BilerBiler

"Opel Rekord" (Opel Rekord): specifikationer, tuning, fotos

"Opel Rekord" - er navnet på den vesttyske bil, som blev fremstillet i lang tid - nemlig i perioden 1957-1986. På det tidspunkt kunne kunderne købe både mellemstore og fuld størrelse version af denne maskine. I dag, også kan finde denne bil, kun med stort besvær. Dette er legenden om den verdensberømte tyske selskab.

Lidt historie

Det skal siges, at i modelnummeret "Opel Rekord" var mellemprodukt. Det var noget i mellem modeller Kapitän og Kadett. Både karakteristika og størrelse. Det er i øvrigt værd at bemærke, at der forud for udgivelsen af denne model, der var en bil kaldes Olympia Rekord. Noget af denne maskine er blevet lånt i gang med at udvikle en ny bil "Opel Rekord".

Mange blev produceret generationer af denne bil. For at lette præsentationen selv besluttet at bruge i-plante indeks (A, PII, PI, og så videre). Til dato, disse betegnelser er almindelige.

Og spørgsmålet er allerede begyndt i 1953, bilen "Opel Rekord". For hele tiden var i stand til at sælge omkring 580 tusind biler produktion. På det tidspunkt var det en respektabel figur, og jeg må sige, "Opel" virkelig levet op til forventningerne.

Den første generation

Hvad kan man sige om den allerførste generation af Opel Rekord? Måske den første ting værd at bemærke, er, at det er et produkt af meget omhyggelig behandling og modernisering af den berygtede "Olympia". Hvilke ændringer har fundet sted? For det første har kroppen ændret sig - det blev mere. panoramisk glas der, plus hele maskinen gav skinnende dekorative elementer. Alt dette minder om flere GM modeller produceret på det tidspunkt, den amerikanske bekymring Chevrolet. Det er interessant, at på mange markeder, blev den første generation af bilen sælges under varemærket Buick. Og han vidste bare nikke genkendende til ovenstående Chevrolet.

Indtil 1959 denne maskine fås i to udstyrsniveauer. Den første - basen, den anden - med et avanceret design. Tja, i form af teknisk det var præcis de samme egenskaber ved biler.

yderligere produktion

Efter den første generation Opel Rekord begyndte produktionen af den nye model med en forbedret 1.2-liters motor i fyrre hestekræfter (nu, selvfølgelig, dette tal er meget lille, men i disse dage var det en god motor). Udgifter til sådan en bil er omkring seks tusinde tyske mark. Snart er denne model blevet opgraderet, og producenterne har givet bilen elektriske vinduesviskere (før maskinen blev installeret konventionel pneumatisk), og instrumentpanelet har fået en helt ny blød polstring. Det gjorde af sikkerhedsgrunde. Også flyttede tændingen. Dette gøres for sikkerheden for bilisten knæet. Og samtidig begyndte vi at producere fire-dørs sedan.

Interessant nok i begyndelsen af 1960'erne blev det Autenrieth bekymring baseret på "Record P1" til at producere versioner af cabrioleter og coupéer, som mere end nogen anden populær.

andre generationer

Efter der er andre modeller. For eksempel Rekord P2. Han blev mere i modsætning til sin forgænger, foruden producenterne tilføjet en linje af krop afhentning. Også arbejde på udformningen af bilen blev udført "Opel Rekord". Billeder viser en temmelig elegant på tidspunkter af 1960'erne bilen. Modellen er ændret væsentligt, og hvad der behager mig, fordi det forsvandt alt, der lignede amerikanske modeller på det tidspunkt. Fra hvad man kan notere sig opmærksomhed - det flade tag og udvidet størrelser. På grund af dette, ved den måde, viste sig at gøre bilen mere komfortabel. Modellen ikke kun i udseende er blevet mere - mere rummelig indvendig også.

Så begyndte vi at dukke to-dørs sedan, og derefter producenter har udgivet en luksus-version af L, som var udstyret med en motor 1680 kubikmeter. Motoren blev udstyret med tres hestekræfter. Og senere begyndte disse biler for at installere en fire-trins manuel gearkasse.

Udgave 1970

Efter mere end ti års uafbrudt produktion i lyset kom en ny generation af biler "Opel Rekord" specifikationer var endnu bedre end tidligere maskiner. Der er et nyt organ, og det var en fire-dørs stationcar. Potentielle købere blev tilbudt ganske omfattende lineup af motorer - og 1500, og 1700 samt 1700-tallet, 1900 og S2200.

Det er værd at bemærke, at denne generation (dvs. den femte) var den mest populære køb og kommerciel succes i historien om brand. Lykkedes at sælge omkring 1,3 millioner eksemplarer! Og alt sammen fordi disse maskiner er pålidelige, stilfuld og, vigtigst af alt, det har en rummelig stue, som er strategisk placeret som chauffør og passagerer. Plus, mens der var en sports version med den etablerede eksklusive motor med så meget som 106 hestekræfter! Som et resultat, er motoren bilen sælges under navnet Optag Sprint, kunne accelerere til en hastighed på 174 km / t. For 1970 var det bare uvirkeligt tal.

Rekord II - generation, afsluttede produktion

"Opel Rekord" tuning, som nød stor popularitet fortsatte med at gå ud, men i andre versioner. Blev en populær serie af Record II - biler fik en temmelig kraftige motorer. Alle af dem havde fire cylindre. Der var også en version med en 2,1-liters dieselmotor. Efterfølgende begyndte at dukke modificerede seks-cylindret, bortset fra at de snart transporteres til en separat model.

Nå, afsluttede vi udstedelsen af store serier af "Record" bil, fremstillet under etiketten E. Solgt blev en masse kopier - omkring en million. Denne bil selv i dag, ser helt moderne, og ydelsen er ikke så slemt. Der er endda en version med automatgear. Generelt i årenes løb, har producenterne produceret mere moderne maskiner. Og ikke så mærkeligt, fordi med forbedringen af teknologien er blevet bedre og verden bilindustrien.

Efter offentliggørelsen af denne generation af lys produktion blev lukket. Men selv nu, med stor held kan du finde en brugt "Opel Record" i 1980'erne. I gennemsnit dens pris i dag er omkring 80 tusind rubler. Og hvis du bruger lidt arbejde og gøre tuning, vil det bringe bilen til en visning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.