Intellektuelle udviklingAstrologi

Tiger og hund: Kompatibilitet østlige horoskop

Meget interessant par i den østlige horoskop er Tiger og hund. Kompatibilitet af mennesker født i år af disse dyr, er meget lovende. Før du fortælle os om det, det er værd at bemærke den opmærksomhed karakteristika en tigre og hunde. En masse af dem.

tiger

Folk født i år af dyret, meget generøs, modig og ærlig. de er også charmerende, vittig, elegant og viljestærke. Dette er deres vigtigste positive kvaliteter. Men der er også negative. de ofte højrøstet, aggressiv, hensynsløs og indbildsk. Men kun med disse folk, at de ikke anses - ved tilstrækkelig begrundelse. Hvis Tiger lader sig denne opførsel, manden fortjener det tydeligt.

Disse mennesker er munter og venlig. De elsker at have det sjovt i selskab med dem, der er kære til dem. Og de kan lide ændringerne. Og spontanitet. De kan nemt, for eksempel for at sælge et par af guld smykker, tage en ferie og gå slappe sted til udlandet i et par dage. Og hvis de planlagte bygge huse, så Tiger vil begynde at tænke over, hvordan det vil give, endnu før fundamentet er lagt.

På trods af at mennesker født i år af dyret, er uafhængige, er de stadig pålidelige. De kan stole på. Af den måde, de ser ægteskabet som en obligation af kærlighed, ikke som indespærring i fangenskab. Dog kan ikke alle forstår impulsivitet, følelsesmæssige foranderlighed og Tiger, men ellers leve med det nemt.

hund

Man-Dog, som en kvinde, født i året - en mand trofast og hengiven. Dette er ikke kun en god kone, men også gode venner. De kan fortælle dig noget, og ikke være bange for, at mysteriet om nogen lærer. Sandt nok, den menneskeskabte hund i vrede er forfærdeligt. Det er bedre ikke at vrede. Fordi dårlig handling, vist i forhold til det, provokere uforudsigelige reaktioner. Under alle omstændigheder, tabet af en ven forudsat.

På trods af, at hunden er en masse venner og kammerater, støjende overfyldte partier, de ikke kan lide. Sådanne personer mere intim atmosfære for alle. Og alligevel er det meget vigtigt at finde en mand, der ville blive ikke blot en forståelse ægtefælle, men også en loyal ven.

Udsigten til en potentiel alliance

I et sådant par, som Tiger og Hund Kompatibilitet normalt udvikler meget godt. Relationer er bygget på gensidig respekt og kærlighed. Men følelser sjældent bryde ud ved første øjekast. For det første fyr og pige kigger på hinanden. Og først derefter få afløb for følelser.

Et par gode anses for at være den union "Tiger Dog". Horoskop siger, at hver af disse mennesker vil finde i sådan et forhold er, hvad han manglede. Tiger vil finde afslapning og ro. Det ophører med at være alt for voldsom og følelsesladet. Efter hans partner, vil født i året for hunden forstår det poluvzglyada og altid vedligeholde. I løbet at Tiger ville være utrolig taknemmelig og, hvis noget, vil gøre noget for lykke sin anden halvdel.

Ja, Tiger kan undertiden blusse op. Men hunden vil altid finde de rigtige ord til at berolige ham. Og selv fortælle dig, hvordan at handle.

Ægteskab og familie

Du kan bare sige, at et lykkeligt liv for to - det er det, der venter på et par som Tiger og Hund. Kompatibilitet af deres normalt opnået sådan. Hvad er deres lykke? Pige hund vil hjemmegående, en fremragende værtinde og loyal, kærlig og forståelse kone. Man-Tiger Buda tilfreds med det. Og for alt det gode, det ville gøre for ham, vil han takke hendes opmærksomhed, omsorg, kærlighed og uendelig ømhed. Sådan er forenelige "Hund-Tiger".

Manden, som er født i året for den første dyr, bliver nødt til at tage en ledende rolle på et tidspunkt. For når en pige bliver født tiger smule mere kompliceret. Denne person værdsætter sin frihed. Og ægteskab er ikke revet. Hvis mennesket-hund ikke tager deres hænder ledelse og initiativ til registratoren kontor vil ikke komme aldrig. Han vil ikke lide hende for meget frihed. Men ingen grund til at være jaloux. Disse piger er ikke sandsynligt, at ændre. Hvis en fyr giver hende nok vilje, som reaktion på at modtage hengivenhed og kærlighed. Generelt kan en sådan union redde den samlede forretning eller hobby. Fælles virksomhed kan være det faktum, at de samle og forene. Desuden er den almindelige årsag normalt opnået rentable. Partnere vil arbejde som en schweizisk ur. Tiger vil tjene som en entusiast og hund - rationelt omsætte sine ideer til praksis.

Endelig er det værd at bemærke, endnu et forbehold med hensyn til dette par som Tiger og Hund. Kompatibilitet i sengen - det er hvad det handler om. I denne henseende, at parret også gør stor. Mellem dem - LP og endeløs lidenskab. De kan lide at eksperimentere og prøve noget nyt. Så kan du ikke bekymre dig om, hvad deres forhold vil blive til intet. Dette blot sker ikke.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.