HjemlighedVærktøj og udstyr

Bi-termisk varmeveksler: hvad det er, indretningen, fordele og ulemper. Kedler med bitermisk varmeveksler

Teknologiske fremskridt i segmentet af varmeanlæg er under udvikling i forskellige retninger. Nogle producenter satser på at forbedre effektiviteten af de element basisenheder, andre fremmer den nyeste automatiske kontrol-enhed, og den tredje på det grundlæggende niveau er også involveret, og design optimering. Sidstnævnte udvikling gruppe indbefatter bi-termisk varmeveksler. Hvad er det? Faktisk er denne opvarmning kammer, i stand udføre to forskellige opgaver - kogevandet direkte til opvarmning og varmt brugsvand til behovene, der er til indenlandsk forbrug.

Generelt om bithermic varmeveksler

Klassiske varmevekslere til tilvejebringelse separationskamre kedel opvarmning. Det vil sige, at tjene varmekredse designet et kamera - som regel det vigtigste, og for varmt vand - en sekundær radiator. Denne udformning har mange fordele, men på baggrund af kombinerede varme- kamre fremgå og dens svagheder. Dette vil fejlagtigt at antage, at i det andet tilfælde, det med vand blandbare - sådant princip og tillader ikke bitermisk veksler. Hvad er det i form af tilgangen til opretholdelse af vandet? Dette er den samme radiator udstyr, men med et fælles hus, hvori er indesluttet varmekammer og kølevæske, og rum til fremstilling af brugsvand. I bitermisk systemer også, at princippet om adskillelse af serviceområderne i forskellige medier, men det henviser specifikt til den indre afgrænsning af kameraer. Mens standard oprindeligt opdelt varmeveksler omfatter to forskellige kamre.

strukturenhed

Nu er det nødvendigt at beskæftige sig med de strukturelle træk ved de Bi-radiatorer, som gør det muligt at udføre separat opvarmning forskellige miljøer. Eksperter karakterisere sådan udformning Begrebet "rør i rør" eller "sektionen i rubrikken". Hvis det antages i den konventionelle varmeveksler sæt rør, som har en hul niche, den bitermisk separationsindretningen adskiller internt på flere segmenter - en zone, hvor varmt vand cirkuleres til opvarmning af vand og uden blanding. Og ifølge den klassiske ordning af rørene også er bundet kobber-plade ribber, der øger varmeoverføringskoefficienten. Det er indlysende, at, afhængig af den metode til integration er allerede i målet udstyr vil blive leveret og andre funktioner i udformningen af radiatoren. Især er indretningen bitermisk veksleren gaskedel til opvarmning af brænderen orienteret således huset kan tilvejebringe yderligere beskyttelse lag. Det er obligatorisk for alle varmevekslere leveres, og overvågningsudstyr fra strømkredsen. Siden konturer kan forbindes med andre linjer af teknik og fælles sikkerhed, jording og tilstedeværelsen af sikringer i sammensætningen af kedlen planter også obligatorisk.

Hvordan virker den bi-termisk varmeveksler?

Driftstilstande til opvarmning og varmt vand er et par forskelle. I det første tilfælde standard vand opvarmningsprocessen i forbrændingsgassen - i tilfælde af gaskedler af samme, f.eks. Dvs. i varmedrift, direkte opvarmning af kølemidlet, som derefter cirkulerer i dets kredsløb. Med hensyn til den driftstilstand i brugsvand format, denne funktion på en eller anden måde er sekundær. Også det sker opvarmning af det primære kølemiddel, og varme fra det allerede passeret sektioner med vand beregnet til varmt vand. I dette tilfælde de varmevekslere til opvarmning ikke distribuere vand til opvarmning af respektive konturer - det forbliver i sin sektion. Næsten alle bithermic kedel driver én regel - på en og samme tid kan kun arbejde en af de to kredsløb. Samtidig cirkulation vand til opvarmning og varmt vand er uacceptabelt.

