Af teknologiElektronik

Hvordan man vælger en bevægelsessensor til at beskytte omkredsen?

Til beskyttelse af omkredsen på markedet præsenterer en bred vifte af bevægelsessensorer. De adskiller sig indbyrdes primært af den type modtager. Modellen kan være konstrueret til to eller tre bjælker. Thyristor enhed sædvanligvis monteret relæ type. Betjene flere enheder fra en konventionel adapter.

I gennemsnit påvisningszonen ikke overstiger 50 meter. I dyre bevægelsessensorer vifte af gaden kan være 100 meter. For at vælge den enhed, du skal overveje de vigtigste producenter og specifikke modeller.

Oversigt luksus sengetøj sensorer 100

Disse bevægelsesfølere til beskyttelse perimeter arbejde offline. I alt tre modeller af sensoren er forudsat. Rækken af den præsenterede modifikation er lig med 55 meter. Strømforsynes fra adapteren 12 volt system til beskyttelse mod falske alarmer er tilvejebragt i apparatet. Det er også vigtigt at bemærke, at den tilladte indhold for bevægelsesføleren fugt er lig med 22%. Sne eller regn præsenteret af enheden er ikke bange. Køb denne model, kan brugeren til en pris på 5500 rubler.

Egenskaber sensorer 110 luksuriøse håndklæder

Disse bevægelsesfølere til beskyttelse omkreds (gade) er kompakt. Hvis vi taler om de egenskaber, er det vigtigt at bemærke, at rækken af lig med så meget som 60 meter. I alt tre modeller af sensoren er forudsat. Vejer kun en blok 320, indretningen lodrette vinkel dækningen er 10 grader. Det system til beskyttelse mod falske positiver i modellen der.

Hvis du mener de sagkyndiges udtalelse, installation af modellen er meget enkel. Den mindste tilladte driftstemperatur bevægelsesføleren ikke overstiger -15 grader. Sne eller regn, denne model er ikke bange. Hvis det er nødvendigt, kan enheden anvendes udendørs eller indendørs. Direkte adapter leveres som standard med 13 V. Systemet med beskyttelse mod frysning i dette tilfælde er. Lodrette vinkel for dækning, modellen er lig med 12 grader. Støv og fugt er ikke bange enhed. Den maksimalt tilladelige temperatur af sensoren bevægelse er lig med 45 grader. Du kan købe det for 5900 rubler.

Luksus sengetøj 135 Parametre

Disse bevægelsesfølere til beskyttelse perimeter (trådløs) er ganske populære i dag. For det første de adskiller robust. Installationen af blokke er ganske enkel. Sensorer anvendes i modeller med høj følsomhed. Rækken af systemet er 8 meter. Om nødvendigt kan strålen vinkel ændres.

En blok vejer kun 310 g er også vigtigt at nævne, at modellen uden problemer forbundet med ledningsloopen. Beskytte systemet mod indbrud er tilvejebragt. Køb model, kan brugeren til en pris på 6100 rubler.

Kendetegn lightwell LBX-100

Denne bevægelsessensor til perimeter sikkerhed for store dele. Et karakteristisk træk ved indretningen er en lavt strømforbrug. I alt tre modeller af sensoren er forudsat. Det system til beskyttelse mod falske positiver i enheden der. Rækken af udstyret er 65 m. Apparatet får strøm direkte fra AC-adapteren er 12 V.

Den mindste tilladte driftstemperatur bevægelsesføleren er lig med -20 grader. Beam Angle i dette tilfælde kan brugeren justere. Støv eller fugt model er ikke bange. Hvis du mener eksperterne, installationen enheder er ganske enkel. Køb de nævnte bevægelsessensorer at beskytte, kan være på markedet i 6200 rubler.

Oversigt lightwell LBX-320 sensorer

Denne bevægelsessensor til perimetersikring har kvalitet thyristor enhed. Hvis du mener anmeldelser af købere, så modellen er ganske høj følsomhed. Rækken af udstyret er lig med 55 meter. Power modifikation gennem adapter 10 V. detekteringsområdet mønster er lig med 35 meter. Til gengæld forsinkelsestiden for alarmen er omkring 0,2 sekunder. Boliger i dette tilfælde er lavet af plastik pc-serien.

Ved wire loop model får lov til at forbinde. Enhed er vedhæftet er oftest på røret. Parameter energiforbrug er omkring 35 mA. Den mindste tilladte driftstemperatur bevægelsesføleren er lig med -20 grader. beskyttelsessystem indbrud det giver. Prisen for denne model er lig med ikke mere end 5.500 rubler.

Funktioner sensorer lightwell LBX-455

Denne bevægelsessensor til perimetersikring har mange fordele. Først og fremmest er det vigtigt at nævne den langtrækkende. Thyristor enhed anvendelse deri pulserende type. Direkte sensor har tre stykker. Indretningen strømforsynes fra adapteren 12 V. Afvej nøjagtigt én blok 320, beskyttelse systemet mod fugt og støv i apparatet er.

