FormationInternet uddannelse

AIS: hvad og hvor det bruges?

I øjeblikket meget populære AIS. Hvad er hun kan lide, og hvad der er unikt, vil blive drøftet i denne artikel. Det skabte i Republikken Bashkortostan at sikre en integreret tilgang og automatisering af mange opgaver.

softwarefunktioner

Mange problemer vil hjælpe med at løse AIS. Hvad er det, hvad er de anvendelsesområder?

 • vedligeholdelse af elektroniske gradebook;
 • kontrol og tilstedeværelse;
 • den automatiserede måling magt;
 • beregning af forældrenes betaling;
 • holde en elektronisk dagbog;
 • indførelse af ikke-kontante betalingsformer magt.

Faktisk multifunktionelle AIS. Hvad er under den og forstå, hvordan det kan hjælpe, vil være i stand til at evaluere undervisning personale. Resultatet af frugtbart arbejde på projektet var et produkt kort "studiekort". Han er en elektronisk identifikator.

Funktionalitet af programmet:

 1. Reduceret billetpris på offentlig transport.
 2. Elektronisk springe skole.
 3. Betaling for mad i skolens cafeteria eller kantine med en elektronisk pung.

Ikke alle ved, hvad AIS "Uddannelse". Systemet er praktisk, idet det tager hensyn til alle de oplysninger sikkerhedskrav, som er defineret af den føderale lov om persondata. Den kommercielle drift blev indført i oktober i år. På nuværende tidspunkt er det ikke så almindeligt, og de færreste ved, hvad AIS "Uddannelse". Er forbundet til produktet er i stand til at opnå en rådgivende og metodisk support og vedligeholdelse.

Egenskaber "Ezine"

Automatiseret informationssystem "Elektronisk Journal" er en helt gratis, praktisk og alsidigt system. Den er designet til e-journal og dagbog.

Elektronisk magasin skabt under hensyntagen til kravene i programmerne offentlige uddannelses- og udviklingsplaner for skole automatisering proces. Produktet hjælper med at etablere en fælles kommunikation rum, hvor deltagerne af undervisningsaktiviteter modtage oplysninger om spørgsmål af interesse.

Fordelene ved "elektronisk dagbog"

Hvad var det vigtigste i afsnittet udviklingen af AIS "Uddannelse", "elektronisk dagbog"? Eksperter levet i stand til at arbejde i tæt kontakt med direkte kunder. Fordelen ved produktet er let at bruge. Mange gange er det anerkendte system, hvor du kan arbejde intuitivt med en enkel grænseflade. AIS "elektronisk dagbog" kan mestre underviser i alle aldre. Den er kendetegnet ved høj ydeevne og overkommelige kundesupport, pålidelig i drift.

gratis version

Det tilbyder et stort antal funktioner.

 1. Du kan holde en elektronisk tidsskrift for komplekse pædagogiske komplekser.
 2. Forudsat arbejdet i førskole-divisioner.
 3. Uddannelsesinstitutioner kan gå helt på grund af præstationer i elektronisk form, og glemme alt om afviklingen af papir magasin.
 4. Programmet har en funktion til at danne en trykt version af standarden af tidsskriftet i slutningen af skoleåret.
 5. Programmet kan være fyldt med information om videreuddannelse, efter-skole dag, en hytte og familie læring.
 6. Takket være de fleksible system, parameterindstillinger kan gennemføres e-zine under hensyntagen til de mange funktioner i den pædagogiske proces, udført i uddannelsesinstitutioner af forskellige typer.
 7. I indstillingerne kan du oprette ethvert system af evaluering, klassificering af typer af arbejde, metoder til beregning af subtotaler og regler attest.

Brugere hurtigt forstå, hvordan man arbejder med programmet, og hvad AIS (AIS). Produktet byder på et væld af funktioner med at automatisere rutinemæssige operationer.

overholdelse af kravene

Programmet opfylder de moderne standarder. Det indebærer integration af tjenester på baggrund af byen eller en bestemt region, imødekommer de henstillinger om at gennemføre videnskabelige tidsskrifter i elektronisk form og kravene til personlig datalagring og forarbejdning sikkerhed.

Information produkter

Udviklere tilbyde brugerne fleksibilitet til at vælge informationssystemet. Det er i stand til at levere en fuld skala drift af uddannelsesinstitutioner og samspillet med de studerendes forældre.