Kedler varmevekslere bithermic

Ved hjælp af en bi-termisk radiatorer i kedelanlæg er blevet mere almindelig. Ofte de store producenter selv udvikler projekter på deres egne modeller af komponenter, blandt hvilke varmevekslere. En af lederne i segmentet er selskabet Immergas, der tilbyder kedler med varmevekslere 6 rør. Et sådant arrangement giver fordel i sammenligning med de 4 og 5-rørvarmevekslere, da den udvidede sektion kan være placeret tæt på brænderflammen. Vi skal imidlertid tage hensyn til den termiske kapacitet, hvilket vil give en 6-rørvarmeveksler af kedlen. Bitermisk funktionsprincip i dette tilfælde er i stand til at levere omkring 24 kW, og det kan være overflødige til private hjem og store landsteder. Det er også involveret i udviklingen af bi-termiske maskiner firmaet Vaillant, Navien, Protherm. Produktionsdata af producenterne adskiller ikke kun et moderne design, men også funktionalitet. Ingeniører har tendens til at giver en glat model funktioner flamme justering varmeveksler køling mulighed, og så videre. D.

Fordele ved Bi-enheder

Fordele ved varmevekslere med en enkelt enhed gælder også for opvarmning effektivitet som sådan, og bekvemmeligheden ved kontrol, for ikke at nævne den større pålidelighed af enheder. Med hensyn til effektivitet, det bithermic radiatorer drift med en lavere koefficient på varmetabet. Hvis opdelt i to blok kræver to radiatorer, i dette tilfælde er et fyldlegeme repareret - følgelig mængden af varme frembragt stiger. I bitermisk veksler forvaltningsplan fordelagtige af samme grund. Termostater er styret af indikatorer for en fast blok, hvilket påvirker nøjagtigheden af dataene. Pålidelighed, til gengæld opnås ved at minimere den forbindende infrastruktur - faktisk bare have en flok mellem varmeveksleren og leverer kanalerne.

design fejl

Den største ulempe ved designet er bitermisk begrænsning, når der arbejdes med væsker, mættede salte. I denne forbindelse kan det bemærkes ufuldkommenhed af monoblok boliger og koaksiale kredsløb indeni, som hurtigt dækket med udskud. Hertil kommer, at bi-termisk varmeveksler er ikke stand til at tilvejebringe den samme ydelse som i tilfældet med de adskilte køleplader. Den vedrører varmt vand siden opførelsen antager selv et mindre volumen serveret for sådanne vandproblemer.

forbruger anmeldelser

Brugere selv primært fremhæve energieffektiviteten af denne løsning. Ejere af kedler og vandvarmere, som tidligere har haft til at beskæftige sig med den traditionelle opdeling af varmevekslere, også pege på høj varme, og lavt gasforbrug. Men dette gælder for de tilfælde, hvor det bruges gassen leverer infrastruktur, der trådte kedler med bitermisk varmeveksler. Anmeldelser af ejerne, der ikke bruger varme funktion - tværtimod taler om ulemperne ved sådanne enheder. Den omstændighed, at kedlerne med split opvarmning gør det muligt at arbejde specifikt med en af de opgaver - opvarmning eller varmt vand, som er mere økonomisk.

nuancer af drift

Producenter af udstyr bitermisk efterretning, at forhindre hurtig slitage af fyldet af opvarmningen kan opnås ved overholdelse af flere operativsystem procedurer. Disse omfatter især, ignorerer forebyggende kontrol kredsløb. Oftest, bi-termisk varmevekslersystem af varme og varmt vand indstillet med forventning om langsigtet og regelmæssig drift. I den tilstand af intensivt arbejde selv relativt rent vand kan have en negativ indvirkning på tilstanden af radiator rør. Følgelig periodisk nødvendige rengøring overfladeafsnit.

Ikke anbefalet og dramatisk øge opvarmningen temperatur. I modsætning til de opdelte varmevekslere monoblok systemer kræver mere tid til fremstilling af varmt vand. Når der anvendes varmevekslere til opvarmning, det er næsten usynlig fordi for opgaver såsom vand varmes op hurtigt. Men væsken til husholdningsbrug, som allerede nævnt, opvarmes i den anden tur.

konklusion

Vælger den bithermic kedlen må kun udføres efter en klar analyse af behovene i vand og varme. Denne variant er berettiget i situationer, hvor det er planlagt i omtrent samme mængder brugt og varme, og varmt vand. Selvfølgelig, i sommeren bithermic varmeveksleren vil være meget at spille i energieffektivitet radiatorer klassiker, men for den lange vinterperiode, denne forskel nivelleres til fordel for den første mulighed. Ud over de fordele kombinerede varmeenheder kan indbefatte et kompakt design. Normalt disse er små varmeapparater, der ikke tager meget plads og er let integreres med kontrol termostater.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.