Om nødvendigt kan modellen forbundet til et kabelbaseret sløjfe. Installeringsanordning kan udføres på røret og på væggen. Den mindste tilladte driftstemperatur bevægelsesføleren er i nærheden af -17 grader. Modtageren i dette tilfælde er sat til 3,5 A. salg repræsenteret ved bevægelsesføleren til en pris af 4600 rubler.

Parametre lightwell LBX-590

Denne bevægelse sensor er en meget efterspurgt. For det første er det valgt købere af høj følsomhed. Rækken af systemet er 60 m. Den vandrette vinkel dækning af så meget som 90 grader. Det system til beskyttelse mod hacking enheden har. modifikation er drevet af adapteren 13 V. Acceptable fugtighed lig med 23%. alarm off tid er ikke mere end 0,2 sekunder. Salg præsenterede stråling sensor til 6200 rubler.

Egenskaber Selco SBT-60

Denne bevægelsesføler er lavet med kvalitet høj følsomhed modtager. Rækken af systemet er gyldig i 80 meter. Brug udstyr kan være i et åbent område eller indendørs. enheder kan installeres på bordet, hvis det er nødvendigt. frost beskyttelsessystemer i modellen forudsat. Sats for energiforbruget er lig med 33 Ah. Den maksimalt tilladelige temperatur, ved hvilken sensoren er i stand til at operere aktiv, stostavlyaet højst 45 m. denne model er ikke påvirket af støv eller regn. I butikkerne er det solgt til en pris af 5400 rubler.

Oversigt Selco SBT-70 sensorer

Disse bevægelsesfølere til beskyttelse omkreds (standalone) er meget populære på grund af enkelheden af sit design. I denne model er der kun to sensorer. Rækken af systemet er lig med 45 meter. Hvis det er nødvendigt, kan modellen være installeret i rummet. detektionszone i gennemsnit er 35 meter. En blok vejer kun 340 g

Nævnte bevægelsesføler hus er fremstillet af kunststof. Til tilførsel udstyr tilvejebragt i kittet adapteren 12 V. Modtagerapparatet 3 er tilvejebragt ved A. Umiddelbart thyristoren er installeret pulserende type. På markedet, er denne model sælges til en pris på 5700 rubler.

Egenskaber Selco SBT-80 Sensor

Denne bevægelsessensor er kendt for sin beskedne størrelse. I dette tilfælde er der tre sensorer. Om nødvendigt kan modellen være forbundet til et kabelbaseret sløjfe. Beskytte systemet mod indbrud installeret enhed. Vandret omslyngningsvinkel er mindre end 80 grader. Power modifikation udføres kun gennem adapter 10 V. apparat vinkelindstilling evnen stråle er tilvejebragt. Køb model, kan brugeren til en pris på 5200 rubler.

Parametre Optex LX-402

Denne bevægelsesføler er udstyret med høj kvalitet modtager. I alt tre sensorindretning er tilvejebragt. For den indendørs model er ideel. Det er også vigtigt at bemærke, at fabrikanten indeholder bestemmelser om beskyttelse af systemet fra falske alarmer. Om nødvendigt kan indretningen monteres på en væg. Range systemet var 80 m. Der tilføres strøm fra adapteren 12 V. Frostsikring enhed er tilgængelig.

Vandret dækning vinkel er lig med 80 grader. Hvis fugt er tilladt at bruge enheden. Afbrydelse tid i dette tilfælde er lig med 0,3 sekunder. Maksimal bevægelsesføler driftstemperatur er 45 grader. Prisen for den præsenterede model er omkring 5600 rubler.

Kendetegn Optex LX-505

Denne bevægelsesføler at beskytte omkredsen er lavet med tre sensorer. Power modeller leveres af adapteren 13 V. Rækken af systemet er lig med 70 m. Det er også vigtigt at bemærke, at fabrikanten tilvejebragt for at beskytte systemet mod frysning. Boliger i bevægelsesføler er fremstillet af kunststof. Thyristor enhed i modifikation gælder pulserende type. Om nødvendigt kan indretningen være forbundet direkte gennem en trådløkke. Salg sagde bevægelsessensor til en pris af 4700 rubler.

Oversigt sensorer Optex LX-507

Dette er en billig og alsidig strålingssensor til beskyttelse. Han passer til åbne områder og lukkede rum. Et særligt træk ved modifikationen er følsom modtager. Om ønsket kan modellen monteres på røret.

Vejning enhed i dette tilfælde præcist beskyttelsessystem 310 fra at bryde enheden er offline. Range virkningsmekanisme system er lige så meget som 68 meter. Thyristor enhed installeret af producenten af relæet type. Model sælges i butikken for 4500 rubler.

Funktioner Sensorer Optex LX-622

Disse laser bevægelsesfølere for perimeterbeskyttelse lavet specielt til store områder. Systemet effektive rækkevidde ikke overstiger 80 meter. I alt tre sensorudstyr billede. Følsomheden af deres relativt høje. Hvis det er nødvendigt, kan modellen monteres på en pæl.

Huset er i dette tilfælde fremstillet af plast. System Interrupt Tid - 0,3 sekunder. Den horisontale omslyngningsvinkel er mindre end 75 grader. bevægelsesføler drives via adapteren 10 V. system til beskyttelse mod fugt og støv der. Køb en modifikation, at brugeren kan for 5800 rubler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.