Sport og FitnessUdstyr

Multibrændstof brænder: En oversigt, producenter, synspunkter og anmeldelser af ejerne

Nuancerne i at bruge de brændere på vejen og gøre lange ture Bruger omhyggelig tilgang til valget af sådanne anordninger. Den grundlæggende valg er den type brændstof, som enheden fungerer. I fortiden, blev turister tvunget til at træffe en beslutning til fordel for gas, benzin eller træ, og dermed enig med alle de ins og outs af en bestemt type brændstof. I dag, multibrændstof brænder gør det muligt at kombinere fordelene ved de tidligere modeller, og arbejder gas, og benzin - afhængigt af betingelserne. Men valget af de vanskeligheder stadig tilbage. Og i denne kategori brænderne har deres egen klassificering, for ikke at nævne det faktum, at forskellige fabrikanter fremstiller modeller med et unikt sæt af egenskaber.

Egenskaber multibrændstof brænder

Strukturelle træk sådanne modeller bringes til at operere på flydende brændstof eller gasformig. Den væsentligste forskel er tilstedeværelsen af et komplet sæt af udskiftelige dyser, der tilvejebringer drift i en af de tilgængelige brændstoffer. Baseret på dette kan vi konkludere, om den alsidighed, hvortil multibrændstof brænder er især værdsat under vanskelige driftsforhold isoleret fra civilisationen. Det bør forstås, at der findes sådanne brændere er dyrere end flydende eller fast. Igen, dette påvirker kompleksiteten af strukturelle resultater. Men alle de indledende engangsomkostninger vil blive opvejet i fremtiden, da muligheden for at anvende forskellige typer brændstof og optimere udgifterne til brændstof, for ikke at nævne den varmeeffekt som sådan.

arter

Der er flere måder, hvormed man opdele indretning af denne type. Først, lad os tage hensyn til, at ikke alle multi-fuel brænder i dens funktionalitet opfylde de specialiserede oliefyrede modstykker. Det vil sige, de fleste af dem klarer med benzin og petroleum, men diesel, diesel og alkohol at "spise" alle modeller. Dernæst er det vigtigt at tage hensyn til kapaciteten af enheden. Der er tre kategorier af brændere, som adskiller sig på denne indikator. Den første er energibesparende version - deres potentiale er ikke mere end 1500 watt. Det er nok til 1-2 rejsende med mad. Modeller kategori gennemsnitlig effekt rækkevidde 2500 Watt, og mest kraftfulde enheder har 2 500 watt og derover. Sidste velegnet til servering store grupper af mennesker.

Dårlig vist sig selv og katalytiske multibrændselsanlæg brændere, med elektrisk tænding. De anvendes typisk, og som et varmelegeme og som en traditionel brænder. En funktion af disse modeller er manglen på flammen med en høj grad af brand.

Model ved Primus

Nogenlunde velkendte russiske selskab Primus tilbyder en god model OmniFuel. Enheden leveres med tre dyser, hver med huller med forskellig diameter. Således mindste indsætningshullet er 0,28 mm, og er designet til at arbejde med petroleum og diesel. Injektor med huller 0,37 mm er beregnet til forbrænding af benzin og "hvide gas" og dyse 0,45 mm kan arbejde med propan. I praksis er den multibrændstof brænder OmniFuel viser sig tilstrækkeligt, så hurtig opvarmning. Vedligeholdelsen er også et problem næsten ikke forekommer - for eksempel problemet med lettere rengøring tilstoppet brændstof til at løse særlige ventil stængel. Operationen tager ikke mere end 2-3 minutter.

Brænder fra MSR

Producenten producerer fakkel for mere end 20 år, så med hensyn til erhvervelse pålidelighed MSR WhisperLite Universal model vil være en god løsning. Desuden kan indretningen være let adskilles med almindelige tænger og har en lav vægt, hvilket er nyttigt i kampagnen. Blandt de nyeste teknologiske innovationer, der har erhvervet en multibrændstof brænder på MSR, er det værd at bemærke, Shaker Jet-system. Takket være fremgangsmåden ifølge rensedyser forenkles. Den omstændighed, at tid til rengøring i mindre end et minut, uden behov for at fjerne det, og nogle gange slukke.

Men det er ikke uden ulemper. Vanskeligheder kan medføre, at manipulation af kablet i bagagerummet. Til denne opgave, er det ønskeligt at tilvejebringe et specialværktøj, som desværre følger med denne fakkel nr.

Multibrændstof brænder Kovea

Den koreanske producent er også russiske turister høj kvalitet modeller, herunder Booster 1. Når mødet med denne brænder er fundet alarmerende aspekt - producenten anbefaler at bruge apparatet eller en gas eller renset gas. Men det er intet mere end Rådet, samt en model for forbrug og almindelig benzin.

Generelt multibrændstof brænder Booster 1 afslører sig selv som assistent for den foreliggende turist. Det er tydeligt, at det er udviklet til vandreture opgaver. Dette især ved en praktisk taske medfølger, og den lille størrelse af selve enheden. Men med hensyn til rengøring, denne mulighed bit forstyrrelser. Med afskaffelsen af blokeringer procedure ikke noget problem, men det plak er ganske intens. Men det er i høj grad afhænger af kvaliteten af brændstof.

Tilbehør til brændere

Tilstedeværelsen af fakkel er en god hjælp i tilrettelæggelsen af livet uden for civilisationen. Hæv det som en fordel, og tillade ekstra tilbehør. Dette er primært en bowler til brænderen, som bør vælges i form og kraft om overensstemmelse med indretningen. Vær sikker på at give et normalt og lettere. Mens stort set alle brændere udstyret pezopodzhigom, har efterladt et andet middel til aktivering af forbrændingen er nødvendig. Erfarne rejsende forstår vigtigheden af beskyttelse mod vinden. Det drejer sig om og brænder hvis flamme udendørs nødt til at omgive særlige elementer i form af plader. Det er ikke nødvendigt at gøre dem deres egne hænder - producenter tilbyder sådanne anordninger som tilbehør.

anmeldelser

Teknologiske fremskridt, som indfanger alle brancher, ikke kunne ignorere den multi-fuel brænder. Anmeldelser af de fleste modeller bekræfter succesen af dette segment. Den positive udtalelse er generelt påvirke design, brugervenlighed og bredt udvalg af tilbehør. Negative anmeldelser skal også omfatte moodiness mange brændere, der arbejder med brændstof lav kvalitet. Selvfølgelig er det ønskeligt at anvende renset brændstof, og som nævnt i producentens anvisninger. Men, i march og ekstreme betingelser for et sådant valg kan ikke være.

konklusion

Hjemmemarkedet byder på en masse "altædende" brænder for enhver smag. Sammen med magt og nuancer af brændstofforbruget i de mange spændende og omkostninger spørgsmål. Det er indlysende, at sådant udstyr er ikke værd at gemme, og det er bedre at henvise til de kendte mærker, blandt hvilke nævnte producenter. Men budgettet segment og tilbyder en god løsning for et par tusinde rubler. Disse omfatter for eksempel refererer kinesisk multibrændstof brænder Dual Track. Modellen har alle nødvendige for at tilvejebringe acceptabel forbrænding med værdig termisk virkning. Selvfølgelig kan dyrere modeller findes eksklusiv holder med håndtag, og størrelsen af deres respektable - men i dette tilfælde er det nødvendigt at lave mad og mængden er mere alvorlig. Af den måde, mode for store enheder gradvist forsvinder, efterlader rum måske lille, men funktionelle brændere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.