FormationInternet uddannelse

Lærer fjernundervisning. Fjernbetjening anden grad pædagogisk

I dag vil vi tale med dig om, hvordan du får uddannelse lærer afstand, samt om dens funktioner. Efter alt, har den moderne verden blevet stadig anvende og udvikle metoder til at opnå viden, som ikke kræver konstant menneskelig deltagelse i forelæsninger og klasser. Lad os gå videre til studiet af vores nuværende tema.

Hvad er afstanden?

Men før jeg tale med dig om, hvad en lærer fjernundervisning, så lad os diskutere, hvad det vil sige at gøre såkaldt afstand. Hvad er dens fordele og ulemper?

Fjernundervisning - en ny form for tilegnelse af viden, som ikke kræver den konstante tilstedeværelse af studerende på universitetet. Alle klasser er afholdt gennem et særligt system online. Hele læreproces registreres i den elektroniske gradebook, studerende giver opgaver og tildele dem til udførelsen af en bestemt periode. Få fjern undervisning, lærer , herunder, i virkeligheden, mere kompliceret end prouchitsya på "ochke". Efter alt, kan der nødt til at lave en plan for deres studier. Ikke desto mindre, som at få "tårn" er meget populært. Du kan også få en fjernbetjening sekund videregående uddannelse: pædagogisk, teknisk, matematisk, humanitært. Generelt nogen. Det vigtigste er at finde den rigtige universitet. Så lad os nu tale mere om, hvad der kræves af studerende, der ønsker at fjernstyre modtage lærergerningen.

fordele

Pædagogisk, fjernundervisning har en enorm fordel i forhold til andre typer af læring. Faktum er, at studerende i fuld tid er næsten blottet for personlige tid. Det behøver ikke mulighed for at arbejde og få erfaring. Korrespondance og aften uddannelse - er naturligvis, en god mulighed, men kun når i aften en mand har tid. Og hvis du har en familie og små børn? Lad dem der er ingen, og tage med dig i skole, især når de er meget små - ikke den bedste løsning.

Så kom til hjælp og "afstand". Du behøver ikke at bryde væk fra de sædvanlige sager. Efter alt, læring er gennem webinarer over internettet. Du en vis tid vil blive givet (normalt inden næste session), hvor du skal passere hele kontrol, kontrol og andre opgaver. En specifik dato du definerer dig selv. Det vil sige, at du vil - hånd over hele den første dag efter modtagelsen af de opgaver, du ønsker - i sidste øjeblik. Hertil kommer, at prisen for denne type træning er altid glad.

Selvfølgelig skal vi ikke glemme, at læreren fjernundervisning giver eleverne mulighed for at modtage undervisning på tidspunktet for en stor oplevelse i deres erhverv, og parallelt du kan deltage virtuelle foredrag. Disse fordele ikke fundet i nogen form for viden. Efter alt, er klasser afholdes online. Især nyttigt denne tilgang for dem, der får en anden "tårn".

Hvad kræves der af alle

Så uanset hvor du prøvede at gøre, er der generelle krav, der gælder for alle områder af "afstand". Hvis du beslutter at få fjernundervisning: pædagogisk, humanitær eller teknisk - så skal du vide, hvad at forberede. Efter alt, jo før du filen alle nødvendige dokumenter, jo hurtigere finde dig selv blandt de heldige-distantsionnikov. Så først og fremmest se på dig muligheden, når du beslutter at tage straks dette skridt efter ungdomsuddannelserne.

Først og fremmest vælger et universitet, hvor du kan få den nødvendige viden til fjernsupport. Om det, hvor der er en sådan mulighed, vil vi tale med dig senere. Efter dette, skal du bruge 4 billeder 3 på 4 (standard for dokumenter) i farver. Hertil kommer, at også brug for dette certifikat for at bestå eksamen og certifikat. Typisk konkurrencedygtig modtagelse i fjerntliggende gymnasier ikke. Anyway, så vidt det har ikke været bemærket nogen studerende, der ikke er tilmeldt, når de anvender.

For at få en grad i undervisningen på afstand, bliver du nødt til at bestå eksamen. Dette gøres normalt i skole. Hvad du skal gøre? Russisk sprog og matematik - obligatoriske fastsat alle studerende. Hertil kommer, afhængigt af retningen fra du bliver nødt til at have resultaterne i biologi, samfundsfag eller historie. Typisk kan disse oplysninger findes på universitetets hjemmeside. Efter dette, gå til gren med dokumenterne og anvende. Du kan sende alle de "papir" post i den overordnede universitet. Vent på et svar og begynde at lære.

Da han dimitterede fra gymnasiet allerede ...

Hvis du er uddannet fra et universitet én gang, men ønsker at få viden om og om igen, men denne gang ikke så meget fjernundervisning tilgang perfekt for dig. Læreruddannelsen falder ofte ind i området for særlig opmærksomhed "distantsionnikov". Da det viser sig, fordi folk ikke kan være i de 17-18 år endelig beslutter, hvad speciale, de gør, hvor og af hvem de ønsker at arbejde i fremtiden.

