BilerMotorcykler

Motorcykel Stels 400 GS for dem, der altid stræber fremad

Motorcykel Stels 400 GS netop skabt for dem, der værdsætter deres tid og er altid i bevægelse trygt mod modstanderens mål. På et overblik, for at forstå det egentlige formål med denne motocross cykel. Dette er en af de første repræsentanter for rejse enduro i lineup STELS, der føler sig sikker på de store motorveje og videre, i ekstrem off-road. Kort sagt, Stels 400 GS - en motorcykel er den såkaldte dual-use, som er designet til at køre på veje med en fast og asfalteret.

Beskrivelse af modellen

Stels GS 400 i alt er et klassisk motocross cykel, som suppleres med belysningen teknik kræves til offentlige veje, samt aerodynamisk, hvilket skaber minimal modstand under høj hastighed kørsel, og er lidt langstrakt sæde til passagertransport. Imidlertid har denne model fabrikanter forudsat forbedret akselafstand, væsentligt forøget i forhold til donoren, sportsundervogn.

Model Stels 400 GS - en harmonisk kombination af to velkendte og tidstestede modeller: Stels Enduro 400, hvorfra stammer chassis, og Stels 400GT, vindtæt kit, som økologisk passer ind i den nye model for motorcykel. motorcykel design vil imponere selv de mest erfarne fan af tohjulet maskiner. Med sine tekniske egenskaber motocross cykel er lys nok (dens vægt er kun 163 kg) med en længde på lidt over to meter.

tekniske egenskaber

Crossover "endurik" er udstyret med en tilstrækkelig stærk firetakts karbureret motor volumen på 386,8 kubikmeter, der er dannet i én mekanisk enhed med en seks-trins mekanisk gearkasse. Motorcykel suspension næsten fuldstændigt lånt fra motocrosscykler: forgaffel af en omvendt plan og bagud er et pendul med et monoshock. Således motorcyklen fungerer godt på alle veje overflade, ekstra fleksibilitet, som den lette konstruktion og dens ergonomi.

Maksimal effekt - 19 hestekræfter ved 7.000 omdrejninger i minuttet. per minut - leveres af kraftig benzin motor motocross cykel. Motor Stels 400 GS, den maksimale hastighed , som er omkring 120 km / t, giver betydelige brændstofbesparelser. Således er den repræsentative lineup STELS «spiser" kun 5 liter pr 100 km. Motorcykel motor er udstyret med vandkøling, og sport tankkapacitet er 22 liter.

Udstødningssystemet af motocross cykler Stels 400 GS, ejerne af de vurderinger, der taler veltalende af sine fremragende egenskaber, består af en enkelt lyddæmper, som igen består af to indbyggede tre-vejs katalysator. Dette system giver en glat og let dristige motorlyd, der er sikker på vil blive nydt af fans af motorcykler.

Pris og udstyr

På det russiske bilmarked, kan du købe en helt ny cykel Stels 400 GS, den mindste værdi er 135.000 russiske rubler. Blandt andre nyheder motorcykel teknologi prisen på tværs af enduro ser ganske attraktiv, men på samme tid i øjeblikket er der ingen bekræftede oplysninger om motorcykel sikkerhed og kvaliteten af dets samling. Opstillingsmåder sæt består af et sæt bageste spejle, bagagerum, linzovannaya forlygter, brede trin, vindtæt organ kit, aluminium krumtaphuset og et sæt af værktøjer i den oprindelige pose.

Et par grunde til at købe en cykel Stels 400 GS

  • Stilfuldt design og ergonomi hele strukturen.
  • Optimal brændstofforbrug og tilstrækkelig maskinkraft.
  • Rimelig pris sammen med ordentlige specifikationer.
  • Høj langrend motorcykel på forskellige typer af veje.
  • Kraftfuld suspension og robust design.
  • Den rummelig brændstoftank og komfortable sæder er designet til lange ture.

Utvivlsomt vil denne harmonisk symbiose af en sports cykel og sport cruiser nydes af alle, der søger at erobre flere og flere nye ruter. Anstændigt specifikationer motocross cykler gør det muligt at få en masse behagelige oplevelser og følelser af turen på en række forskellige veje, og endda ud.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.