SundhedPræparater

Trusted ven, beskytter og hjælper af hjertemusklen - Hawthorn Fort

Hawthorn - en plante udbredt i medicin. Det har længe været kendt for sine gavnlige virkninger på det kardiovaskulære system. I rene form, tjørn udviser en udtalt hypotensiv virkning. For dem, der allerede har nedsat blodtryk, anbefales det at tage tjørn i Badakhshan. Den hypotensive virkning af disse reduceres ved kombination med de andre komponenter.

BAA "tjørn forte" kan bestå af, udover direkte tjørn, grøn te-ekstrakt, rødvin, lactose, magnesium og kaliumsaltene. Hver komponent har sin effekt på de forskellige systemer i kroppen, og med deres virkning er forstørret, så på samme tid for at undgå mulige bivirkninger.

Direkte Hawthorn indeholder flavonoider og antotsianidy, vitaminer B og C, som tegner sig for sin styrkende effekt på hjertemusklen. "Hawthorn forte" normaliserer hjertefrekvens og blodtryk, forbedre hjernens og koronar blodcirkulationen.

Stoffer, der er indeholdt i ekstrakt af rødvin, på grund af sin høje biologiske aktivitet, normalisere arbejdet i kroppen på celleniveau. Flavonoider inhiberer dannelsen af vaskulære thromber, styrkelse væggen af blodkar og reducere blodcholesterolniveauer. Lægemidlet kan derfor anvendes som et anti-allergisk, anti-inflammatorisk, radioprotektiv og vasodilator.

Tilføjelse "Hawthorn forte" grøn te giver dette tilsætningsstof antal ekstra funktioner. P vitamin aktivitet af grønne tecatechiner reducerer vaskulær skrøbelighed, reducerer permeabiliteten af væggene, medens de udviser kraftfuld antioxidant virkning. Dette beskytter cellerne i hjertemusklen fra processerne oxidation, skubber indtræden af aterosklerose og aktiverende blodcirkulationen. Mild vanddrivende effekt fremmer vægttab, det hjælper også det kardiovaskulære system.

Som de fleste kosttilskud, kosttilskud taget med måltider (morgenmad, frokost og aftensmad) 1 kapsel i løbet af måneden.

Mere snævert fokuseret, men derfor mere effektiv indsats har "Hawthorn EVALAR forte". Det har en stærk virkning på styrke hjertemusklen ved at tilføje spormængder af kalium og magnesium. kaliumaspartat (75 mg) og magnesium aspartat (75 mg) blev tilført og styrke hjertemusklen, dens normaliseret rytme.

Det reducerer også ophidselse af hjertemusklen, samtidig styrke dens kontraktile aktivitet. Resultatet er stærkt forbedret cirkulation ved at passere gennem hjertets blodkar. Tilstedeværelsen af kalium- og magnesiumsalte alvorligt forøger stress nervesystem.

I "Hawthorn forte" både blomster og blade af tjørn (200 mg) og dens frugt (49 mg). Et sådant præparat øger myocardial kontraktilitet, som en fremragende profylaktisk middel mod myokardieinfarkt. Dette er gjort muligt takket være den unikke procentdelen af medlemmer af de biologiske stoffer af lægemidlet med en anden farmakologisk virkning.

"Hawthorn forte" er tilladt at bruge 14 år, med måltider, en daglig dosis op til 4 kapsler. Anbefalet veksler med tyve dages anvendelse af præparatet Ti-hul. Faktisk kosttilskud har ingen kontraindikationer, bortset fra enkelte intolerance. Gravide eller ammende mødre bør afstå fra brugen af lægemidlet for at undgå mulige negative virkninger på fosteret eller barnet.

"Hawthorn forte" endokrinologer anmeldelser bekræfte dette, er det også effektivt til behandling af skjoldbruskkirtlen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.