Mad og drikkevarerVin og spiritus

"Lyuksstal" - moonshine: beskrivelse

"Lyuksstal" (moonshine) - denne opfindelse har gjort et virkeligt gennembrud. Det har en enorm række fordele, som er årsagen til dens popularitet blandt forbrugerne.

Fordele ved produktet

Virksomheden "Lyuksstal" måneskin producerer høj kvalitet. Blandt de vigtigste positive funktioner, der adskiller den fra konkurrenternes varer, er følgende:

  1. Let at bruge.
  2. Indretningen er ideel til enhver plade.
  3. Renser uden damptromle.
  4. Fremstilling af et produkt med styrke op til 90%. Det kan ikke gøres ved hjælp af en simpel maskine, selv tysk.

Moonshine "Lyuksstal" opnår høj styrke på grund af det faktum, at den udføres koncentrationen fraktion par med fuselolie sammen, så slim kommer tilbage i kassen. Koncentrationen af dampe, der indeholder en større mængde alkohol og urenheder skånet udformet som de kommer ind i næste køleren.

Hvis enheden er sammenlignet med resten af de destillationskolonner, kræver det ikke komplekse elektromekaniske mekanismer. Med den enkelhed af operationen finder sted en stor opstrammende resultat. Produceret med det mindste antal manipulationer, der er nødvendige i andre anordninger til destillationsprocessen.

produktfejl

LLC "Lyuksstal" (Kirov) måneskin, som nævnt ovenfor, giver den højeste kvalitet. Væsentlige ulemper i dem er stort set ingen. Selv om der stadig eksisterer en række mangler:

  • Det er umuligt at bruge enheden med små tern. Således samlede samling tung nok, hvis det anvendes, er ikke meget resistent over for 15 liter slagvolumen, vil den vende problemer. Bestemt, i dette tilfælde er det ikke om kuberne inkluderet i sættet. Det er kun, hvis du ønsker at bruge andre, bør tages dette punkt i betragtning.
  • Ingen hanen til at dræne den resulterende DDGS. Det har at gøre hænder, hvilket ikke er meget bekvemt. På grund af den særegne form af terningen skal være skjalden ikke udgyde, og scoop. Når slået sin 90%, bør resterne aftørres med en klud eller svamp.

Den ideelle design

Firma-producent af enheden har sat det mål at forenkle dets anvendelse. Således har virksomheden "Lyuksstal" måneskin lavet således, at den overdrevne opmærksomhed mand, han ikke har brug for, mens det færdige bryg fæstning høj.

Brugervenlighed og effektivitet bestemmer den korrekte konstruktion er velegnet. Da damptromle eller en kompliceret reflux er simpelthen fraværende, er hans funktioner udføres pyatidesyatisantimetrovoy Arkitrav. Den er udstyret med en vandkappe. Efter frigivelse fra det ikke nødvendigt at oprense dampe, da de tunge komponenter koger i søjlen og strømmer så ind terningen.

Hvad andet at være stolt af?

Stor betydning for udviklingen af mønstre har omkostningerne ved oprettelse af drikken selv, derfor dens omkostninger var lav. Virksomheden producerer "Lyuksstal" måneskin, som i modsætning til andre lignende produkter, har gode resultater, på grund af en lang kondens kanal. I denne destilleriet opnås fra pull hovedtøj 80% af det færdige produkt, som beskrevet af os apparat tilvejebringer næsten 100% sats.

Enheden er udstyret med en elektronisk nøjagtigt termometer, placeres i den relevante sted, i modsætning til andre muligheder. Termometeret giver dig mulighed for at finde ud af uden problemer, at det kommer ind i kondensatoren, fordi alkohol-holdige dampe har bestået vand jakke. Således at brugeren altid er klar over den særlige fase af destillation. På grund af termometeret, kan du finde ud af den nøjagtige temperatur regime.

Begavet med "Lyuksstal" moonshine køling universelt system. Det har en ventil. Systemet er velegnet til søjlen, kølerummet eller direkte til de 2nd sites, der er designet til afkøling. Når ind i indretningen vandsøjlen fungerer som en almindelig destillation. Hvis der er valgt køleskabet, vil operationen blive udført svarende rektificeringssøjle.

Valgmuligheder

Udover disse fordele flerheden, samlingen har god emballage. Sættet indeholder alt hvad du behøver for umiddelbare starten destilleri operationer. Først skal vi sætte Braga, fremstillet efter traditionelle opskrifter, og så kan du begynde selve processen med færger. I denne måneskin kit omfatter: selve enheden, termometeret elektronisk Alkoholmetre. For at køle fødevarer særlige slanger er også til rådighed.

En værdig køb

Hvis haul væsker fremstilles i små mængder, så den bedste løsning vil blive fremstillet af "Lyuksstal" måneskin, instruktion for hvilke er anført i artiklen ovenfor. Hans kolbe lavet af rustfrit stål. Enheden er perfekt til brug på en induktionskomfur. Samtidig er den udstyret med et destillationshoved kapacitet af flangen, som passer destillerierne med forskellig hul. I stadig har den obligatoriske garanti. Der er også en pakning fremstillet af silikone, elektronisk termometer og 6 lam fremstillet af stål.

Bunden af beholderen er fremstillet i sandwich formular. Det har tre lag, næsten fuldstændig elimineret eventuelle deformationsprocesser. Det er værd at bemærke, at udelukke virker kun fysisk indflydelse på materialet. 150 mm - størrelsen af halsen, tillader vask tilbagesvaling fartøj efter arbejde uden vanskeligheder.

Karakteristik af dette produkt: alembic på 25 cm i diameter og højde. Vægtykkelse - ikke mindre end 1,5 mm. På 5 år, garantibevis. Blandt de vigtige egenskaber er den dobbelte køling. Specifikationer demonstrere den høje kvalitet af den enhed, som giver mulighed for at modtage en kvalitet bryg. Med alle de åbenlyse fordele ved produktet kan købes til en rimelig pris - 11 000 rubler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.