SundhedMedicin

Kronisk pancreatitis - behandling under forværring og fritagelse

Kronisk pancreatitis er en sygdom i bugspytkirtlen inflammatorisk natur med en ændring i dens cross-kanaler. Ved langvarig løbet af udviklingen pancreatitis parenchymal orgel sklerose og tab af dens exokrin og endokrin funktion. I udviklingen af sygdommen spiller en vigtig sygdom i fordøjelsessystemet. Derfor, hvis diagnosticeret kronisk pancreatitis, behandlingen af sygdommen skal udføres i forbindelse med behandlingen af andre co-morbiditet. Behandling af pancreatitis er lang, systematiske og kontinuerlige under forværring og eftergivelse.

Kronisk pancreatitis: behandling i den akutte fase

Forværring af sygdommen manifesterer udtalt klinisk billede, intens smerte. Under forværring udtrykt behandle kronisk betændelse i bugspytkirtlen følger på et hospital. Det er nødvendigt at fjerne alle de årsager og patogene mekanismer sygdomsudvikling. Løsning af de årsager, der fører til fremkomst af symptomer på sygdommen, omfatter sanitet af galdeblæren og galdevejene, behandling af akutte og kroniske sygdomme i maven, fuldstændig afholdenhed fra alkohol.

I de tidlige dage af behandlinger til at hæmme pancreassekretion foreskrevne sult og alkalisk vand, som anvender varmt mousserende mineralvand. Ud over den obligatoriske kost koldt på epigastriske regionen, følelsesmæssig og fysisk hvile, slangeløse konstant aspiration af mavesyre. At forbedre udstrømningen af saft produceres af bugspytkirtlen, ordinere antispasmodika og anticholinerge midler (narkotika "No-spa," "Platifillin", "Baralgin", "atropin", "papaverin"). At reducere den stimulerende virkning af mavesaft indgivet som antacida (betyder "Almagell" "Fosfalyugel"), H2-receptorblokkere (narkotika "ranitidin", "Kvamatel") og protonpumpehæmmere (lægemiddel "Omeprazole"). Til at reducere aktiviteten af proteolytiske enzymer administrerede vutrivennoe administration af inhibitorer deraf (præparater "Contrycal" "Trasylol", "Gordoks").

Diuretiske lægemidler i kronisk pancreatitis administreret som diuretika ikke blot at reducere toksicitet ved fjernelse af nedbrydningsprodukter, men også at inhibere aktiviteten af pancreasenzymer. En lignende effekt frembringes ved epsilon-aminocapronsyre og proteinhydrolysater.

Når smerteintensiteten viser tildelingen af forskellige analgetika. Brugen af opioider er kontraindicerede. For korrektion af microcirculation lidelser og vand-saltudveksling reopoligljukin anvendt andre saltopløsninger.

I eksokrin med det formål at substitutionsterapi anvendelse enzympræparater ( "pancreatin", "festligt", "Mezim").

Når destruktive former for pancreatitis intravenøst administrerede cytostatika (narkotika "Cyclophosphamid", "Fluorouracil").

Når svigt hormonal kirtel eller tabletterede bruger insulin hypoglykæmiske midler.

For at forhindre suppurativ betændelse ordinere antibiotika.

Nu ved vi, hvordan man behandler pancreatitis i akut. Men denne sygdom har en kronisk forløb, og er ikke mindre vigtig i behandlingen af remission, da dette er at forhindre fremkomsten af akutte symptomer og sygdomsprogression.

Kronisk pancreatitis: behandling i remission

Behandling af kronisk betændelse i bugspytkirtlen i remission er at forebygge sygdom, fremme deres udvikling, og deres rettidig behandling. Patogenetisk terapi i remission er at normalisere den gastriske sekretion, deletions dyskinesier galdevejene, samt stimulering af regenerative processer i bugspytkirtlen. Til dette formål foreskrevne kost mad med reduceret fedt og øget proteinindhold. At forbedre protein metabolisme i baggrunden protein diæt ordineret anabolske steroider (narkotika "Retabolil," Nerobolum "). I nærvær af moderat endokrine insufficiens og milde former for diabetes at begrænse forbruget af kulhydrater. Hvis blodglucose er ikke normaliseret, administrerede insulinpræparater. Patienten bør helt give afkald på brugen af alkohol i hele deres liv for at holde sig til en afbalanceret kost.

Kronisk pancreatitis, er behandlingen udføres i overensstemmelse med ovenstående, ofte bliver til en langvarig remission, er ikke ledsaget af udviklingen af komplikationer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.