Intellektuelle udviklingAstrologi

Betydning af navnet Yasmin: ikke kun smukke

Den direkte værdi af navnet Yasmin (Yasmin) - Jasmine. Blomsten af denne stedsegrøn busk kendt for sin fine, ren skønhed og diskret duft.

På vegne af arabisk oprindelse, og det er populært i Østen, såvel som i mange lande i Øst og endda Nordeuropa, for eksempel i Finland (hvor det har form af Yasmin). På trods af at det anslås af næsten alle som en behagelig hørelse, klangfuld og smuk, i Rusland er det meget sjældent, at naturligvis er på grund af sin markante orientalsk smag.

Hverken navn er ikke defineret karakter, men bestemt det skaber i folks øjne på en bestemt måde. Hvad de ser omkring Yasmin?

Betydning af navnet Yasmin og billede skabt af jasmin, meget ens. På manifestationer af naturen, er denne pige i høj grad påvirket af sin absolutte visuelle appel. Men ikke forvente, at det arrogance, stolthed, dovenskab og uendelig narcissisme. Ja, hun ved hendes værd, giver ikke i fornærmelse og holder hovedet højt, men som en skrøbelig, sart blomst, er hun udstyret med ædle åndelige kvaliteter, der kan tiltrække til hende ikke mindre end hendes udseende. Let, overbærende tilgive mænd deres fejl, venlige, ydmyge og lydige, hun har sådan en subtil og delikat charme, der alle ønsker at beskytte hende og hjælpe hende. Det vil ikke gøre opmærksom på sig selv med vilje, men sympati for andre og selv deres tilbedelse det forudsat. Det har evig ungdom, og selv i alderdommen looker adel og underfundighed af Djævelen.

Yasmin har en stærk karakter, klar som krystal, og samtidig så blød som silke stof. I alle de tilfælde, bringer hun sin iboende nåde og sans for skønhed. Det er helt reserveret, men kun på grund af det faktum, at en tendens til åndelig renhed, selv om folk, der ikke kender det, kan finde det ser for barsk og selv snerpet.

Yasmin er poetisk, men det forhindrer ikke hende til at være meget praktisk - denne blide natur ønsker komfort og pålidelighed. Omtanke og omhyggeligt, vil hun vælge sin mand, men foretrækker at stå på hans fødder, en velhavende og fredelige mænd. Det føles fantastisk gift og glade for at skabe komfort i hjemmet, venter på Ægtefælle hun skabte med stor smag reden. Vil være opmærksom, følsom og kærlig kone. Samtidig, det mangler lidt temperament, hendes styrke - er hårdheden af is, gennemsigtig, ren, varm men stand.

Phonosemantic betydning af navnet Yasmin

Sådan analyserer nogle mener er langt vigtigere end den traditionelle forståelse af navnet. Fordi det er baseret på det indtryk, som lyden af ord. Det er indlysende, at Yasmin navn vises sammen med navnet på blomsten, men hvorfor denne kombination af lyde mennesker besluttet at kalde sådan en delikat blomst og stolt? Dette spørgsmål er umuligt at give et præcist svar, men sandsynligvis Phonosemantic analyse vil vise, hvorfor denne kombination af lyde syntes passende at vores forfædre.

Så tydeligst høres i navnet på kvalitet Yasmin - "god", "lyse". Dette er ikke i modstrid billedet, som er beskrevet ovenfor. Så fordeles denne kvalitet som "glade". Faktisk er den traditionelle idé om Yasmin bekræfte dette: på trods af at hun var altid den pålidelige kulde, er lysets natur, mennesker med det hyggelige og komfortable. Næste på sværhedsgraden af kvaliteten - "simpel". Det bemærkes også i navnet på traditionelle forståelse. Yasmin er ikke iboende i mørke lidenskab, bedrag. Dette er ren og klar sjæl. Følgende kvaliteter, der demonstrerer Phonosemantic analyse af navnet - "smukke" "runde", "lyse", "glat" og Og kun de sidste rester af at frigivelsen i analysen, kan faktisk skildrer den karakter - venlig, modig, lys og delikat. Som vi kan se, en sådan analyse bekræfter fuldt øjenlågene foldede billede af Yasmin, hvis navn virkelig lyder ren, elegant, men samtidig enkel.

berømte Yasmin

Yasmina Rossi - en berømt topmodel, berømt for at have været i stand til at vise verden skønhed modne kvinder. Hun blev født i 1955. Kontrakter med de mest kendte mærker af skønhed hun konkluderede, da hun allerede var 40 år.

Yasmina Reza - Fransk fase skuespillerinde, der blev berømt ikke kun et fantastisk spil, men hans skuespil, der sættes i mange teatre i Europa. Hun er gift og har to børn.

Yasmeen Ghauri - født i Canada. En af de mest berømte modeller af 90'erne, erobrede verden for sin eksotiske skønhed. Efter at have forladt podiet, blev hun en eksemplarisk kone og mor.

Yasmin Le Bon - kendt model fra England, der arbejdede med globale brands. På trods af sine succeser, hun aldrig sætte karriere over familie og forsøger at tilbringe mere tid sammen med sine tre døtre. Stadig arbejder inden for skønhed og engageret i velgørenhed.

Som du kan se, disse kvinder atter bekræfte værdien af navnet Yasmin: smuk, charmerende, men det er let og stærkt natur, kvinde, med Europa smuk både eksternt og internt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.