FinanserPersonal Finance

Løn til præsidenten for Den Russiske Føderation som en særskilt linje i budgettet

Uanset hvilken type bord installeret i et bestemt land, et land lever efter et bestemt system, som ledes af en mand. Desuden er denne person er en repræsentant for et folk eller traditioner. For eksempel, dronning af England. Faktisk er det den eneste betjeningsgreb mekanisme kaldet "monarki". Men i virkeligheden er alle beslutninger baseret på landets parlament. I dette tilfælde, dronningen modtager jævnligt hans løn. Det - det er en veletableret tradition for Albion.

Præsident løn som ansat af statsapparatet

I demokratier, er situationen lidt anderledes. Som medarbejdere i statsapparatet, formanden for et land modtager også en løn. Hertil kommer, at hver rubel, peso eller rupee han opfylder, som man siger, "A til Z". løn eller andre lande russiske præsidents højt til nogen ikke afsløres, men interesserede kan nemt finde dette tal. For eksempel i det årlige budget. Det er dette dokument indeholder følgende linje som "Udgifter til driften af statsoverhoved." Fra år til år budgettet lider forandringer og ændringer, og introducerer sine indhold, nye artikler og strygere. Men denne del af omkostningerne er altid det første sted.

Anslået budget varenummer

figuren, som er beliggende i denne linje, vil dog kun være ca. vise os den virkelige løn statsoverhoved. Hvorfor? Først det årlige budget - er en slags forretningsplan, hvor alle udgifter fremadrettet og er kun eksempler. Gør dette dokument, er analytikerne baseret på begreber som inflation, kriser, væksten af forskellige skattesatser, offentlige gebyrer og så videre. Det er således umuligt at forudsige med absolut præcision niveauet for de mange værktøjer, indvirkning på fremtidige omkostninger. For eksempel, i 2005 det årlige budget var planlagt til at blive brugt på den artikel, der er beskrevet af 4,1 milliarder rubler. Faktisk havde det brugt omkring 5,9 milliarder rubler.

For det andet, at lønnen for præsidenten for Den Russiske Føderation i denne linje - det er kun en del af det. "Omkostningerne ved driften af statsoverhoved" også hans stedfortrædere og administrationsomkostninger. Ud over den officielle løn, Ruslands præsident haft mange privilegier. Disse omfatter afdelingerne boliger, country boliger, kontor transport, og så videre.

sammenligne landet

I 2009 den britiske tabloid offentliggjorde en Financial Times artikel, der har udsendt tal for lønninger til statsoverhoveder af forskellige lande. Således er lønnen for præsidenten for Den Russiske Føderation (dengang det var Dmitry Medvedev) var en størrelsesorden lavere end for sine internationale kolleger. Leder af "beføjelser, der skal" liste var Barack Obama. Hans løn i år beløb sig til 292.000 euro. Til sammenligning, Dmitry Medvedev fik kun en fjerdedel af dette beløb. Samme år, har Ruslands præsident sagde, at det vil årligt rapportere om størrelsen af deres indkomst tilstand. Dmitry Medvedev sagde, at den velkendte og "gennemsigtighed" af lønnen for præsidenten og statslige medarbejdere - er et mål at reducere omfanget af korruption, som er vokset under finanskrisen. Ord var ikke bare tom snak, og i de sidste par år, statsoverhovedet regelmæssigt rapportere om deres indkomst.

Månedlig grundløn for præsidenten for Den Russiske Føderation (2013) var omkring 270 tusind rubler. Mens lønnen for ministre og deputerede sidestilles med den første af september steget og stabiliseret på det niveau på omkring 420.000. Ifølge verificerede data, den officielle løn for præsidenten for Den Russiske Føderation for 2012 beløb sig til næsten 5,8 millioner, hvilket er 2 millioner mere end tallene for det foregående år.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.