BilerMotorcykler

BRP (snescooter): oversigt, karakteristika og reparation

Canadiske eksperter fra firmaet BRP rejst det tekniske niveau af snescootere til imponerende højder. Selv die-hard ekstreme atleter, vandrere og jægere, der har at gøre med toppe og forrevne Snemarkerne, undrer en anden konstruktive løsninger fra de nordamerikanske ingeniører. Modernisering af den sidepaneler, regelmæssig forbedring og ajourføring af rammen kraftenheder kombineret med den stilistiske forskellige lineup gør snescootere BRP konkurrencedygtige i mange år. For ikke at fejlbedømme med valg af en bestemt instans, bør tage hensyn til tekniske base-funktioner, funktionalitet og andre parametre af enheder.

tekniske egenskaber

En række serier og model kan ikke stoppe ved en præcis beskrivelse af de parametre, med en enkelt værdi for alle medlemmer af den linje. Men du kan dele alle de karakteristika snescooter i fire dele, og repræsenteret således:

  • Samlet indikatorer. Gennemsnitsværdierne for længde, bredde og højde - 3200h1100h1150 cm, vægt - 220-300 kg spor ski standard - 975 cm.
  • Chassis. aluminiumslegering, rum eller teleskopiske suspension sklizovaya (forsiden og bagsiden henholdsvis).
  • Bremsesystemet. Repræsenteret i transmissionsmekanismen skive med låse- og vandføringen;
  • Transmission - CVT, aktivere bremsning kraftværk og ajourført elektronisk omvendt.

Det er værd at overveje separat karakteristika kraftværket som et af de vigtigste elementer i disse enheder.

motor gamma

Range motorer er dannet af flere enheder, der anvendes i forskellige produktlinjer. For så vidt angår kraftværker adskiller sig fra hinanden, kan blive bedømt af de særlige kendetegn ved de tre muligheder: 550F, 600ACE og 600E-Tec. Af den måde, er omkostningerne ganske varierer afhængigt af, hvordan motoren er udstyret med produkter fra BRP. Snescooter priserne kan være op til 1-2 mio. Gnid. Den gennemsnitlige pris på 700-800 tusind. Jo stærkere motor, jo højere omkostninger.

Nu, om magt. De fleste enheder tal viser en linie 55-60 hk - dette, ved den måde, omfanget af 550F. Snescootere, motor udstyret med 600E-Tec, allerede giver 115 hk Hvis du er interesseret i forskydning, kan vi bare henvende sig til den første markering figur - i dette tilfælde 550 og 600 liter. High-speed data er meget værdig til snescooter teknologi - de mest magtfulde modeller stand til at udvikle op til 160 km / t.

En af de nyeste er en snescooter BRP mark 1200, som er udstyret med en motor Rotax 4-TEC på 1,2 liter. I form af kraftenhederne er i stand til at levere op til 130 hk Følgelig kan denne model være placeret som en utilitaristisk og designet til barske miljøer.

model line

BRP funktion i selskabet er den klare adskillelse af snescootere på de enkelte kategorier. Så er der flere platforme, der har individuelle kvaliteter. Dette først og fremmest familien Lynx, Skandic og Ski-Doo. Af dem kan identificeres og specifikke modeller som Yeti, kommandør og eventyr. Denne maskine-orienterede utilitaristisk tur på de sneklædte vidder - kombinere deres alsidighed og funktionalitet.

Ikke mindre bemærkelsesværdigt og den anden BRP produktet af virksomheden - en snescooter fra FreeRide linje. Denne maskine vil blive en assistent til at overvinde bjerget klatrer. For fuld sne bezdorozhnikam denne model omfatter grund af dens høje kapacitet og strukturel basis, skærpet de barske kørselsforhold.

