SundhedPræparater

Ravfarvet olie: egenskaber og anvendelser

Hvad er rav olie? Billeder af dette naturprodukt kan du finde i denne artikel. Du vil også lære om dets egenskaber og metoder til anvendelse.

Opsummering

Hvorfra der produceres olie rav? Producenten af dette produkt, at det er baseret på rav, som er forstenet fyrretræ sap. Dens medicinske egenskaber har været kendt siden oldtiden. Så fra det græske sprog, ordet "electrum", som betyder "gul", oversættes som "jeg forsvare."

historiske oplysninger

Hvorfor er blandt tilhængerne af alternativ medicin så populære rav olie? For første gang folk har vist deres interesse for rav på grund af sin ekstraordinære skønhed, samt elektrostatiske og medicinske egenskaber. Fossiler af forskellige farver og flot tekstur blev anset magiske og let trøstet af en mand.

For første gang rav blev anvendt til behandling af humane sygdomme i berømte læge Hippokrates. At han forlod sine tilhængere effektive behandlinger hovedpine og tandpine, forbrug, paradentose, søvnløshed og hudsygdomme. Således findeles rav anvendes til behandling af tænderne for at give dem den hvidhed, lysstyrke og renlighed. , Mange mennesker troede også, at dette fossil er i stand til at styrke tænder og mundhule desinfektion.

Over tid, har den pågældende vare lært at lave smør rav. Dens egenskaber og anvendelsesmetoder vi beskriver nu.

Hvordan til at producere?

Hvordan man producerer en ravfarvet olie koncentreret? Som nævnt ovenfor er den vigtigste ingrediens i dette produkt er gul. Tidligere på denne sten til at gøre medicinsk løsning, der bruges en speciel teknik. For eksempel tibetanske læger pulveriseret aktivt produkt til et pulver og blandet det med almindeligt vand. Denne form for medicin er god lechilo grå stær, halsbetændelse, nærsynethed, sygdomme i maven og hjertet. Også ved hjælp af ravsyre vand uddrives fra nyresten og galdeblære, emesis stoppet og hæmoptyse. For at slippe af med purulent sår og tumorer healere anbefalede at anvende en bandage lægges i blød i et lægemiddel løsning på problemet området.

Dag, i stedet for fremstilling af vandbaserede release olieproducenter (rav). Det er også fremstillet ud fra naturlige rav, som er underkastet tør destillation. Samt selve stenen, dette produkt har en række medicinske egenskaber, derfor er det bruges aktivt til kosmetiske formål og til behandling af forskellige sygdomme.

Produktets egenskaber

Hvad er rav olie? Anmeldelser specialister siger, at dette produkt er en fremragende antiseptisk naturlig oprindelse. Det er godt øger immunforsvaret, samt sårheling og har antivirale virkninger.

Efter påføring af værktøjet til huden det absorberes hurtigt og næsten straks trænger ind i de dybere lag.

Vist produkt meget ofte anvendes i praksis til dermatologisk behandling af hudsygdomme, såsom udslæt, psoriasis, herpesinfektioner, trofiske ulcera, tryksår, forbrændinger og forskellige sår.

olie Egenskaber

Olie Amber «Sambia», samt lignende produkter fra andre producenter har en unik rig harpiksholdige aroma. På grund af denne usædvanlige egenskab, at den kan bruges til aromaterapi, herunder behandlingen af øvre luftveje (fx astma).

Olien er bemærkelsesværdigt rav? Dette produkt er fremstillet af naturlige rav, som er helt fraværende nogen tilsætningsstoffer. Det særlige ved nævnte sten er, at det frigives under smeltning ravsyre, samt gasser med en stikkende lugt og en brun væske, som kaldes ether ravfarvet olie.

Ifølge eksperterne, i deres kemiske og fysiske egenskaber af det pågældende produkt er i stand til hurtigt at trænge ikke kun huden, men også i de blodkar og blod.

Hvor brug rav olie? Dette værktøj bruges aktivt i kosmetisk praksis. Det bruges til at forynge, genoprette elasticitet og opstramning af huden. Det er også ofte ordineret som en stærk antiseptisk topikal administration af lægemidlet, som effktivno helbreder sår, acne og revner i huden. Desuden er rav olie ofte bruges til skånsom hårpleje. Dette produkt nærer og styrker hårsækkene, fremmer hårvækst og giver det vitalitet.

