SundhedSygdomme og betingelser

Skoldkopper. Hvor længe?

Hvad er skoldkopper og hvordan man behandler det? Det er en smitsom sygdom, syge, som regel børn. Den er karakteriseret ved blærer, der er forårsaget af en virus af familien af herpes virus. Det skal bemærkes, at han meget hurtigt omkomme i det ydre miljø, hvilket er grunden til at de kan blive smittet, bare at være i samme rum med patienten, ikke gennem hans undersåtter eller tredjemand. Efter at have læst denne artikel, vil du vide, hvad skoldkopper, da sygdommen tager, og hvordan den skal behandles.

skoldkopper

Hvor længe er denne sygdom? Omkring to dage før patienten bliver smitsomme udslæt og indtil skorpen ikke tørrer op, vil det være en smittekilde. Det skal bemærkes, at sygdommen er inficeret af luftbårne dråber, men efter at patienten udvikler meget persistente immunitet over for skoldkopper. Meget sjældent, når en person syg med skoldkopper, bliver det dårligt igen.

Skoldkopper: de første tegn på

Den nemmeste måde at bære denne sygdom børn, så det er ikke nødvendigt for at beskytte din baby fra kendte børn, der er syge med skoldkopper. Husk, at i ældre alder sygdom bærer meget vanskeligere. For varicella er karakteriseret ved følgende symptomer:

- Bobler og plettet udslæt.

- Svaghed og temperatur.

- Dannelse af skorper.

Manifesteret skoldkopper feber og svaghed, såvel som udslæt vises. Et par timer senere udslæt bliver til blærer, der tørrer op i et par dage, og omkring en uge senere skorpe forsvinde. ar på huden, vil de ikke forlade, hvis barnet ikke er deres kam. Her er denne ubehagelige sygdom - skoldkopper. Hvor længe? Ca. 10-23 dage - varigheden af denne ubehagelige sygdom.

Behandling af skoldkopper

Sådanne sygdomme som skoldkopper (som det varer, du ved), behandles i hjemmet. Behandlingen består i nøje overensstemmelse med sengeleje, som er nødvendig i den gennemsnitlige uge. Desuden bør patienten gives ordentlig hygiejnisk pleje anbefales lacto-vegetarisk kost og drikke masser af væske, som nødvendigvis syg, bør modtage. Undertøj og sengetøj skal skiftes regelmæssigt. For hurtigt skorpe tørret op, behandles de zelenkoj eller opløsning af kaliumpermanganat (10%). At lindre kløe, anbefales det at tørre huden med vand og eddike, og derefter pulver det sted, hvor der er et udbrud.

Barnet er ikke kæmmet bobler skal følge hans negle betingelse, der skal skæres så kort som muligt.

Forebyggelse af skoldkopper

Hvis du ønsker at beskytte din baby mod infektion med skoldkopper, kan du gøre ham en vaccination, på grund af hvilken det vil være beskyttet mod forurening. Imidlertid har en 100% garanti vaccinen ikke, fordi infektionen er stadig muligt, men barnet i dette tilfælde været syg i en mildere form.

Behøver jeg at tage dit barn vaccineret eller ej - det må tage fat kun forældrene. Det vigtigste er, at under infektion barnet har haft den nødvendige pleje og forsynet med sengeleje.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.