FormationHistorie

Slaget ved Rymnik (1789)

Det store slag af rymnik i historiske krøniker - er en af de begivenheder af den russisk-tyrkiske krig, der varede i 1791-1787. Betragtes som en af de største slag i denne periode, og den mest fremragende sejr General Aleksandra Vasilevicha Suvorova. For hende, modtog han specialpriser fra både kejserinde Katharina II, og fra den østrigske kejser Joseph II.

Historisk baggrund kamp

Den militære kampagne varede i et år (siden 1788). Før slaget blev udkæmpet Rymnik har russiske tropper indgået aftale med Østrig om alliancen. På det tidspunkt, imperiet var en parallel krig mod svenskerne. De troede, at fjenden ikke kan brydes på to fronter, så vi ønskede at få fodfæste i Østersøen. På trods af at Østrig var allieret lande, men havde det og din interesse. Hvis Rusland var begyndt at tabe kampen, så hun kunne lancere en militær operation for at fange territorium.

På baggrund af ovenstående, blev den tredje Armé skabt, hvilket gav kommandoen over Rumyantsev-regionen. Efter at der var en sydlig hær, som blev dannet af Ekaterinoslav og ukrainske hære. Han tog kommando feltmarskal Potemkin. Fra Østrig fik han et korps under kommando af feltmarskal Prince Frederik af Sachsen Coburg Saalfeld. Sted for dislokation af den preussiske korps var floden Seret. Kommandoen af den tredje division blev overført til General Suvorov. At handle, i hvilket tilfælde, bør han have en krop af Coburg.

På den del af tyrkerne var omhyggelig forberedelse til kamp. Yusuf Pasha, der bød tropper sultan, samlet en stor hær i den nederste del af Donau. Det første slag var at være for dem, og det er for kroppen af østrigerne. Men alle disse bevægelser modstandere lært. Suvorov er time flyttet til ved hjælp af østrigerne. Dette førte til, at der i timen for det afgørende slag af Focsani allierede styrker var sammen, hvilket førte til forvirring tyrkere. Som et resultat, østrigerne og den russiske vundet.

Det er, hvad tyrkerne besejre ført til, at den preussiske regering ikke underskrive en fredsaftale med Sultanen. Østrigske kejser var meget tilfreds med sejren.

Dernæst tager vi et nærmere kig på slaget Rymnik, der falder på året 1789.

Hvem førte slaget

Denne tyrkisk-russiske krig er blevet berømt som en stor militær leder Alexander Suvorov. Han blev født i en adelig familie, hans far var også en soldat. På trods af at han som barn var ganske smertefuld, så var jeg i stand til at opnå et stort gennembrud. AV Suvorov blev anset usædvanlig herre, han syntes selv til nogle særling.

På hans konto en masse forskellige slag, har den militære kommandant udviklet sit eget system for uddannelse og undervisning af tropperne. Det efter har vedtaget til uddannelse af unge soldater.

Og, selvfølgelig, blev hans enestående handling, når der var en kamp for Rymnik. hærchef handlet kompetent hurtigt og uden tøven. Efterfølgende er det en kamp, det blev bemærket af hans samtidige som en af de mest fremragende.

Handlinger af det russiske imperium før slaget

Slaget selv om Rymnik skete, fordi chefen insisterede før kommandoen til at fortsætte offensiven efter sejren på Focsani. Selvfølgelig, dette ikke ske med det samme, da Repnin tøvede.

Sagen har besluttet, at tyrkerne intensiveret, da Suvorov fortalte østrigsk korpschef Coburg. Dette førte til, at den ottende dag i september Suvorov bevæget sig mod preussiske prins og hans hær. Fagforeningen var den tiende af September. Før slaget begyndte på floden Rymnik, kommandør Suvorov overtog kommandoen. Det blev besluttet at angribe fjenden.

Selvfølgelig, før der holdt udforskning og lærte alle placeringer af de tyrkiske tropper. De var langt nok fra hinanden, at det var en fejl af strategisk kommando. plan for at reducere fjendens tropper blev vedtaget før den vigtigste kamp.

handlinger tyrkere

Så længe kommandoen over den russiske imperium til at tænke over deres handlinger, Yusuf Pasha lod sine tropper i den nederste del af Donau, nemlig Braila fæstning. Før slaget begyndte Rymnik, her kommer hæren, nummerering omkring et hundrede tusinde soldater. Den anden sammenslutning af tyrkiske soldater under kommando af Hassan Pasha, distraheret gruppe Repnin, at han ikke kunne ramme flanken.

Yusuf Pasha afholdt flere vandreture lejre. Nær skov Kryngu-Meylor blev placeret ansvaret, resten var fra andre landsbyer.

kamp

Allierede østrigske tropper var at krydse floden og angribe Rymnu to tyrkiske lejr. De var om natten den 10. september i to kolonner. Ved daggry østrigerne og russisk var på plads nær Targu Kukulskogo lejren. Tyrkerne af deres tilgang lagde ikke mærke til. Stormede den tyrkiske lejr.

AV Suvorov samtidig de preussiske soldater ramt af fjendtlige tropper. Kampen gik forholdsvis godt, og efter et stykke tid over hele nederlag af de to lejre. Efter at tyrkerne løb mod den tredje, men Suvorov beordrede dem til ikke at retsforfølge fordi hæren var stærkt udmattet efter mange timers kamp. Derudover har ødelæggelsen af fjendens været imponerende.

Tab af to hære

Rymnik slag på floden bragte en masse tilskadekomne. Efter en kort pause på September tolvte russiske og preussiske tropper nærmede sig sidste tyrkisk lejr. Han blev opgivet, og soldaterne trak sig tilbage til vesir og Buse floden. Her viste Yusuf Pasha deres grimme side. Han forlod sin hær til sin skæbne, krydset med avantgarden og beordrede ødelæggelsen af overfarten. Hæren forsøgte at krydse floden på egen hånd eller med hjælp fra flåder. De vendte hjem kun omkring femten tusinde soldater.

Nederlaget var faktisk ødelæggende. Dræbt var omkring tyve tusind mænd, omkring fire hundrede mand blev taget til fange. Af maskiner tabt firs kanoner og morterer, næsten alle militære udstyr, der var blevet opgivet, samt trækkraft - heste og muldyr.

Russiske tropper også, på trods af det lille antal i forhold til tyrkerne, mistede kun 179 mænd dræbt og sårede. Og østrigsk korps mistet omkring fem hundrede soldater.

Begivenheder, der fandt sted efter kampen

Rymnik slag på floden været en historisk begivenhed og brød i løbet af historien. På grund af dette, blev de tyrkiske tropper dårligt demoraliseret, og det russiske imperium fået en allieret i den østrigske stat.

Efter slaget præsenterede Suvorov til prisen. Han modtog bekendtgørelse af den Hellige Great Martyr George Sejr, og den første klasse. Fra Kejserinden blev han tildelt titlen af Grev Rymniksky. Fra den østrigske kejser fik også priser. Suvorov fik titlen optælling af det hellige romerske rige.

Derudover blev vi tildelt og de mest fremtrædende ledere, såsom Prince Shahovsky, generalløjtnant Derfelden oberster Miklashevsky, Sherstnev og mange andre.

konklusion

Som konklusion kan vi sige, at slaget om Rymnik viste sand heltemod af det russiske folk, såvel som erfarne russiske ledere. I det historiske krøniker VAR erindringer af østrigske soldater om deres allierede tropper. De nævnte, at Suvorov krigere fuldt adlyde hans chef loyale over for ham og meget modigt og målrettet kæmper. Er det ikke tegn på tapperhed russisk soldat?

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.