Ydelse og ansøgning

Baseret på de mangfoldige BRP familier, kan man konkludere, at snescootere varemærke kan dække hele række problemer forbundet med anvendelsen af indretninger i en snedækket element. Det første er der højt drejningsmoment og permeabilitet modeller, for at hjælpe marmelade teknologi. For det andet gør den dynamik og ergonomiske betjeningspanel oprettet af BRP snescooter praktisk at bruge til turistformål. Det er bemærkelsesværdigt, at selve modelnavne taler for sig selv - "Tundra", "Ekspedition", "Eventyr" og andre teknisk kvalitet fuldt ud tilpasset til specifikke formål, er det tilstrækkeligt at definere dem ..

Fordele og funktioner

Udformningen af ski specialister BRP platform regelmæssigt gøre særlige aerodynamiske egenskaber til effektivt at overvinde neukatannym dækker. Samtidig arbejder på chassiset. For eksempel trækkraft "bjerg" serien har en mere stiv, men på samme tid, manøvre base. Som et resultat, skabt af BRP snescooter udstyret med tilsyneladende modstridende egenskaber. Massivitet og cross-punkt, og brugerne arbejder med snescootere som et køretøj, og elskere af ekstreme hastigheder.

Mulige fejl og reparation

Udstyr fra producent BRP er kendt for pålidelighed, men ikke desto mindre kan en 100-procent garanti for fejl forekomst ikke være. Typisk skader provokeret af forkert brug af snescootere, men det er muligt og banale udviklingsressourcer. Den første gruppe af problemer kan omfatte krænkelser i gearkassens opdeling karburatoren synkronisering wear bælter i variatoren.

Problemer i mekanik er sjældne, og brud på konstruktionsdele og endnu sjældnere. Det forhold, at rammen, rammer, paneler og andre elementer af kroppen specifikt orienteret ved høje belastninger, hvilket reducerer risikoen for sådanne forvridninger. I ekstreme tilfælde kræves ajourføring styrestang eller suspension. For at gøre dette, ingeniører giver specielle kits, hvis anvendelse letter reparation af snescootere BRP og øger deres levetid.

Vedligeholdelse og forebyggelse

Sammen med høj vedligeholdelse er vigtigt at nævne den fordel i form af canadiske snescooter fastholde sin funktionalitet og ydeevne. Meget kan tilpasses sporede baser til rådighed indsprøjtningssystemer til rensning muligheden for tuning variator - alt dette er ikke bare påvirker anvendeligheden af enheder, men også ofte eliminerer behovet for at konsultere specialister. Fra begyndelsen brugerne skal anvende en egnet olie, der vil forlænge levetiden af komponenter og enheder snescooter. Af den måde, hvis du planlægger at større reparationer eller pligt snescootere, er det nødvendigt at forudse muligheden for uddannelse - takket være dens alsidighed, kan modellerne blive konverteret til specialiserede maskiner til turisme, jagt eller udføre utilitaristiske opgaver.

Anmeldelser og bedømmelser,

I modsætning til traditionelle automobiler, snescootere målgruppe er ikke let at bedrage. Som regel er disse mennesker er særligt skarp sans for alle de svagheder af enheden. Sværhedsgraden af driftsbetingelserne, efterlader ingen chance for et kompromis - en snescooter skal være bekvemt, pålidelig og praktisk. Perfekt produkt sker ikke, men at nærme det kunne BRP ingeniører. Snescooter har god styring (tilstedeværelsen af tykke dunjakke ikke bliver en hindring) giver varme så vidt muligt (håndtag, sæde, etc.) og er fleksibel med hensyn til ændringer.

Selvfølgelig, konkurrencen, som også ikke stille, kan du finde og ulemper. I tilfælde af BRP kravene kan tilskrives instrumentbrættet og elektronik generelt. Formatet af systemets ydeevne er en blandet dom. Men det er et spørgsmål om smag, og i princippet er ligegyldigt - det er mere vigtigt at overvinde de sneklædte toppe af bjerget, og denne canadiske snescootere held klare.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.