SundhedSygdomme og betingelser

Hvorfor crunches knæ når hug eller gå?

Hvordan ville det lyde paradoksalt, men selv moderne videnskab kan ikke besvare spørgsmålet om, hvorfor crunches knæ . Der er flere teorier, men forskerne kan stadig ikke altid bestemme de virkelige årsager til sygdomme i leddene. Vi tilbyder at drøfte sagen og forsøge at finde svaret sammen.

Antag, at du - en mand med midaldrende. Har du nogensinde haft (næsten) ikke opstå sundhedsproblemer, så intet at klage over. Du er jaloux jævnaldrende og ældre mennesker, fordi absolut glade mennesker ikke eksisterer. Og så en solrig dag du går ned ad gaden og lige pludselig du opdager, at din mund er noget galt. Hvorfor crunches knæ , når du går, fordi før disse problemer ikke opstår? Du spørger venner, men ingen kan give et klart svar på dit spørgsmål. Så du begynder at leve en sund livsstil, ingen cigaretter og alkohol, motion og lignende. Men næsten med det samme, er der et andet spørgsmål ubesvaret - hvorfor knasende knæ, når hug? Problemet begynder at forstyrre dig, og du ikke ved, hvad de skal gøre. Hvad er årsagen til en sådan adfærd i leddene? Skal jeg være bekymret, eller om det er normalt for en aldrende krop?

Der er flere grunde til, at et knæ crunches:

  1. Ledoverfladen er brudt. Som et resultat, muskler og knogler ikke falde tydeligt ind i stedet, som skal forbindes med gåture og squats.
  2. Hævelse eller betændelse i leddene, som ikke kan fungere ordentligt.
  3. Genetisk disposition til hypermobilitet, der er, dine led er mere mobile end andre mennesker.
  4. En anden grund til, at crunches knæ - forværring af slidgigt. I dette tilfælde leddene begynder at bære på grund af friktion frembringes mellem dem.
  5. Konsekvenserne af traumer. Dette kan være et blåt mærke eller en fraktur.
  6. Skjult gigt, gigt og andre alvorlige sygdomme.

Anyway, problemet kræver medicinsk intervention, eller en måned, kan du ikke engang flytte mit ben. Er ikke lig med dem, der lancerer det problem, siger, at det er en normal proces. Selvom mange mennesker knasende knæ, når walking, begynde at udvikle sygdommen kan ikke anbefales, hvis du ønsker at gå og nyde livet. Vær sikker på at konsultere en specialist til at fastslå årsagen til dette fænomen. Hvad kan du gøre, mens derhjemme?

  1. Køb på apoteket bandage - en særlig anordning, som hjælper med til at opretholde fælles stabilitet. Bær ikke tyngdekraften, for at undgå overbelastning leddene. Lad dem lidt tid til at slappe af, måske dette vil løse dit problem.
  2. Prøv at "losning" dage smøre leddene sprøde salver "Fastum-gel", "Ibuprofen", "Diclofenac".
  3. Ud over konventionelle varmende midler, er det tilrådeligt at smøre leddene særlige reduktionsmidler. De indeholder store mængder af calcium, som hjælper med at genoprette fælles struktur og bidrager til dens fuldstændig helbredelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.