Hertil kommer, at meget ofte de studerende, lærerne har brug for tilstedeværelsen af en anden uddannelse for en prestigefyldt job. Så opstår spørgsmålet: "Hvordan kommer den?". Efter eksamen fra high school fuldtidsstuderende, folk synes at allerede nødt til at begynde at arbejde og forsørge sig selv, ved hjælp af uddannelse modtaget i praksis. Så kom til hjælp af forskellige muligheder. Hvis tidligere ofte brugt "zaochku", nu er det lidt til at flytte "afstand". Så nu, når vi allerede kender, i hvilke tilfælde, og hvorfor kræver en anden "tårn", kan vi tale nærmere om at ansøge om en ny og moderne form for viden. Det er værd at bemærke, at alle fag undervises i fuldtidsuddannelse, og uden undtagelse, "pass" og "på afstand".

forberede dokumenter

Så først vi nødt til at forberede alle de nødvendige dokumenter. Selvfølgelig, at tage de eksamener igen, når du lige har forsvaret en afhandling, du er nogen efterspørgsel vil ikke. Men hvis du får noget, du har brug for at vise, som bevis for modtagelsen af den anden "tårnet".

Hvis du vil få den anden videregående pædagogisk uddannelse - fjernundervisning dig perfekt. Men for modtagelse bliver nødt til at give universitetet alle de dokumenter, der bekræfter afslutningen af undersøgelser i en given institution. Der vil scanne diplom og dens bilag. Så gør de billeder og velkommen til at skrive en ansøgning med en anmodning om at tage dig i en eller anden universitet. Men nu vil jeg tale med dig om, hvor meget du kan gøre.

Vi er på udkig efter et sted

Så du har besluttet at få en anden grad, og på afstand. Ja, og læreren! Vidunderligt. Bare ting - som du kan gøre? Lad os prøve at forstå.

Faktisk er mulighederne mange. Efter alt, vil du ikke være bundet til universitetet. Alt hvad du har brug for - det er internettet og udføre opgaver, når du er komfortabel. Så du kan sætte sig ned og finde alle de nødvendige oplysninger. Se hvad andre studerende er tilbage tilbagemeldinger-distantsionnikami før kommet til denne type uddannelse. Her er et par muligheder, som kan forelægges til en anden undervisning "tårn".

Den første mulighed - det er den Moskva Universitet RosNOU. Han har længe været at tilbyde folk tjenester til levering af den anden videregående uddannelse på afstand. uddannelse periode er 3,5 år.

Hvis du ikke ønsker at studere i Moskva, kan du vælge den Pyatigorsk State Linguistic University. Også her er der et pædagogisk fjernundervisning. Til optagelse krævede grad og 5 års "gratis" tid.

Faktisk kan du endeløst liste, hvor man kan gå deltagere distantsionniku. Liste over universiteter er enorm. Men efter kommende lærere kommer til slutningen af uddannelsen, der er en logisk spørgsmål: "Hvor er beskyttelsen af eksamensbeviset?". Lad os prøve at besvare.

resultat

Så du næsten fik en anden grad i undervisningen på afstand. Der var én gennembrud - beskyttelse af eksamensbeviset. Efter at du vil være i stand til at nyde at lange års træning ikke var forgæves. Men hvordan vil du forsvare?

Afhængigt af hvad universitetet blev valgt, vil du blive forsynet med forskellige former for formidling og beskyttelse af graden arbejde. Normalt studerende har brug for at møde personligt. Og det er her, - det er et godt spørgsmål. Der er to muligheder - enten du vil være beskyttet mod den forælder institution eller komme til filialen, som er beliggende i din by. Selvom du kan finde sådanne universiteter, hvor du beskytter huset vil blive løst ved hjælp af et webcam og en mikrofon. Så for alle at se, at du - det er dig og ikke en anden. Så få en anden grad i undervisningen, og du får den fulde ret til at arbejde i mere prestigefyldte steder.

konklusion

Hvad er der tilbage at sige? Måske kun at fjernstyre tilegne sig viden - det er en fornøjelse. I den tid, der bruges på uddannelse, vil du være i stand til at finde den praksis, som er så nødvendig, når der arbejdes. Ja, og konstant styrke hendes teori. Det er et spørgsmål, som du vil være i stand til at arbejde og lære på samme tid. Og intet arbejde vil ikke forstyrre deres studier eller arbejde undersøgelse.

"Distance" - er ikke bare en ny form for læring. Det er kun en pointer til den rigtige sti for studerende. Alt andet skal de "få" på egen hånd. Den bekymring er, at hele læringsprocessen er under tilsyn af hver fremtiden kandidater selv. Vær ikke bange for at handle. Vælg et kollegium, som du ønsker - og gå efter det!

Husk, at efter endt uddannelse vil du være i stand til at arbejde som lærer, vejleder, og nogle gange endda en psykolog. Under alle omstændigheder får du mulighed for at arbejde med børn. Men ikke alle har tid til at deltage i foredrag personligt eller in absentia. Så videre gennem fjernundervisning kommer. Læreruddannelsen - det er en nødvendighed, som vil give dig en glimrende mulighed for at arbejde i uddannelsesinstitutioner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.