SundhedKræft

Prostatakræft

En af de mest almindelige af Oncology på den mandlige befolkning er en kræft i prostata. Denne patologi indtager en førende position i statistikken over dødelighed som følge af maligne neoplasmer.
Prostatakræft er mest udbredt hos mænd aldersgruppen over tres år. Denne patologi fører til afbrydelse af strømmen af urin. Som følge heraf de latente symptomer og fravær af patognomonisk (specifikt for denne sygdom) tegn, detektion sker i de senere faser. Denne funktion opretter en dårlig prognose for den videre behandling af patienten.

En af de vigtigste diagnostiske kriterier for cancer i prostata med rimelighed anses for at øge niveauet af syrephosphatase i blodet og urinen.

Ætiologien af prostatakræft er fortsat uklart indtil udgangen. Mange forbinder sygdommen med ændringer i hormonelle niveauer i de ældre. For det første bekræfter at prostatakræft angår hormonelle afhængige sygdomme (dvs. tumorvækst stimuleret med testosteron givet).

Der er en liste over faktorer, som i væsentlig grad øger risikoen for kræft: alder (over 60-70 år), højt fedtindhold i forarbejdede fødevarer, race, kontakt med cadmium, vasektomi og genetisk disposition (i tilfælde, hvor prostatakræft er almindelig i slægtninge til denne patologi Det sker dobbelt så ofte).

Funktion af prostatakræft er, at forløbet af sygdommen er lang og næsten symptomfri, men snarere hurtigt malignitet. Starter tidligt metastase prognose forværres. I de terminale stadier af prostatacancer manifesteret hyppig vandladning, smerter i mellemkødet, samt blanding af en lille mængde blod i urinen og sæd.

Symptomer på metastaser er en smerte i bækkenet, lår og ryg. Desuden patienter klager over hjertebanken vandladning, hæmaturi. Prostatacancer er karakteriseret ved at have 4 grader af symptomer på cancer forgiftning (bleghed med en karakteristisk jordagtig skygge hud, svaghed, dramatisk vægttab).

Tildele 4 stadier af prostatacancer:

Den første fase er karakteriseret ved fraværet af kliniske tegn på sygdom. Diagnosen kan kun være tilfældig, hvilket resulterer i diagnostiske procedurer.

Den anden fase forårsager også ingen klager fra patienterne. Men hvis rektal undersøgelse er afsløret en tæt tæt kirtel samling installeret i diagnosen af biopsier. Metastase i dette trin er ikke typisk.

Kliniske manifestationer begynder kun i den tredje fase. Kendetegnet ved hyppig vandladning, hæmaturi. Til dette trin, kendetegnet ved testis tumorinvasion, bækken vægge (især side) og bunden af blæren.

I det fjerde trin findes udtrykt dizuricheskie lidelse. Metastaseret til tilstødende organer og knogler, et højt niveau i serum syrephosphatase.

Prostatakræft behandling er anvendt kirurgisk, medicinsk og stråling.

Behandlinger påføres kun operationelt i fravær af metastase, operationen sikrer næsten et hundrede procent genvinding.

Lægemiddelbehandling involverer anvendelsen af hormoner.

Strålebehandling anvendes til suspensionen af tumorvækst og reducere sandsynligheden for metastase.

Disse behandlinger er ofte brugt i komplekset, som stiger den positive effekt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.