Uddannelsesinstitutioner kan købe produktet AIS. Hvad er, og hvordan man bruger programmet gratis, kan findes efter registreringen. Det har alle de funktioner, du har brug for at færdiggøre arbejdet i gymnasiet.

AWP "hoved lærer" er designet til at arbejde på forhånd. Det vil bidrage til at lette arbejdet med hensyn til planlægning og overvågning af uddannelsesaktiviteter. Med det vil være lettere at organisere certificeringsprocessen og løse andre administrative problemer.

Et modul til forberedelse af udskrivning former for certifikater indeholder yderligere funktioner og tjenester. De vil hjælpe til mere præcist at løse de særlige problemer i nogen uddannelsesinstitution.

AIS muligheder

For at tjekke e-mail eller papir ansvarsforsikringens politik, der er en base af SAR AIS. Det giver dig mulighed for at kontrollere status for den form ved dens nummer. Desuden er det muligt at bestemme køretøjet er forsikret under en særlig form, at dets licens nummer, chassisnummer, VIN-kode finde ud af, hvorfor ingen gyldig forsikring.

Populære kontrol af føreren af MSC-baserede AIS SAR. Med hjælp fra en bonus-malus-koefficient er det muligt at bestemme værdien af ansvarsforsikringens politik. I 2013 blev det umuligt at skrive en politik uden en anmodning fra dette forhold på grundlag af det automatiserede system af den russiske Union af forsikringsselskaber.

Multifunktionalitet "elektronisk dagbog"

For forældre til elever udviklet en gratis e-tidsskrift. Takket være systemet med forældrekontrol får mulighed for at stifte bekendtskab med alle de data om ydeevne. Oplysninger kan præsenteres i form af sms-beskeder, rapporten via e-mail af nye kommentarer og mærker, skole nyheder, overvågning af fremskridt, og en statistisk analyse af eksamener.

Skole e-zine er en avanceret skridt inden for informationsteknologi. Dens største fordel er brugervenligheden, uundværlig støtte i automatisering af den pædagogiske proces. Produktet indebærer fri afbenyttelse. Før du begynder at bruge programmet, er det nyttigt at vide om funktionerne i systemet produkter, skal du sørge for at læse om skole, forældre, partnere.

produktfordele

Afhængig af sammensætningen af pakken kan forbindes til en bestemt skole at ændre programmet. AIS "Uddannelse", "elektronisk dagbog" er en gratis e-zine, som har alt hvad du behøver til jobbet. Modulerne er inkluderet i systemet efter registrering.

AWP "skolelederen" er et unikt system til at løse problemer. Med den kan køre og overvåge uddannelsesprocessen. Det er beregnet til uddannelsesinstitutionen administration. Ekstra funktion er beregnet til brug for en bestemt uddannelsesinstitution.

elektroniske journal funktion / dagbog

Det er bare de vigtigste:

 1. Expose evaluering.
 2. Juster de forskellige evalueringssystemer.
 3. Tilpas som ønskede symboler og skilte til evaluering, dobbelt vurdering.
 4. Støt de typer af job og fastsatte typer.
 5. Låsning metodiske foreninger.
 6. Begrænse dato magasin redigering.
 7. Manuel konfiguration mulighed for at redigere.
 8. For at kommentere arbejdet og evaluering.
 9. Kommentarer og observationer af studerende.
 10. Vis gennemsnitlig score, og den kategori af studerende.
 11. Hvis du vil optage lektier, lektioner tråde vedhæftede filer.
 12. Vedligehold kalender-tematisk plan.
 13. Vedligehold lærebøger referere bøger.
 14. Udfør lektier tidsskrift.
 15. Optag individuel hjemmearbejde.
 16. Læreren påpeger tid til at lave lektier.
 17. Informere om tidsplanen og lektioner udskiftning.
 18. Oprethold en to-ugers tidsplan.
 19. Udarbejde integrerede og kombinerede lektioner.
 20. Støt foredraget og præsteseminarium systemet, gruppe, vandløb, gruppe forening.
 21. Bly udskiftning bog at gøre hende tilmeldingsblanket bord.
 22. Analyser bevægelighed for studerende.

konklusion

Det er ikke alle de funktioner, der er i programmet. Fordelen ved at bruge AIS at optimere aktiviteten er indlysende. Produktet er praktisk, fordi det giver alle deltagerne at være opmærksom på skolernes anliggender. Udviklerne sørgede for at forenkle arbejdet for alle deltagere i den pædagogiske proces.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.