Hovedformålet med

Hvilket formål gør en ravfarvet olie? Som nævnt ovenfor, dette produkt er en naturlig antiseptisk. Han er også et antibiotikum og antiviralt middel. Det har en stærk anti-viral og sårhelende egenskaber, immunstimulerende og anti-aging effekt.

Efter at have brugt dette produkt på huden sår heler meget hurtigt. Det er ikke produceret alvorlig ardannelse og nekrotisk væv straks ryddet. Også rav oliebrønd fjerner fibrin belægning. Efter brug af granulering erhverve saftigt klar rød farve.

Med dette produkt, huden sår er muligt at forberede sig til kirurgi på autodermoplasty så hurtigt som muligt.

Under hensyntagen til alle egenskaberne af ravfarvet olie, kan det sikkert bemærkes, at det er almindeligt anvendt til behandling af:

  • sår i endetarmen;
  • mavesår 12 tiperstnoj tarme og mave;
  • sygdomme i huden, herunder bylder, acne, pyoderma, børnesår, dermatofatii, dermatolikoza, herpes, helvedesild, Licosa, psoriasis, Zayed;
  • hudafskrabninger og rifter, tryksår, blå mærker, insektbid, forbrændinger, giftige planter, blærer, ligtorne og vorter;
  • kirurgiske sygdomme, herunder forbryder, trofiske sår, paronychia (inflammation okolonogtevogo valse), liggesår, forbrændinger, purulent sår.

Brugen af olie

Hvordan skal jeg bruge olie rav "Seed"? Producenten hævder, at de måder for anvendelse af produktet er der en enorm mængde. Det afhænger af typen og sværhedsgraden af eksisterende sygdom.

I de fleste tilfælde er det pågældende produkt bruges til massage. Til dette, bruge en lille mængde olie, der blev gnedet ind i huden i 5 minutter. Varigheden af kurset er 10-15 procedurer. Efter at gøre en pause på 20 dage, og kurset genoptages.

Anvendelsesmetoder

Amber olie meget ofte gives til sportsfolk med det formål at varmer op muskelvæv og led før motion eller andre krævende arbejdsmængder.

I nærvær af blå mærker, forstuvninger og skader dette produkt gnides ind i huden for at aktivere blodcirkulationen, beskadiget væv regenerering og acceleration af metaboliske processer i celler.

Smerter i eksacerbationer ostitis, arthritis, bursitis, myositis og polyarthritis ravfarvet olie sammen med andre lægemidler anvendt til smertelindring, og genvinding af metaboliske processer, der forekommer i de beskadigede væv.

I nærvær af sygdomme, såsom lungebetændelse, bronkitis og den almindelige forkølelse nævnte produkt anvendes til vanding af mundhulen for at sikre den baktericide virkning. Også tilvejebragt gnide brystet for at opvarme vævet og bidrage til expectoration under hoste.

Massage med olie af rav behandler rygsøjlen såsom bryst-, livmoderhals-, sakrale og lumbale. Det bruges også i sår og skader af perifere afdelinger i nationalforsamlingen, osteochondrose, nervebetændelse og myelitis. Massage bruge dette produkt giver en mild varmende effekt. Han har en positiv effekt på huden, bindevæv, muskler og sener, og også lindrer smerter og fremskynder processen med regenerering.

Ved tilstedeværelse af åreknuder ved at gnide olie af rav, kan du opnå en god smertestillende effekt, at genoprette blodgennemstrømningen i de berørte skibe og rense dem.

For at opsummere

Hvad brugerne siger om rav olie? Anmeldelser på dette produkt er der ikke meget. Dette skyldes det faktum, at ikke alle patienter vide om de helbredende egenskaber af dette værktøj.

For de forbrugere, der er kendte funktioner i rav olie, de hævder, at det er godt manifesteret i behandling af hudsygdomme, herunder acne, venøse sår, udslæt, psoriasis, herpes infektioner, tryksår, forbrændinger og forskellige skader. Imidlertid har eksperter rapporteret, at brugen af dette produkt uden forudgående samråd med lægen er ikke ønskeligt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.