i øjeblikket omkring 50 projekter. Hvilken slags bånd med en vinkner wushu er værd at se først?

Biografisk information

Den kinesiske skuespiller blev født i Beijing, det skete i 1963. Li's forældre (stjernens rigtige navn) havde allerede fire børn. To år efter den yngre søns fødsel mistede familien sin far, og der opstod væsentlige vanskeligheder. Fra den tidlige barndom var den fremtidige kunstner glad for sport, ikke engang tænker på scenen. Lærerne tiltrak endda drengen for at gennemføre fysisk undervisning.

I Wushu-sektionen viste Jet Li, hvis filmografi primært består af militanter, at være utilsigtet. Hans hobby kom til ham under en tur til sportslejren, hvor den fremtidige skuespiller blev rådgivet til at starte alvorligt. Daglig træning førte fyren til nationalmesterskabet, hvor han vandt "Best Master" -prisen. Så kom invitationen til landsholdet, verdensrundvisninger, vinder i forskellige konkurrencer.

Jet Li: Star Filmografi

Skuespilleren er en af de berømtheder, der ved et uheld har forbundet deres liv med biografindustrien. Effektive gevinster i talrige mesterskaber kunne ikke men henlede opmærksomheden hos direktører til en sådan mester wushu som Jet Li. Filmografi blev officielt åbnet af maleriet "Shaolin Temple", udgivet i 1982.

Historien fortæller om de begivenheder, der fandt sted i det 7. århundrede i Kina. Den snigende general dræber sin kejser og erklærer sig selv sin efterfølger. Parallelt tager forræderen livet af en af slaverne. Hans søn, hvis rolle er spillet af Jet Li, løfter om at betale sin fars morder. For at klare denne mission er den unge mand mestrer kampsport.

Overraskende bliver det første tape af Jet Li, hvis filmografi indeholder mange andre lyse roller, blevet populær. Til udøveren af hovedrolle kommer fortjent berømmelse, som giver ham nye interessante forslag fra direktørerne. Derudover modtager billedet to udvidelser, udstedt i 1983-1986.

De bedste kæmpere i 90'erne

Den første succesfulde trilogi var bekræftelsen af ikke kun den fejlfri bekæmpelse af kampsport, men også det talent, som skuespilleren Jet Li er udstillet til. Filmografi af mesteren steg på grund af et nyt bånd i 1991, det var projektet "Once Upon a Time in China". Som i det foregående tilfælde blev det succesrige billede videreført. Skuespilleren prøvede på billedet af det kinesiske folks helte Wong Fei Hun, med succes indpasset i det. Tilskuere blev fascineret af skuespillernes skuespil, kampens teknik.

Tilskuere, der er interesserede i klassikerne i Hong Kong-biografen, bør ikke gå forbi projektet "Legend", udgivet i 1993, modtog også en efterfølger. I denne film spillede Jet en ung mester af kung fu. Ligeså fascinerende var billedet "The Fist of a Legend", betragtes som en genindspilning af "Fistens raseri" i lyset af historiens lighed.

Debut i Hollywood

Hvad var fortsættelsen af den optrædende karriere for Jet Li, filmografi? I den amerikanske films førende rolle blev det kinesiske lyceum første gang optrådt i 1998. "Lethal Weapon 4" blev en interessant oplevelse for mesteren i Wushu, da hans karakter for første gang viste sig for at være en "dårlig fyr". Kunstneren, som tidligere kun skabte positive billeder, klare sig med en stor opgave med at forårsage ondskab for sin egen helt.

Filmen er absolut værd at se på grund af velplacerede kampe, spektakulære stunts, fantastiske specielle effekter. Det er selvfølgelig mest interessant at se de kampe, som den kinesiske skuespiller deltager i. Også billedet er attraktivt på grund af den subtile humor, som gennemsyrer dialoger.

De bedste projekter fra 2000'erne

Hvad var Jet Lee's skæbne, filmografi? Alle filmene, der blev populære i 2000'erne, tilhører genren af militanter. Sørg for at se den fantastiske film "Konfrontation", som så lyset i 2001. Skuespilleren spiller igen en negativ karakter - en kriminel der rejser gennem parallelle universer i et forsøg på at finde en guds kraft. Den eneste hindring i vejen er en politimand fra en anden verden, der kan stoppe ondskabet. Det er interessant, at de positive og negative tegn er tvillinger fra forskellige universer.

En anden lyse begivenhed er båndet "Fearless", udgivet i 2006. Grunden er forbundet med Shanghai fra det 20. århundrede. Den kinesiske skuespiller spiller en berømt wushu mester, der konkurrerer med amerikanske krigere, rulle i hovedet de mest fremragende minder i sit eget liv. Tidligere var rollen som den berømte mester i 1972 allerede udført af Bruce Lee, som han ofte blev sammenlignet med.

Hvilken udvikling vil fremme karrieren til Jet Li, filmografi? Alle filmene med skuespilleren slutter i 2014. Da Wushu-mesteren kun er 52 år gammel, har han en fremragende sundhed, fans kan regne med hans hurtige tilbagevenden til aktiv filmoptagelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.