FormationInternet uddannelse

Valg og uddanne ledere

Den "familie" af virksomheder til at rekruttere på grundlag af slægtskab eller bekendt, endte et sted i midten af 90'erne.

De længere, jo bedre arbejdsgivere indse, at udvælgelsen og uddannelsen af ledere - et meget vigtigt spørgsmål og kræver faglige færdigheder og kundskaber. Ja, selvfølgelig, for at finde en specialist i dit område, ganske godt kendskab til faget. Nå, pludselig højt niveau professionelle vil være vred og trættekær, ikke passer ind i teamet? Hvad hvis han, efter at have opnået den tillid ledelse og få adgang til hemmelighederne i selskabet, vil gå til konkurrenterne, tiltrak lidt bedre forhold og højere lønninger. salgsafdeling - et sted for koncentration samtidig en masse penge og smarte, folk, der kan arbejde med dem. Ja, selvfølgelig, holde styr på uærlighed er muligt og nødvendigt, og det er gjort. Tja, hvis en sådan medarbejder simpelthen fjerner kontanter og flygte til en ukendt destination?

Faktisk burde denne tillid være baseret på professionalisme arbejderne rekrutteringsbureauer samt på tre søjler - professionalisme, psykologisk modstandskraft og mental sejhed. Med den første er nemmest. Dette kriterium bestemmer, hvordan medarbejderen ved sin virksomhed, hvis han er villig til at lære mere gennem kurser og lære nye teknikker på egen hånd. Dette problem er løst, hvis arbejdsgiveren selv er godt orienteret i den tilsigtede erhverv, adfærd diverse kurser og træninger på salget, tager sig af kompetence og uddannelse af sine medarbejdere. Psykologisk modstandskraft - mere subtile spørgsmål. Dette kriterium handler om at forstå menneskets natur, hans evne til at kommunikere, at afgøre, om han er egnet til et eksisterende hold. Selvfølgelig er det muligt i denne sag er baseret på den store erfaring, men det er bedre at have tillid til professionelle psykolog. Mental sejhed - den mest ønskelige, men også den mest vanskelige at bestemme kvaliteten. Det gemmer ikke uddannelse af aktive salg til salgsafdelingen eller et videokamera i virksomhedens bygning. Denne mulighed indebærer menneskelig integritet, loyalitet ledelse. Det bestemmer sandsynligheden for tilbagetrækning til konkurrenterne med al udvikling. For at vurdere medarbejderens moralske stabilitet korrekt, kræver det ikke kun viden eller ekspertise, men også den såkaldte professionel flair. Det er ikke kun - instinkt, ikke af viden, upålidelige ting og stole på det ikke det værd. Her er der, hvor der er behov for HR-medarbejdere - folk, der er uddannet og professionelt involveret i udvælgelsen af personale. At de vil finde dig et geni programmør eller en professionel revisor, får de ansatte i salgsafdelingen. Uden deres deltagelse, ingen omkostninger og videreuddannelse og omskoling medarbejdere - der, hvis ikke dem, at vide præcis, hvad der mangler er denne mand at blive en succes? Og hvilken bedre måde at tilbringe - kurset, der involverer psykisk lindring og konsolidering af personale i en enkelt hold, eller almindelig salgstræning?

Selvfølgelig gør rekrutteringsbureauer ikke nødvendigvis anvendelse. Kast dig ud i rekruttering personligt til dig ingen forbyder, men tænker over det, og der er forløbet tid og nerver af de penge, som du vælger at spare på behandling i rekrutteringsbureau. Du kan opleve, at din tillid til deres viden og erfaring til at ramme, og hårdt nok til din tegnebog er. Selv hvis medarbejderen vil blive fundet krystal ærlig professionel og mester i sit håndværk, hvor mange penge vil passere dig ved, og forblive rede for og ufortjent, så længe du taler personligt med hver af kandidaterne?

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.