Sport og FitnessFodbold

Italiensk angriber Alessandro Matri

Alessandro Matri - italiensk angriber, nu spiller for "Sassuolo". Hans karriere nærmer sig sin afslutning, som i dette år, han allerede 32 år var. Alessandro Matri spillede udelukkende som en central angriber, som en klassisk "ni", tippet angreb.

Senior karriere

Alessandro Matri sin fodboldkarriere begyndte i en lille klub "Fanfulla" i en alder af 11, men et år senere var visning i "Milan", hvor han flyttede, og akademiet. Der trænede han i seks år, sideløbende spille for de unge i forskellige niveauer, og i 2002 underskrev en professionel kontrakt med klubben.

De første to år Matri udføres udelukkende med reserverne, der forårsager den største hold er ekstremt sjældne. I to sæsoner, han optrådte på banen kun én gang, så ledelsen besluttede at give det ud. Først, han tilbragte et år i en lille klub "Prato" fra serien C, som spillede 36 kampe og scorede fem mål. Han gik derefter i endnu et år i husleje til serien C, denne gang i klubbens "Lumetstseane", som viste mere end imponerende resultat - 14 mål i 35 kampe. Derefter fulgte endnu et år af lejekontrakten, denne gang i den regionale liga klub "Rimini", hvor Matri igen undladt at imponere, scorede kun fem mål i 30 kampe.

"Milan" ikke forlænge samarbejdet med sin elev, og i sommeren 2007, to og en halv millioner euro Alessandro Matri flyttet til "Cagliari". Der angriber kunne udfolde: For tre og et halvt år, han spillede i 127 kampe, hvor han scorede 36 mål. Så han henledte den stærkeste klub i Italien - "Juventus", der først lejet en angriber i 2,5 millioner euro, og derefter købte rettighederne til det for en anden 15,5 millioner euro.

To og et halvt år Matri brugt i "Juventus", spiller et 81 spil og scorer 29 mål, inden sommeren 2013. "Milano" har besluttet at købe hans elev for 11 millioner euro. Men det var en anden fejl i lejren "Rossoneri" Matri har ikke spillet: i seks måneder i de 18 kampe, har han scorede kun ét mål, og derefter gik på leje igen. For halvandet år havde han været i "Fiorentina", "Genova", og igen i "Juventus", men spillede i alt 47 kampe, scorede blot 14 mål. Som et resultat, den sidste sæson Matri brugt på lån i "Lazio", hvor i 29 kampe hvor 7 mål, og om sommeren 2016, når hans kontrakt med "Milan" er udløbet, har underskrevet en to-årig aftale med den "Sassuolo", hvor han spillede syv kampe, men men han har undladt at score et enkelt mål.

Forestillinger for landsholdet

For det italienske landshold angriber tilbragte i alt syv kampe, hvilket gør sin debut i marts 2011 et spil mod landsholdet i Ukraine. Han kom fra bænken og straks scoret et mål, som var den eneste i sin karriere. Siden Matri spillede seks kampe, men aldrig scoret, og den sidste gang det nationale hold, han trådte på banen i juni 2015.

Personlige liv

Som for hans personlige liv spiller, så Alessandro Matri og hans kæreste Federica Gran, der arbejder studievært, model, og er også en sanger, var involveret mere i 2009. Hun blev snart hans kone. Federica yngre spiller i seks år.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.