FinanserPersonal Finance

Paypal i Rusland: muligheder og begrænsninger

Virksomheden tjente Paypal er de førende finansielle internet operatører, en af de første til at give kunderne mulighed for at foretage betalinger via e-mail eller netværkstilsluttede mobiltelefoner. Over hundrede millioner brugere verden over vurderede muligheden af systemet for at sikre fuldstændig sikkerhed af midler på konti og transaktioner er sikre.

Paypal i Rusland startede operationer i 2006. Desværre er det ikke alle tjenester i virksomheden er til rådighed for vores medborgere, men servicekvalitet af service og dens udbredelse på internettet auktioner tiltrække mange købere, der samarbejder med udenlandske leverandører.

For hvad der er behov for Paypal i Rusland? Først og fremmest, at betale for varer og tjenesteydelser, herunder i den berømte auktion eBay. Forsikring personlige konti af brugere gør at sende sikker betaling muligt, og anmodning om at modtage det giver ret til at sende breve til debitorer.

Tilmeld dig på Paypal stedet i Rusland er gratis, vises en brugerkonto med en indenlandsk IP på russisk. Til valg i øverste højre hjørne er der en knap. I form skal du angive gyldige data, ellers kontoen kan være blokeret. Registreringen i sig selv er ganske enkel, efter at have udfyldt alle de felter, du har brug for at linke til at sende en e-mail til stedet og gøre dine kreditkort oplysninger. Konto saldo altid viser nul, som borgere i SNG-landene, er betalinger direkte til kortet.

For nylig har virksomheden holdning blødgjort noget for russiske kunder, og brugerne kan modtage betalinger uden at tage dem ud af systemet, og brug for yderligere betaling. Konklusion Paypal i Rusland er kun mulig på en amerikansk bankkonto. Teknisk set kan dette gøres ved at udstede et kort i amerikanske Payoneer systemet. Denne service fungerer på russisk, registreringskort selv tager ikke mere end en måned. Amerikanske virksomheder gør det muligt at overføre penge til en konto i systemet, og så kan du bortskaffe dem efter eget skøn.

Salg af forudbetalte kort til Paypal brug i Rusland sker gennem terminaler øjeblikkelig tjeneste eller andre tilgængelige metoder. Hvis du ikke ønsker at have tillid til systemet med dit kort, kan du drage fordel af det. Der er dog ingen garanti for, at sikkerhedstjenesten gået glip af en betaling uden den personlige data bruger, og du vil ikke miste din konto.

På trods af en række restriktioner for Paypal kunder i Rusland, Betaling er accepteret er stadig muligt, ud, systemet konverterer automatisk valuta til den interne rente af selskabet. For at betale for hosting-tjenester eller foretage indkøb på online butikker samarbejder Paypal, sikker tjeneste, der sikkert passer perfekt. På grund af eksistensen af online Resolution Center, kan enhver klient afklare konflikten eller at fremsætte krav skruppelløse sælgere.

Før brug af ydelser fra tjeneste, skal du omhyggeligt læse brugeraftale , og ikke at krænke dens krav, ellers din konto vil blive blokeret.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.